حمید نوشته است:
ممنون از شما.
تستی که عرض کردم بیشتر مربوط به اعداد 3 گانه و تفکیک بود که در محیط بیرون به واقعیت نزدیک تر میشه وگرنه دیلی لوپ زیاد به این مساله ربطی نداره و همین که فلزات مزاحم خیلی به لوپ نزدیک نباشن جهت اعلام دیلی واقعی لوپ کافی هست. تفاوت جزئی در دیلی لوپ غیر از خود لوپ به بسیاری از قطعات اطراف آیسی 357 و حتی ماسفت ربط داره.
در مورد ID توضیح مفصل در راهنما داده شده و جدولش هم مشابه همون جدولی هست که در دفترچه لورنز اومده و ترجمه فارسیش رو در تاپیک اپراتوری بصورت تصویر گذاشتیم. البته چون حساب و کتاب قطعی در این مورد وجود نداره لازم ندیدم بیشتر توضیحی ذکر کنم. بطور خلاصه هر چقدر کد تفکیک در لورنز قابل اتکا باشه اینجا هم به همون شکل هست و شاید کمی بهتر هم باشه! فراتر از این نباید توقع داشت.
در خصوص میتر آهن یا فرو هم توضیح مفصل در راهنما قید شده. شما لطف کنین با دقت بخونین هر قسمتش رو متوجه نشدین در موردش بپرسین. وگرنه این نمیشه ما بیایم همه رو تکرار کنیم در صورتیکه بصورت یکجا داخل راهنما توضیح دادیم!
درود مهندس جان
ایا به نظر شما خازن های عدسی رو به مولتی لایر تغییر بدم بهتر میشه یا نه چون تمام مقاومت های دستگاه من از نوع مرغوب یک درصد خطا هستن و باز هم یک دفعه دیگه تمام اتصالات و اطراف ای سی 357 و کل مدارم رو چک کردم حتی مقاومت ها و دیودها رو چک کردم اما خازن های دستگاه به غیر از چند موردی که در کاتالوگ ذکر شده بود که تانتال باشن بقیه معمولی و چینی هستن اون روزی که مدار رو مونتاژ میکردم خازن بهتری در دسترس نداشتم اما الان باز برای سیستم های خودم یه سری خازن درجه یک تایوانی و کره ای تهیه کردم و میتونم خازن ها رو عوض کنم در مورد ای سی و پروگرامر کردن اون هم که منطقی نیست مشکلی داشته باشه ؟!!! چون داره به خوبی بدون هیچ هنگی کار میکنه و هیچ گونه داغی هم در مدار ندارم ولتاژ ها هم طبق اون چیزی که فرموده بودین هست و 12 و 5 و 9 رو چک کردم و مشکلی نداره اما می مونه بحث های فوت کوزه گری
اولا جعبه من شیلد نداره اگر لازمه اونو شیلد کنم
دوما رابط بین دستگاه و لوپ یه تیکه سیم rg59 به طول 20 سانت هست بعد این سیم به به فیش دو کانکتوره و با یه تیکه سیم 7 سانتی به یه فیش دیگه سه کانکتوره نظامی وصل کردم که هم بتونم از لوپ هایی که فیش دوتایی دارن استفاده کنم هم از لوپ های با فیش سه کانکتوره من دنبال فیش پلاستیکی رفتم اما خیلی باریک و کوچیک بود و دوتا سیم 0.25 هم بهش وصل کرده بودن که به نظر برای لوپ مناسب نیومد و به فیش ضد اب معروف بودن اگر شما می دونید که فیش مناسب رو تو چه مغازه ای مثلا برق صنعتی یا الکترونیک یا لوازم برقی ماشین میشه گیر اورد بفرمائید تا فیش های نظامی فلزی رو عوض کنم چون اینا خودشون یه باگ هستن
سوما داخل جعبه به غیر از برد فلزجو یه برد امپلی فایر برای ردیاب موبایلی دارم و یه برد دستگاه مقاومت سنج زمین شناسی که تو انجمن هست ولی برای هر کدومشون ال سی دی مجزا گذاشتم و هیچ ربطی بین این سه برد نیست و با هم روشن نمیشن و تک تک روشن میشن و اون دوتا برد مشکلی ظاهرا ندارن فقط میمونه اینکه سیم های زیادی که بین ال سی دی ها و بردها هست داخل دستگاه روی ماسفت و 357 اثر منفی گذاشته باشن
چهارم باطری من دوتا باطری سیلد اسید یکی 6 و یکی 12 ولت 4.5 امپر هست که روی فلزجو هنگام فول شارژ ولتاژ رو 19.2 میزنه
پنجم اگر خاطرتون باشه من از اول با برد کم دستگاه مشکل داشتم که بعد قرار شد ماسف رو از irf840 به 11nk100 تغییر بدم و در نهایت برد خوب شد ولی اعداد تفکیکی و دیلی اتوماتیک بهم ریخت
حالا دست یاری به سمت شما دراز کردم بازم اگر بحث خاصی به ذهن شما میرسه بفرمائید تا انجام بدم
با سپاس