انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 19 خرداد1404 - 5:48am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2344 , 2345 , 2346 , 2347 , 2348 , 2349 , 2350 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

k.irani70 نوشته است:

درود مهندس جان
من تست با سکه 500 تومنی رو تو منزل انجام دادم و چند پست قبل براتون فرستادم که فرمودین اعداد یه مقدار درست نیست تنها دلیلی که فکر میکنم ممکنه خطا ایجاد کرده باشه اینه که من متاسفانه کابل rg59 نتونستم پیدا کنم و باید از تهران سفارش بدم که هنوز این کار رو نکردم و فقط چند متر از فلزیاب های قبلی دارم که روی دوتا لوپ دیگه هست و روی این لوپ یه کابل انتن کرمان گذاشتم که اهم خوبی داره به نسبت چند تا کابلی که داشتم و تست کردم از جمله rg58 که خیلی بد بود ولی این کابلد شیلد دار هست اگر راهی برای این شیلد دار بودن دارید بفرمائید که اثر شیلد رو خنثی کنم مثلا اگر به منفی مدار وصل بشه ایا خوب میشه یا نه اما مسئله مهم تر اینه که یه لوپ دیگه 60 دارم که اون کابلش 58 هست ولی اهمش 0.5 هست و اندوکتانس اون 355 اون لوپ رو دیلی اتوماتیک 16 باز میشناسه کلا همه این لوپ ها رو وقتی ماسفت د irf840 , 2ks2717دیلی اتوماتیک همین لوپ ها رو 20 و 19 می شناخت اما از وقتی که 11nk100 برد کم دستگاه خوب شده ولی دیلی کم شده

منظور من این بود که با توجه به شرایط نامناسب منزل که توصیف کردین ؛ تست تفکیک رو در محیط باز هم انجام بدین تا بر اساس عدد تفکیک و فرو بهتر بتونیم در مورد اهداف سنس شده نظر بدیم.
کابل آنتن کرمان بشرط اینکه بدون فویل باشه ایرادی نداره و من شخصا تست کردم. اما باز هم RG-58 بدون فویل کمی بهتر هست. اثر فویل رو به عنوان یک فلز نمیشه کاملا خنثی کرد و کلا نباید فویل در کابل کویل فلزیاب پالسی وجود داشته باشه. بعلاوه بهتره مغزی کابل هم بصورت افشان باشه! این همون چیزی هست که مینلب هم در ساخت دستگاههای پالسی خودش رعایت میکنه و تنها کابل رایج مشابه این ؛ نوع بدون فویل RG-58 هست.
ماسفت میتونه روی دیلی و حتی اعداد کمی تاثیر داشته باشه اما 11NK100 با IRF840 از این نظر تفاوت محسوسی ندارن. شاید مدلی که شما تهیه کردین به این صورت بوده. بهرحال اگر از نظر برد سنس و ثبات و تفکیک مشکلی نباشه بنظر من نیاز نیست عوضش کنین.

یکشنبه 16 مهر1396 - 4:38pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
با سلام
دوستان عزیز فروشگاه اینترنتی کیت فروشی کلاهبردار اقدام به تبلیغات نقطه زن فلزجو بصورت نامحدود کرده که فکر میکنم چیزی جز کلاهبرداری نباشه ! چون یک آی سی فکر میکنم به اسم attina 13 کنار میکرو گذاشتن که نمایش گزینه های ابتدایی برنامه که آیتم های دمو و نمایش مقدار 300 بار محدودیت هست رو این آی سی یا به جلو میندازه که نمایش داده نشه یا حذفش کرده ، که مهندس حمید عزیز بهتر متوجه خواهد شد که کارش چیه ، ولی فکر میکنم همین باشه که درواقع نوعی کلاهبرداری هست و در داخل برنامه میکرو عملاً 300 بار محدودیت لحاظ شده و بعد از اتمام برنامه ایست خواهد کرد

ممنون آقا مهدی عزیز. @};-
در صفحات اخیر دوستان چند بار به این مساله اشاره کردن و نظر من رو جویا شدن و بنده هم به صور مختلف توضیح دادم! ببینید تعداد موارد سودجوییها و ادعا ها در مورد طرح پالسی فلزجو دیگه از تعداد انگشتان دست هم فراتر رفته و احتمالا در آینده بیشتر هم خواهد شد! بنابراین من نمیتونم تک به تک موارد رو بررسی کنم و نظر بدم. اصلا چه نیازی هست که خالق یک اثر وقت و انرژی خودش رو صرف حالات مختلف سودجویی دیگران در مورد اثرش بکنه؟! پروژه ای رو با صرف حداقل 2 سال زمان و صرف منابع زیادی از انرژی و هزینه و حتی ریسک و مبارزه با سنگ اندازان در نهایت به سر انجام رسوندیم و تا الان هم کماکان مشغول پشتیبانیش هستیم. دیگه اینکه فلانی فیبرش رو عوض میکنه و دیگری ادعای تولید نامحدودش رو داره و یا فلان پروفسور مدارش رو برداشته برنامه دیگری رو روی اون سوار کرده (!) ربطی به بنده یا اصل طرح نداره. بازم عرض میکنم تنها طرح اصلی فلزجو چیزی هست که اینجا ملاحظه میکنین و تنها نوع تجاری مورد تایید توسط بنده همون هست که آقا مجتبی عرضه میکنه و لاغیر. هر چیزی جز این نه مورد تایید من هست و نه مورد رضایت من و در صورت بروز هر مشکلی بنده مسئولیتی نمیپذیرم و پشتیبان فنی شیرین کاری یا سودجویی دیگران نخواهم بود! اگر جایی زندگی میکردیم که فعالیت در این زمینه چارچوب قانونی مشخصی داشت مطمئن باشین پیگیری حقوقی میکردیم!
اما انتظار من از عزیزانی که مخاطبین اصلی انجمن فلزجو و شخص بنده و کارهام بودن این هست که بر اساس حقیقت و واقعیتی که در این انجمن ملاحظه کردن در اینجور موارد از ما حمایت کنن. من نه به تعریف کسی نیاز دارم و نه چاپلوسی و امثالهم و اصلا از این چیزها خوشم نمیاد! ولی کاملا توقع دارم دوستان در هر محیط دیگری که حضور دارن یا با افراد مغرض یا برعکس بی اطلاع مواجه میشن واقعیت رو بگن. فکر نمیکنم انتظار بیان واقعیت و دفاع از حق توقع نابجایی باشه! بهرحال شاید دشمنان و سودجویان نتونن آسیب عمده ای به فلزجو بزنن ولی مطمئن باشین از ناحیه دوستان کاملا این اتفاق امکانپذیره! اینها مسائلی هست که روی آینده کاری فلزجو تاثیر داره.

یکشنبه 16 مهر1396 - 4:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود مهندس جان
با نظر جنابعالی کاملا موافقم و اگر دوستان به اصطلاح دوست هر جایی که دیدن دارن طرح فلزجو رو می فروشن داخل نظر خواهی یا مکان های دیگه سایت ها و گروههای توضیحی بنویسن که این طرح اصلی نیست و اصل اون رو در سایت فلزجو می فروشن و طراحش فلانی هست و این دستگاهی که الان داره ارائه میشه قفل شکسته هست و معلوم نیست چند وقت کار کنه هم باعث میشه که ملت با فلزجو و شما اشنا بشن هم اینکه بازار سودجویان خراب میشه
من بنا به تجربه چند نرم افزار و یه سخت افزاری که البته قفل سخت افزار رو یکی از کارمندان مچموعه خودم فروخته بود به یه شرکت در مالزی کاملا با حس و حال شما اشنا هستم و درک میکنم که چقدر ناراحت کننده هست که یکی بیاد و حاصل یه عمر تلاش یه مهندس رو به یغما ببره اما اون زمان من کاری که انجام دادم فوری یه نسخه جدیدتر با امکانات قابل ملاحظه تر ارائه دادم و قیمت رو یه مقدار اوردم پایین که خوب وقتی مشتری من میدید که جنس من هم قیمت پایین تری داره و هم امکانات بیشتری دیگه سراغ دستگاههای قفل شکسته نمیرفت جدا از اینکه تبلیغات وسیعی همیشه داشتم و شرکت و برند خودم رو کاملا به کسایی که مشتری های من هستن شناسوندم و بحث خدمات و پشتیبانی که به نظر من حرف اول رو در دنیای نرم افزار و سخت افزار میزنه یه پیشنهاد دارم اگر دوست داشتید ورژن جدید نرم افزار فلزجو رو ارائه کنید و داخل اون یه منو قرار بدین که با انتخاب اون تنظیمات دستگاه به حالت default برگرده و یه منو با قابلیت ذخیره 10 ست تنظیم یعنی کل منوهای تنظیمات رو بشه در 10 حالت مختلف با قابلیت انتخاب اسم برای اونا ذخیره کرد مثلا برای لوپ 30 فلان فرکانس فلان عرض پالس فلان دیلی و فلان انتگرال و ... که کل این تنطیمات رو به اسم لوپ 30 بشه ذخیره شده برای اسم کافیه 20 کرکتر بشه تایپ کرد یا برای فلان زمین مثلا زمین نمناک یا زمین شوره زار فلان تنظیمات که این خیلی کمک کننده هست هم باعث بالا بردن سرعت کار با دستگاه میشه هم اینکه مثل من که کم کم دارم پیرمرد میشم خخخخ نیازی به حفظ کردن یه سری تنظیمات یا یادداشت اونا و همراه برداشتن یادداشت ندارم گزینه بعدی که می تونه کمک کننده باشه قرار دادن یه قفل سخت افزاری به شیوه ای که من ابداع کردم که در صورت لزوم در پیام خصوصی بفرمائید تا براتون توضیح کامل بدم در کل الان حضور ذهن ندارم ولی یادمه تو این مدت که با دستگاه کار میکردم از یه طرف به خاطر زحمت و فسفری که برای طراحی و ساختش کشیدی و سوزوندی همیشه شما رو تحصین کردم و برای یه سری کمبودهایی که در حد همین کاربری و اپراتوری دستگاه هست افسوس خوردم که چرا مثلا منوی ذخیره تنظیمات مختلف رو نداره
دوست دار شما
کیارش ایرانی

یکشنبه 16 مهر1396 - 8:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود مهندس گرامی
در خصوص تست در خارج از منزل چند ساعت پیش این کار رو انجام دادم و باز لوپ ها رو با دیلی 14 و 16 میشناسه اگر ایراد ار لوپ نباشه مشکل رو کجا باید جستجو کرد و سئوال بعدی ایا جدولی تهیه شده که مثلا از فلان id تا بهمان id مربوط به چی هست و همینطور برای درجه اهن و میتر ایا جدولی تهیه شده که با در نظر گرفتن اون متوجه بشیم چی رو داریم سنس می کنیم با سپاس

یکشنبه 16 مهر1396 - 8:22pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از شما. @};-
تستی که عرض کردم بیشتر مربوط به اعداد 3 گانه و تفکیک بود که در محیط بیرون به واقعیت نزدیک تر میشه وگرنه دیلی لوپ زیاد به این مساله ربطی نداره و همین که فلزات مزاحم خیلی به لوپ نزدیک نباشن جهت اعلام دیلی واقعی لوپ کافی هست. تفاوت جزئی در دیلی لوپ غیر از خود لوپ به بسیاری از قطعات اطراف آیسی 357 و حتی ماسفت ربط داره.
در مورد ID توضیح مفصل در راهنما داده شده و جدولش هم مشابه همون جدولی هست که در دفترچه لورنز اومده و ترجمه فارسیش رو در تاپیک اپراتوری بصورت تصویر گذاشتیم. البته چون حساب و کتاب قطعی در این مورد وجود نداره لازم ندیدم بیشتر توضیحی ذکر کنم. بطور خلاصه هر چقدر کد تفکیک در لورنز قابل اتکا باشه اینجا هم به همون شکل هست و شاید کمی بهتر هم باشه! فراتر از این نباید توقع داشت.
در خصوص میتر آهن یا فرو هم توضیح مفصل در راهنما قید شده. شما لطف کنین با دقت بخونین هر قسمتش رو متوجه نشدین در موردش بپرسین. وگرنه این نمیشه ما بیایم همه رو تکرار کنیم در صورتیکه بصورت یکجا داخل راهنما توضیح دادیم!

یکشنبه 16 مهر1396 - 8:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت مهندس حمید و دوستان خسته نباشید
اسپری گرافیکی همین اینایی هستن که باهاشون نقاشی میکنن یا اینکه اونا رسانا نیستن ....
کجا میتونم تهیه کنم ؟

دوشنبه 17 مهر1396 - 12:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ممنون از شما. @};-
تستی که عرض کردم بیشتر مربوط به اعداد 3 گانه و تفکیک بود که در محیط بیرون به واقعیت نزدیک تر میشه وگرنه دیلی لوپ زیاد به این مساله ربطی نداره و همین که فلزات مزاحم خیلی به لوپ نزدیک نباشن جهت اعلام دیلی واقعی لوپ کافی هست. تفاوت جزئی در دیلی لوپ غیر از خود لوپ به بسیاری از قطعات اطراف آیسی 357 و حتی ماسفت ربط داره.
در مورد ID توضیح مفصل در راهنما داده شده و جدولش هم مشابه همون جدولی هست که در دفترچه لورنز اومده و ترجمه فارسیش رو در تاپیک اپراتوری بصورت تصویر گذاشتیم. البته چون حساب و کتاب قطعی در این مورد وجود نداره لازم ندیدم بیشتر توضیحی ذکر کنم. بطور خلاصه هر چقدر کد تفکیک در لورنز قابل اتکا باشه اینجا هم به همون شکل هست و شاید کمی بهتر هم باشه! فراتر از این نباید توقع داشت.
در خصوص میتر آهن یا فرو هم توضیح مفصل در راهنما قید شده. شما لطف کنین با دقت بخونین هر قسمتش رو متوجه نشدین در موردش بپرسین. وگرنه این نمیشه ما بیایم همه رو تکرار کنیم در صورتیکه بصورت یکجا داخل راهنما توضیح دادیم!

درود مهندس جان
ایا به نظر شما خازن های عدسی رو به مولتی لایر تغییر بدم بهتر میشه یا نه چون تمام مقاومت های دستگاه من از نوع مرغوب یک درصد خطا هستن و باز هم یک دفعه دیگه تمام اتصالات و اطراف ای سی 357 و کل مدارم رو چک کردم حتی مقاومت ها و دیودها رو چک کردم اما خازن های دستگاه به غیر از چند موردی که در کاتالوگ ذکر شده بود که تانتال باشن بقیه معمولی و چینی هستن اون روزی که مدار رو مونتاژ میکردم خازن بهتری در دسترس نداشتم اما الان باز برای سیستم های خودم یه سری خازن درجه یک تایوانی و کره ای تهیه کردم و میتونم خازن ها رو عوض کنم در مورد ای سی و پروگرامر کردن اون هم که منطقی نیست مشکلی داشته باشه ؟!!! چون داره به خوبی بدون هیچ هنگی کار میکنه و هیچ گونه داغی هم در مدار ندارم ولتاژ ها هم طبق اون چیزی که فرموده بودین هست و 12 و 5 و 9 رو چک کردم و مشکلی نداره اما می مونه بحث های فوت کوزه گری
اولا جعبه من شیلد نداره اگر لازمه اونو شیلد کنم
دوما رابط بین دستگاه و لوپ یه تیکه سیم rg59 به طول 20 سانت هست بعد این سیم به به فیش دو کانکتوره و با یه تیکه سیم 7 سانتی به یه فیش دیگه سه کانکتوره نظامی وصل کردم که هم بتونم از لوپ هایی که فیش دوتایی دارن استفاده کنم هم از لوپ های با فیش سه کانکتوره من دنبال فیش پلاستیکی رفتم اما خیلی باریک و کوچیک بود و دوتا سیم 0.25 هم بهش وصل کرده بودن که به نظر برای لوپ مناسب نیومد و به فیش ضد اب معروف بودن اگر شما می دونید که فیش مناسب رو تو چه مغازه ای مثلا برق صنعتی یا الکترونیک یا لوازم برقی ماشین میشه گیر اورد بفرمائید تا فیش های نظامی فلزی رو عوض کنم چون اینا خودشون یه باگ هستن
سوما داخل جعبه به غیر از برد فلزجو یه برد امپلی فایر برای ردیاب موبایلی دارم و یه برد دستگاه مقاومت سنج زمین شناسی که تو انجمن هست ولی برای هر کدومشون ال سی دی مجزا گذاشتم و هیچ ربطی بین این سه برد نیست و با هم روشن نمیشن و تک تک روشن میشن و اون دوتا برد مشکلی ظاهرا ندارن فقط میمونه اینکه سیم های زیادی که بین ال سی دی ها و بردها هست داخل دستگاه روی ماسفت و 357 اثر منفی گذاشته باشن
چهارم باطری من دوتا باطری سیلد اسید یکی 6 و یکی 12 ولت 4.5 امپر هست که روی فلزجو هنگام فول شارژ ولتاژ رو 19.2 میزنه
پنجم اگر خاطرتون باشه من از اول با برد کم دستگاه مشکل داشتم که بعد قرار شد ماسف رو از irf840 به 11nk100 تغییر بدم و در نهایت برد خوب شد ولی اعداد تفکیکی و دیلی اتوماتیک بهم ریخت
حالا دست یاری به سمت شما دراز کردم بازم اگر بحث خاصی به ذهن شما میرسه بفرمائید تا انجام بدم
با سپاس

دوشنبه 17 مهر1396 - 4:02pm
مدیر کل
مدیر کل

amid127 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید و دوستان خسته نباشید
اسپری گرافیکی همین اینایی هستن که باهاشون نقاشی میکنن یا اینکه اونا رسانا نیستن ....
کجا میتونم تهیه کنم ؟

تاجاییکه من میدونم برخی از اون اسپری ها هم قابل استفاده هستن. بهتره به تاپیک همه چیز درباره شیلد لوپ در بخش کویل و لوپ مراجعه کنین دوستان انواع روشهای شیلد رو توضیح دادن. اما در نظر داشته باشین تاثیر شیلد معمولا زیاد نیست! پس اگر فکر میکنین شما رو به دردسر میندازه یا نمیتونین درست انجامش بدین بهتره از شیلد صرفنظر کنین و روی سایر نکاتی تمرکز کنین که از شیلد مهم تر هستن.

دوشنبه 17 مهر1396 - 4:45pm
مدیر کل
مدیر کل

k.irani70 نوشته است:

درود مهندس جان
ایا به نظر شما خازن های عدسی رو به مولتی لایر تغییر بدم بهتر میشه یا نه چون تمام مقاومت های دستگاه من از نوع مرغوب یک درصد خطا هستن و باز هم یک دفعه دیگه تمام اتصالات و اطراف ای سی 357 و کل مدارم رو چک کردم حتی مقاومت ها و دیودها رو چک کردم اما خازن های دستگاه به غیر از چند موردی که در کاتالوگ ذکر شده بود که تانتال باشن بقیه معمولی و چینی هستن اون روزی که مدار رو مونتاژ میکردم خازن بهتری در دسترس نداشتم اما الان باز برای سیستم های خودم یه سری خازن درجه یک تایوانی و کره ای تهیه کردم و میتونم خازن ها رو عوض کنم در مورد ای سی و پروگرامر کردن اون هم که منطقی نیست مشکلی داشته باشه ؟!!! چون داره به خوبی بدون هیچ هنگی کار میکنه و هیچ گونه داغی هم در مدار ندارم ولتاژ ها هم طبق اون چیزی که فرموده بودین هست و 12 و 5 و 9 رو چک کردم و مشکلی نداره اما می مونه بحث های فوت کوزه گری
اولا جعبه من شیلد نداره اگر لازمه اونو شیلد کنم
دوما رابط بین دستگاه و لوپ یه تیکه سیم rg59 به طول 20 سانت هست بعد این سیم به به فیش دو کانکتوره و با یه تیکه سیم 7 سانتی به یه فیش دیگه سه کانکتوره نظامی وصل کردم که هم بتونم از لوپ هایی که فیش دوتایی دارن استفاده کنم هم از لوپ های با فیش سه کانکتوره من دنبال فیش پلاستیکی رفتم اما خیلی باریک و کوچیک بود و دوتا سیم 0.25 هم بهش وصل کرده بودن که به نظر برای لوپ مناسب نیومد و به فیش ضد اب معروف بودن اگر شما می دونید که فیش مناسب رو تو چه مغازه ای مثلا برق صنعتی یا الکترونیک یا لوازم برقی ماشین میشه گیر اورد بفرمائید تا فیش های نظامی فلزی رو عوض کنم چون اینا خودشون یه باگ هستن
سوما داخل جعبه به غیر از برد فلزجو یه برد امپلی فایر برای ردیاب موبایلی دارم و یه برد دستگاه مقاومت سنج زمین شناسی که تو انجمن هست ولی برای هر کدومشون ال سی دی مجزا گذاشتم و هیچ ربطی بین این سه برد نیست و با هم روشن نمیشن و تک تک روشن میشن و اون دوتا برد مشکلی ظاهرا ندارن فقط میمونه اینکه سیم های زیادی که بین ال سی دی ها و بردها هست داخل دستگاه روی ماسفت و 357 اثر منفی گذاشته باشن
چهارم باطری من دوتا باطری سیلد اسید یکی 6 و یکی 12 ولت 4.5 امپر هست که روی فلزجو هنگام فول شارژ ولتاژ رو 19.2 میزنه
پنجم اگر خاطرتون باشه من از اول با برد کم دستگاه مشکل داشتم که بعد قرار شد ماسف رو از irf840 به 11nk100 تغییر بدم و در نهایت برد خوب شد ولی اعداد تفکیکی و دیلی اتوماتیک بهم ریخت
حالا دست یاری به سمت شما دراز کردم بازم اگر بحث خاصی به ذهن شما میرسه بفرمائید تا انجام بدم
با سپاس

اگر از عدسی معمولی و رایج استفاده کرده باشین ؛ بله مولتی لایر بهتر هست! کلا دستگاه شما اشکال عمده ای نداشته که بخواین رفع کنین. فقط دیلی لوپ کمی پایین بوده که احتمال داره از خود لوپ باشه. نیازی به شیلد جعبه هم نیست.
در مورد بخش کانکتور و نحوه اتصالش به فیبر عکس بگیرین و بذارین. بارها پیش اومده دوستان کلی توضیح دادن و ما هم متوجه ایرادی نشدیم ولی با اولین تصویری که گذاشتن مشخص شده چه اشکالی در دستگاهشون هست. در هر صورت باز هم عرض میکنم هیچ نوع کانکتور فلزی برای اتصال لوپ مورد تایید من نیست! شاید صدها نوع متنوع از کانکتور پلاستیکی وجود داره که اگر فقط اتصال پینهاش محکم باشه دیگه اصلا مدل و اسمش هم مهم نیست. کافیه یه چرخی در بازار این قطعات بزنین خودتون مدلهای مختلفی رو ملاحظه میکنین. اما اون چیزی که توصیه بنده بوده در راهنما قید کردم و با همون اسم در بازار موجوده.
هر چه داخل باکس دستگاه فلزیاب شلوغ تر باشه ثباتش هم افت میکنه. حالا شما چند مدار دیگه هم جاسازی کردین و طبیعتا هنگام کار فلزیاب باید سایر مدارات خاموش باشن. اما وجودشون در نزدیک بخش خروجی لوپ میتونه تاثیر منفی داشته باشه.
باطری شما هم مشکلی نداره. هر چند از نظر حجم و وزن کمتر بهتر بود از لیتیوم یون استفاده میکردین.

دوشنبه 17 مهر1396 - 4:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود مهندس جان
اینم عکسایی از دستگاه و کانکتورها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 17 مهر1396 - 1:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2344 , 2345 , 2346 , 2347 , 2348 , 2349 , 2350 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 282 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure