k.irani70 نوشته است:
دوست گرامی در مورد فیبر یه مقدار کم لطفی کردی من یه عکس دقیق تر از پشت مدار می گذارم در مورد عکس هم اگر شما عکس مونتاز شده دستگاه خودتون رو بگذارید شاید نیاز به خیلی سئوال و جواب ها نباشه در مورد کنار هم بودن کانکتورها هم من داخل راهنما نکته ای ندیدم ولی همه این مسائل رو رعایت می کنم چون یا چیزی رو نمی خوام یا کامل و نامبر وان اون رو می خوام امید وارم که مدار جدید دیگه مشکلات قبلی رو نداشته باشه همین الان برد جدید طبق پی سی بی شما داخل اسید هست هر چند از نظر من زیاد منطقی نیست مگر برد من خطاهای فاحشی داشته باشه یا طول سیم کشی اون زیاد باشه من تمام سعیم بر این بود که وقتی میرم بیابون جدا از اسلحم و لوازم کوهنوردیم یه جعبه همراهم باشه اما الان مجبور شدم چند جعبه جاگیر رو الکی دنبال خودم بکشم به هر خال هر چی خیره انشالله همون میشه
دوست گرامی!!! بنده بعنوان طراح وقتی عرض میکنم مسیر سیمکشی این مدل فیبر مورد تایید من نیست باید بپذیرین! منظور از سیمکشی هم طرح فیبری هست که شما استفاده کردین. حالا جای سوال داره چطور شما فیبری که شباهتی هم به فیبر اصلی نداره استفاده میکنین و به اطلاعات مشروح راهنما با دید سطحی نگاه میکنین و بعد توقع دارین جواب خیلی خوب بگیرین؟ فکر میکنین سواد شما از من بیشتره یا بعضی از این ابتکارات غلطی که
در دستگاه شما بکار رفته به عقل من نمیرسید ولی تونستم چنین فلزیابی طراحی کنم؟! چرا با دانش و تجربه اندک خودتون ابعاد فنی چنین طرحی رو کوچک فرض میکنین و به نکات اهمیت نمیدین؟ حضور و وجود من
در اینجا باید برای شما و امثال شما غنیمتی باشه بخصوص که نمونه مشابه بنده و کار بنده
در فضای مجازی وجود نداره چه برسه به محیط ایرانی! پس بنفع خودتون هست که عوض بحث بیهوده عرایض من رو جدی بگیرین.
برای آخرین بار عرض میکنم بنده هیچ عکسی ندارم که به شما کمک بکنه.
در مورد فلزی نبودن کانکتور هم
در راهنما توضیح واضح و مبسوط قید شده. ببخشید بنده نمیدونستم قراره کسی چندین کانکتور روی جعبه نصب کنه که توصیه کنم چنین کاری انجام ندین!!! فکر میکنم واضح هم هست. هر وقت شما چندین کانکتور و این همه شلوغ کاری و بی نظمی رو
در دستگاههای شرکتهای معتبر دیدین میتونین بگین خوبه!
در خصوص نوع طراحی فیبر هم
در راهنما ذکر کردم هم بارها
در تاپیک توضیح دادم اگر جای چند قطعه مثلا بعضی خازنها عوض بشه بدون اینکه مدار تغییر بکنه ولی دستگاه دقیقا طبق طراحی کار نمیکنه! خوبه بدونین من چند فیبر طراحی کردم! بیهوده مطلبی نمیگم. فقط از فیبر اصلی استفاده کنین.
در مورد اینکه مجبور هستین چند جعبه الکی دنبال خودتون بکشین باید عرض کنم ماهیت این کار همین هست! اگر چند جعبه که
در واقع چند دستگاه مورد نیاز جهت کاوش هست جلو دست و پای شما رو میگیره طبیعتا نمیتونین کاوشگر خوبی باشین! اگر قرار بر این بود که فلزیاب و ردیاب و دستگاه زمین شناسی و مگنتومتر و .... همه رو یکجا داخل یک باکس کنیم و جواب عالی و بی نقص هم بگیریم ؛ فکر نمیکنین همه همین کار رو میکردن؟! آیا شما از همه باهوش تر هستین و این مطلب فقط به ذهن شما رسیده؟! چند تا شرکت سازنده یا کاوشگر حرفه ای میشناسین که چنین دستگاه آش شله قلمکاری داشته باشه؟! یک مدت امتحان کنین به حرف من میرسین. ایده یکی کردن دستگاههای مختلف داخل یک باکس بار ها تست شده و
در مجموع جواب خوبی نمیده. وانگهی برای کوچک سازی و سبک کردن دستگاه ها راههای زیادی هست. این مدلی که شما جعبه زدین و باطری سیلد اسید استفاده کردین بطور خودکار حجم و وزن دستگاه بالا میره. حالا یعنی مشکل فقط جعبه ها هستن؟!! یا مثلا فلزیابی که باید جوری باشه که بشه راحت باهاش کار کرد اگر باکسش چند برابر بزرگ و سنگین بشه حین کاوش مشکلی ایجاد نمیکنه؟!