نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

خسته نباشین. ظاهرا شما حساسیتهای خاص و ریزه کاری های مهم ساخت یک فلزیاب بخصوص چنین فلزیابی رو خیلی دستکم گرفتین! دوست عزیز ما این همه راجع به دقت در ساخت توضیح دادیم و موارد متعددی رو در راهنما نوشتیم. شما فکر میکنین بنده وقت و انرژیم رو از سر راه آورده بودم که بیهوده در مورد برخی ریزه کاریها قلم فرسایی کنم؟! اگر میخواین صاحب دستگاه خوبی بشین باید تک تک موارد ذکر شده در راهنما رو جدی بگیرین. شلوغی سیمکشی داخل باکس دستگاه شما بخودی خود میتونه مشکلساز بشه. استفاده از چند کانکتور فلزی در کنار هم نه تنها از نظر فلزی بودن کانکتور ایراد داره بلکه با این مطلب که عرض کردیم نباید سیم یا فلزی نزدیک به خروجی لوپ باشه منافات داره! مونتاژ شما در مجموع کیفیت بالایی نداره. همچنین بهتر بود بجای مقاومتهای 5 درصد از 1 درصد استفاده میکردین. در نهایت باید عرض کنم این فیبر شما اصلا مورد تایید من نیست! تنها فیبر اصلی یا فیبری با سیمکشی عینا مشابه فیبر اصلی مورد تایید هست و مطمئن باشین روی وضعیت تفکیک و حتی برد تاثیر داره! پس با احتساب همه این موارد در همین حد هم که از دستگاه جواب گرفتین فراتر از حد انتظار بوده! حالا اگر میخواین دستگاهی اصولی داشته باشین باید فیبر اصلی رو با دقت بالا و بصورت یک دستگاه مجزا بسازین تا به جوابی برسین که مورد تایید من هست. وگرنه بنده این مدل دستگاه رو بلحاظ فنی تایید و پشتیبانی نمیکنم.
|
سه شنبه 17 مهر1396 - 1:31am |
|
 |
k.irani70
کاربر فعال
|
درود مهندس جان در مورد مقاومت ها همه رو عوض کردم اما تغییری حاصل نشد ولی الان دارم یه برد دقیقا مثل پی سی بی شما میزنم فقط برای ماسفت جایی که در برد شما هست کوچیکه باید چیکارش کنم و در مورد جعبه و سیم کشی هم لطفا چندتا عکس از فلزیاب خودتون برام بفرستین تا دقیقا بدونم چیکار کنم کل خازن ها رو هم عدسی ها رو مولتی لایر و شیمیایی ها رو از جنس تایوانی می گذارم اما در مورد مونتاژ اگر نیاز به قلع کشی داره که کل مدار رو قلع کشی کنم ولی برد پشت سبز نمی تونم بزنم چون برد سیستم های خودم رو یه کارخانه در خارج از ایران مونتاژ می کنه و تعداد کمتر از 10 هزارتا نمیزنه امکانات کارگاه من در همین حد تست هست نه برد تجاری شاید من بد متوجه منظور شما شدم به هر حال دست یاری به سمت شما دوست گرامی درازه چون عادت ندارم کاری رو نیمه کاره رها کنم و باور کنید از کار اصلی خودم به خاطر فلزیاب و کرم ساختش باز موندم  حالا دیگه ریش و قیچی دست شماست در ضمن همین الان میرم و یه دفعه دیگه فایل راهنما رو با دقت بیشتری می خونم فقط عکس از مونتاز و جعبه و کانکتورهای خودتون برام بفرستید خیلی کمک می کنه با سپاس
|
سه شنبه 17 مهر1396 - 2:11am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
هر یک از نکات بخشی از کیفیت مطلوب دستگاه نهایی رو تامین میکنه. بنابراین اگر دستگاه شما مشکل خاصی داره ممکنه حتی از این موارد هم نباشه. با این حال باید همه چیز رو رعایت کنین تا خیالتون راحت بشه. برای ماسفت میتونین دو پایه کناری رو با دقت توسط دم باریک خم کنین تا سر پایه ها شبیه به ماسفت کوچک در بیاد. این یک کار مهارتی ساده هست. متاسفانه الان عکسی از مدار خودم ندارم. تصاویر زیادی در طول تاپیک توسط دوستان گذاشته شده که تایید کردیم و از کیفیت مونتاژ بنده هم بهتر بوده! ایراد اصلی از نظر من خود فیبر هست. صدها و بلکه هزاران نفر فیبر اصلی رو با روش سنتی پرینت لیزری و اطو تهیه کردن و مشکلی وجود نداشته. اصلا نیازی به فیبر پشت سبز نیست. سیمکشی فیبر مهمه که در مورد فیبر شما مورد تایید من نیست. در خصوص کانکتور هم که بارها توضیح دادم. فکر میکنم مونتاژ تمیز و با کیفیت و نظم در سیم کشی رو میتونین در هر دستگاه الکترونیکی تجاری که درش رو باز میکنین ملاحظه کنین! پس نیاز به تصویر خاصی جهت الگو برداری نیست.
|
سه شنبه 17 مهر1396 - 3:27am |
|
 |
k.irani70
کاربر فعال
|
دوست گرامی در مورد فیبر یه مقدار کم لطفی کردی من یه عکس دقیق تر از پشت مدار می گذارم در مورد عکس هم اگر شما عکس مونتاز شده دستگاه خودتون رو بگذارید شاید نیاز به خیلی سئوال و جواب ها نباشه در مورد کنار هم بودن کانکتورها هم من داخل راهنما نکته ای ندیدم ولی همه این مسائل رو رعایت می کنم چون یا چیزی رو نمی خوام یا کامل و نامبر وان اون رو می خوام امید وارم که مدار جدید دیگه مشکلات قبلی رو نداشته باشه همین الان برد جدید طبق پی سی بی شما داخل اسید هست هر چند از نظر من زیاد منطقی نیست مگر برد من خطاهای فاحشی داشته باشه یا طول سیم کشی اون زیاد باشه من تمام سعیم بر این بود که وقتی میرم بیابون جدا از اسلحم و لوازم کوهنوردیم یه جعبه همراهم باشه اما الان مجبور شدم چند جعبه جاگیر رو الکی دنبال خودم بکشم به هر خال هر چی خیره انشالله همون میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 4:06am |
|
 |
zanlog
کاربر فعال
|
دوست عزیز این pcb رو از کجا گرفتین شباهتی به اونیکه مهندس گذاشته نداره!!!
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 12:46pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

k.irani70 نوشته است: دوست گرامی در مورد فیبر یه مقدار کم لطفی کردی من یه عکس دقیق تر از پشت مدار می گذارم در مورد عکس هم اگر شما عکس مونتاز شده دستگاه خودتون رو بگذارید شاید نیاز به خیلی سئوال و جواب ها نباشه در مورد کنار هم بودن کانکتورها هم من داخل راهنما نکته ای ندیدم ولی همه این مسائل رو رعایت می کنم چون یا چیزی رو نمی خوام یا کامل و نامبر وان اون رو می خوام امید وارم که مدار جدید دیگه مشکلات قبلی رو نداشته باشه همین الان برد جدید طبق پی سی بی شما داخل اسید هست هر چند از نظر من زیاد منطقی نیست مگر برد من خطاهای فاحشی داشته باشه یا طول سیم کشی اون زیاد باشه من تمام سعیم بر این بود که وقتی میرم بیابون جدا از اسلحم و لوازم کوهنوردیم یه جعبه همراهم باشه اما الان مجبور شدم چند جعبه جاگیر رو الکی دنبال خودم بکشم به هر خال هر چی خیره انشالله همون میشه دوست گرامی!!! بنده بعنوان طراح وقتی عرض میکنم مسیر سیمکشی این مدل فیبر مورد تایید من نیست باید بپذیرین! منظور از سیمکشی هم طرح فیبری هست که شما استفاده کردین. حالا جای سوال داره چطور شما فیبری که شباهتی هم به فیبر اصلی نداره استفاده میکنین و به اطلاعات مشروح راهنما با دید سطحی نگاه میکنین و بعد توقع دارین جواب خیلی خوب بگیرین؟ فکر میکنین سواد شما از من بیشتره یا بعضی از این ابتکارات غلطی که در دستگاه شما بکار رفته به عقل من نمیرسید ولی تونستم چنین فلزیابی طراحی کنم؟! چرا با دانش و تجربه اندک خودتون ابعاد فنی چنین طرحی رو کوچک فرض میکنین و به نکات اهمیت نمیدین؟ حضور و وجود من در اینجا باید برای شما و امثال شما غنیمتی باشه بخصوص که نمونه مشابه بنده و کار بنده در فضای مجازی وجود نداره چه برسه به محیط ایرانی! پس بنفع خودتون هست که عوض بحث بیهوده عرایض من رو جدی بگیرین. برای آخرین بار عرض میکنم بنده هیچ عکسی ندارم که به شما کمک بکنه. در مورد فلزی نبودن کانکتور هم در راهنما توضیح واضح و مبسوط قید شده. ببخشید بنده نمیدونستم قراره کسی چندین کانکتور روی جعبه نصب کنه که توصیه کنم چنین کاری انجام ندین!!! فکر میکنم واضح هم هست. هر وقت شما چندین کانکتور و این همه شلوغ کاری و بی نظمی رو در دستگاههای شرکتهای معتبر دیدین میتونین بگین خوبه! در خصوص نوع طراحی فیبر هم در راهنما ذکر کردم هم بارها در تاپیک توضیح دادم اگر جای چند قطعه مثلا بعضی خازنها عوض بشه بدون اینکه مدار تغییر بکنه ولی دستگاه دقیقا طبق طراحی کار نمیکنه! خوبه بدونین من چند فیبر طراحی کردم! بیهوده مطلبی نمیگم. فقط از فیبر اصلی استفاده کنین. در مورد اینکه مجبور هستین چند جعبه الکی دنبال خودتون بکشین باید عرض کنم ماهیت این کار همین هست! اگر چند جعبه که در واقع چند دستگاه مورد نیاز جهت کاوش هست جلو دست و پای شما رو میگیره طبیعتا نمیتونین کاوشگر خوبی باشین! اگر قرار بر این بود که فلزیاب و ردیاب و دستگاه زمین شناسی و مگنتومتر و .... همه رو یکجا داخل یک باکس کنیم و جواب عالی و بی نقص هم بگیریم ؛ فکر نمیکنین همه همین کار رو میکردن؟! آیا شما از همه باهوش تر هستین و این مطلب فقط به ذهن شما رسیده؟! چند تا شرکت سازنده یا کاوشگر حرفه ای میشناسین که چنین دستگاه آش شله قلمکاری داشته باشه؟! یک مدت امتحان کنین به حرف من میرسین. ایده یکی کردن دستگاههای مختلف داخل یک باکس بار ها تست شده و در مجموع جواب خوبی نمیده. وانگهی برای کوچک سازی و سبک کردن دستگاه ها راههای زیادی هست. این مدلی که شما جعبه زدین و باطری سیلد اسید استفاده کردین بطور خودکار حجم و وزن دستگاه بالا میره. حالا یعنی مشکل فقط جعبه ها هستن؟!! یا مثلا فلزیابی که باید جوری باشه که بشه راحت باهاش کار کرد اگر باکسش چند برابر بزرگ و سنگین بشه حین کاوش مشکلی ایجاد نمیکنه؟!
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 3:48pm |
|
 |
GOLD
|
سلام مهندس حمید عزیز این موضوعی که مطرح میکنم شاید مربوط به فلزجو نباشه و از دوستان عذر خواهی میکنم برای من یه سوال پیش اومده اقای مهندس که اگه بشه جریانه بیشتری وارد لوپ کنیم میشه میدان مغناطیسی بزرگتری درست کنیم
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 4:13pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. جریان بیشتر به معنی میدان قوی تر هست که فضای گسترده تری رو پوشش میده. این جریان بیشتر با عرض پالس بالاتر و حتی کم کردن مقاومت لوپ براحتی ایجاد میشه ولی جریان از حدی بیشتر عملا برای کاوش روی زمین نتیجه ای جز بی ثباتی نخواهد داشت و در تمامی انواع فلزیاب هم به همین صورت هست. بنابراین اگر منظور شما دستیابی به بردی فراتر از حد عادی برای هر سایز لوپ باشه باید عرض کنم خیر امکانپذیر نیست و چنین تلاشی بارها انجام شده و نتیجه واقعی و کاربردی اون چیزی جز تفاوت نامحسوس در برد نیست.
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 5:14pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
درود براستاد عزیز حمید ودوستان دوست عزیز جناب irani70نکاتی که مهندس فرمودن که تمامی باید رعایت بشه اگه رعایت نشه مدار درست کار نمیکنه فیبری که دست شماست بنده زدم وبا فیبرمهندس حمید مقایسه کردم اون فیبری که شمادارین باعث بی ثباتی مدار میشه یه توجه به عکسی که گذاشتین بکنیدفیبرکه بی شک بایدعوض بشه ولی یه نکته خیلی ریزوشایدخیلیارعایت نمیکنن ازجمله شماکه رعایت نکردین روغن لحیم خودسیم لحیم حتما بایدبا تینر20000شسته شه وگرنه به شدت دربرددستگاه تاسیرداره موفق باشید بازازاستادبزرگوارمون ازاین طرح عالی تشکرمیکنم 
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 7:06pm |
|
 |
k.irani70
کاربر فعال
|
مشکل دستگاه من حل شد هیچ ربطی به جعبه یا فیبری که طرح اونو خودم زدم هم نداشت ضمن اینکه این اولین فیبر من نیست اولین مدار من هم نیست ممکنه در مورد برد فلزیاب اطلاعاتم کمتر از شما باشه اما بنا به گفته مدارک و شواهد و گواهی هایی که اگر دوست داشتی بر خلاف شما که حتی عکس از مونتاز نداری موجود هست چندتایی سخت افزار و نرم افزار به ثبت رسوندم و 16 ساله که در حال تولید و فروش اونا هستم دلیلی نمی بینم که یکی بیاد اینجور با ادبیات کوچه بازاری که خودش نشون دهنده سواد و شخصیت شماست با من صحبت کنه مشکل دستگاه من از کابل رابط بود امروز rg58 برام رسید و وقتی جایگزین کردم مشکل من حل شد و دیلی به 19 رسید خسته نباشید اقای به اصطلاح مهندس در ضمن اونی که برد شما رو کپی کرده و فروخته من نیستم مشکلت رو با اونا حل کن الکی به خلق الله گیر نده من که دیگه تو این انجمن نمیام و عطا رو به لقا بخشیدم خودم با ازمایش خطا به جای بهتری میرسم تا اینکه بخوام شما راهنمایی اشتباه کنید و کلی هزینه الکی رو دست من بگذاری خوش باشی
آخرین بار توسط k.irani70 در سه شنبه 18 مهر1396 - 10:40pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 18 مهر1396 - 10:29pm |
|
 |
|