انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 20 مرداد1405 - 3:14pm

پاسخ به موضوع  [ 1003 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101
 PD 
نویسنده پیغام
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
iran zamin نوشته است:
babrestan نوشته است:
underground نوشته است:
دوست عزیز ...شایعات و صحبتهای بسیاری در مورد دستگاههای افسانه ای وجود داره که مثلا میتوانند سکه طلا را از فاصله 10 متری ( و حتی زیرخاک ) پیدا کنند و بعضا شرطهای عجیب و غریبی هم ذکر میشه ( که مثلا جرقه باتری 1.5 ولتی باید از چند متری سنس بشه ) که گاهی هیچ ربطی به یافتن طلا نداره .... اگر بر پایه فرضیات مطرح شده در سایت بخواهیم جلو برویم در حقیقت دو راه وجود داره یکی اینکه همین دستگاه فرانکو بهبود پیدا کنه و یا طراحی دستگاه مشابه در فرکانسهای پایینتری از اول صورت بگیره ...در مورد فرانکو حمید عزیز اصلاحات خوبی را انجام دادند ولی مثلا هنوز ممکنه اصلاحتی در سیستم آنتن برای جهت یابی دقیق ممکن باشه .... برای طراحی دستگاه در فرکانسهای پایینتر شبیه دستگاههای مینرو قاعدتا احتیاج به دستگاههای دقیق ( حداقل یک اسکوپ با پهنای باند بالا ) و امکان رفت آمد به یک محل مناسب برای آزمایش وجود داره که خوب شاید با شرایط اقتصادی فعلی کمی دشوار باشه ...و البته تمام اینها بر پایه این فرضه که تنها اثر فیزیکی شناخته شده را همان موج سوزنی در طیف وسیع امواح الکترومغناطیسی عامل اصلی این پدیده باشه .... اگر قصد استفاده از اثر ناشناخته دیگه ای وجود داشته باش قاعدتا به صورت کور فقط وقت خودمان را تلف کرده ایم ....نباید فراموش خود فرانکو صراحتا عنوان کرده تنها به صورت تصادفی و با آزمون و خطا به مدار دستگاه رسیده و هیچوقت ادعایی دال بر دانشتن اصول فیزیکی دستگاه نداشته است

درود برشما
بله یک سیستم خوب میتونه یک سکه رو از ۵ متر یا حتی ده متر هم بزنه بستگی به سیستمش داره
این حرفهارم میگم که سالها درمورد اینطور سیستمها تحقیق کرده و تلاش کرده و هزینه و ساخت و غیره شده .
برای ساخت هم نیازی به اسیلوسکوپ نیست .
و حرفای بعدیتونم رد میکنم و خیلی‌ها اشتباه می‌کنند برای اینکه اینطور سیستمهایی ندیدند و نمیدونن چطور کار میکنه.
همیشه خیلی از اختراع ها با حرکت کردن و ازمایش میتونن شانسی بدست بیان اما شخص بعدی بخاد همونو شانسی بسازه باید مسیر اون شخص بره و بدونه چی میخاد و چیکار کرده.
در ضمن مسئولیت هرگونه ماجراجویی و غیره بر عهده شخص میباشد و اینها فقط برای اگاهی بود

استاد ببرستان میشه نظرتونو درمورد pd جناب امیرحسین بفرمایید؟فایل ahg
با احترام @};-

بغیر جناب سنه دژ که به بنده خیلی کمک کرد کسی نبود که بگه چرا اینطوری تلاش میکنی اما شاید راه دیگری ندیدم .
بنده نزدیک به ۲۰ بار برد امیر حسین رو زدم تو این سالها .
برد اون به صورت کامل که دو قسمت اکتیو و پسیو کار کنه نمیشه
ولی توی همون مراحل ک خاستم اول قسمت اکتیو رو را بندازم کامل به صورتی که یک سکه رو به گفته جناب سنه فلان قدر و حتی بیشتر بشه رو گرفتم اما بعدش بهمش زدم میتونی پیام‌های جناب سنه رو نگاه کنی... و نفهمیدم چه اتفاقی میفتاد تا چند وقت پیش فهمیدم چی میشه .فیلم هم ازش دارم از قبلیه..عملکرد یه سیستم مهمه و اینکه بدونیم چی میخایم.شانسی نیست آنقدر باید آزمون خطا کنی سالهااا...
همه این آزمایشات هم سالها زحمت و هزینه بوده .جناب سنه بهتر درک کرده چون خودشم طی کرده .
پیدی ساخت کار هر کسی نیست .البته میتونم بگم که چه راهیو بره که درک کنه بعد انجام بده .ولی نمیخام بگم چون خیانت بخودمه و به دیگران...
تو پای به راه در نه و هیچ مپرس خود راه بگوید که چون باید رفت.
بازم میگم اینکه تحقیق کنی ناامید بشی خوشحال بشی ناامید نشی پای خودته واقعا هیچ تضمینی برای موفقیت نیست بعد از دهها بار برد زدن که هیچ امیدی نمیدیدم بازم برد زدم و هزینه کردم و خیلی چیزا.

سه شنبه 19 مرداد1405 - 12:52am
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
فکر کردی با ی مونتاژ عادی بدون آگاهی و عملکرد و اینکه یک سیستم چطور کار میکنه قراره بری بیرون جنس بزنی
اگه اینطور بود که همه الان یه سیستم خوب داشتن .و چیزی نمونده بود.
عرض کردم اگاهیتو بیشتر کن ببینی چی درسته چی غلط .وقتی یه سیستمی نزنه بله میگیم اسباب بازی.
بدون چی میخای بعد در راستای همون تلاش کن.
امااااا گفتم و باز میگم مسئولیت هر گونه تلاش و خسته شدن و کم اوردن پای خود شخص است.

اتفاقا نوع گفتگوی شما هم مثل همون طلا هست انگار خودشی دوباره :D

:x :)) چیکار میشه کرد دیگه ترجیح میدم اول تبرم را تیز کنم.
باور کنید تا الانشم سختی و مشقت و هزینه زیادی متحمل شدم نه پای این برد pd بلکه از ساخت تا راهی بیابان و کوه شدن و ازمایش عملی و... واقعا توانم بیشتر از این نبوده و اگر میتوانستم یک آماده میخریدم چون ساخت ابن سیستمها هزینهوهای سنگین تری داره نسبت به خریدنش :-\
سعی میکنم،میسازم،آزمایش میکنم و دوباره،این چرخه اگر قادر به شکست باشه فقط با کمک اساتید و بزرگانی که این سیستم pd را ساختند امکان پذیره

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

سه شنبه 20 مرداد1405 - 2:21pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
نتیجه گیری با خودته .
اگر آماده بود که میخریدم آماده ای وجود نداره
گفتم آسون نیست ولی وقتی بفهمی خیلی آسونه.
معما حل شود آسان شود.
اگر تحمل سالها سختی و هزینه رو نداری و معلوم نیست نتیجه چیه میتونی انجام ندی.انقد که من هزینه کردم سالها پیش طلا میخریدم
خب یه پولی شده بود .
رفتارم اینه که یه کارو نصفه نزارم.
البته فکر میکنم سالها بعد شرایط ایران خیلی عالی بشه و ازادشاید کمتر نیاز باشه به اینهمه تلاش

سه شنبه 20 مرداد1405 - 2:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1003 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: babrestan , iran zamin و 81 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure