babrestan نوشته است:
بنده نگفتم سیستمی که امیر حسین گزاشته کار میکنه .
برای آزمایش تو خونه خوبه
بیرون خیر...
اصلی هم کار هر کسی نیست مگر درک کنی بعد بری سراغش .بخای مونتاژ کنی و ندونی نمیشه
قطره قطره پله پله به قول سنه دژ حتی یک اشتباه کوچک
فک میکنم اسحاق که سیستم میفروشه سالها تلاش کرد شاید ده سال نه اینکه هر روز ساعتها کار کنه نه .مثلا حتی روزهایی که به فکر بود هم جزئه همان روزهاست.
صدها نفر ساختن ولی اطلاعات دقیق ندارن یا نداشتن یا ناامید شدن .
درپناه خدا موفق باشی
ممنون آره کاملا متوجهم
عزیزید استاد تشکر فراوان آره حتی خود مورگان هم توی یکی از صفحات اون سایت همسایه اشاره کرد که سیستم های pd در بهترین سرایط ساخت کار اصلی تنظیم کردن اون و سپس تست روی مکان و چاله تست هست خب آقای مورگان خودش چندین نسخه کار کرده و هنوز نگفته که فلان برد و شماتیک ۱۰۰درصد اینجوری کار میکنه پس من هم تصمیم گرفتم خودم بسازمش تا حداقل بفهمم چی به چیه،خب روش کارشون را که جناب مهندس حمید عزیز برام توی صفحات یکی از تاپیک ها فرمودن که چی به چیه، میدونم شما هم عملکرد و قضیه را میدونید یعنی حدودا روی ۸۰ وایسادیم به لطف مهندس حمید،اون۲۰ دیگه هم میمونه ساخت و کلنجار رفتن با سیستم،البته اون ۸۰ تا رو ۷ خان لحاظ میکنیم
۲۰ دیگه هم امیدوارم درست پیش بره
و جناب سنه دژ اگه بیاد میتونه این راه ۱۰۰ ساله را یک شبه پایان بده
منظورتون از مدار اصلی همون مکس هست؟
اسحاق که نمیشناسم اصلا ولی یه جا گفته بودن که شیاد هست
قیمتهاشو چند میگه؟
راستی ببرستان خیلی کارت درسته دمت گرم کوه انرژی هستی
ممنونم
خب انجمن قبلا جای همفکری تعامل و تبادل دانش و اندیشه ها بود و هست،هم از شپا و هم از جناب مهندس حمید عزیز و هم جناب سه دژ بینهایت سپاسگزارم، اونهایی که نامید شدن و اونهایی که نتیجه نگرفتن و خلاصه به درک قضیه نرسیدن شاید کم کاری از خودشون بوده من هم سخت تلاش وکوشش کردم و سعی کردم بیشتر بر علم تکیه کنم و بعد عمل کنم، خلاصه زیاد اهل حرافی و حاشیه نیستم در صورتی که میدونم لازمه رشد و پیشرفته دقیقا همین حاشیه ها بود که توی امتحانات میومد کادر هایی با رنگ های مثلا خستهدککنده اجری یا پاراگراف های اخر یعنی نمیشه ازشون چشم پوشی کرد،تا حالا اون مدار مادون قرمز مورگان را ساختید؟هیچکس باورش نمیشه چیزی پیدا کنه،ولی من ساختم وباهاش هم چند تا چیز جدید ۲۰ یا ۳۰ سال پیش پیدا کردم، خب اینکه چرا ساختم و تستش کردم بیشتر مهمه یعنی اول علم بعد تلاش یعنی تقریبا میدونستم که قراره کار کنه یچیزی مثل حس ششم ولی قوی تر این pd ها میدونم کدومش بهتره و کامل تره اما چرا کسی نمیاد تجربشو بگه این جای تعجبه که هر کس یک سیستم برداشته و روش مانور میده شاید هم کار درستی میکنن،میدونی این یعنی که روند پیشرفت متوقف شده به نظرم،ولی دیگه کاری با کسی ندارم هر کی مسئول کار خودشه
منم بقول شما نباید خسته بشم و بیشتر مطالعه کنم،این معما توسط جناب مهندس حمید حل شد نمیدونم پستی که در مورد این تیپ سیستمها فرمودند دیدین یا نه ؟
اگه شماتیک بهتری باشه دست مورگان و اندریاس هست
این ها بقولا دیگه برای اونوریا ارزشی ندارن که لو رفته
شاد و پیروز باشید