انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 18 خرداد1404 - 4:30am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2324 , 2325 , 2326 , 2327 , 2328 , 2329 , 2330 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
عدد اول شما کمی پایین ولی عدد دوم و سوم شما کمی بیشتر از رنج نرمال هست! باید مدارتون رو بخصوص در قسمت اطراف آیسی 357 بررسی کنین که مشکلی از نظر مقدار قطعات وجود نداشته باشه. البته اگر تفکیک طبق توضیحی که در راهنما نوشته شده درست عمل میکنه مساله خاصی نیست.
اگر این سنس دقیقا روی قسمت لانه زنبور وجود داشته با توجه به اینکه سنس خیلی هم قوی نبوده ممکنه مربوط به لانه زنبور بوده باشه. اگر مشخصات تفکیک رو ذکر میکردین شاید بیشتر مشخص میشد. ضمن اینکه تست با لوپ 60 و مقایسه سنس اون با لوپ 30 در این مورد میتونه کمک کننده باشه.

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 2:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
مهندس این داره بالانس میکنه?
https://www.youtube.com/watch?v=eCE7_s7JzOg
مال من چرا بالانس نمیشه همش خودبخود بوق میزنه :|
http://uupload.ir/view/0qo_video_2017-0 ... -06-11.mp4 :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing:

خدایا در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sajadm2 نوشته است:
سلام
http://uupload.ir/view/0qo_video_2017-0 ... -06-11.mp4 :ymblushing: :ymblushing: :ymblushing:

سلام دوست عزیز با اجازه مهندس

قشنگ معلومه که رو فلز گذاشتی لوپ رو و داری تو منزل تست میگری باید هم بوق الکی بزنه

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 6:36pm
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2 نوشته است:
سلام

ممنون.
این فیلمی رو که دوست خارجی ما در یوتیوب گذاشتن برای اولین باره که میبینم و فیلم جالبی هست. توصیه میکنم دوستان این فیلم رو حتما ببینن. در ابتدا این دوست ما با بالا و پایین کردن لوپ نسبت به زمین و احتمالا تغییر همزمان درجه حساسیت سعی میکنه به بالانس مناسب برسه. در ادامه هم ترکیب استفاده از لوپ کوچک و تنظیم فرکانس بالا و اسپید بالا و تون 10 رفتاری بسیار مشابه به سنس دستگاههای مینلب رو به نمایش گذاشته که جهت پیدا کردن خورده ریز جالب توجه هست.
اما در فیلم شما از همون ابتدا دیلی 6 نشاندهنده مشکلی در دستگاه و احتمالا در بخش فیوز بیت یا لوپ هست و کابل لوپ و محل قرارگیری لوپ و احتمالا محیط پر نویز داخل منزل در مجموع شرایطی رو فراهم نکرده که شبیه به عملکرد صحیح یک فلزیاب باشه چه برسه که با فیلم اون دوست خارجی ما مقایسه بشه! :D

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 6:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sajadm2 نوشته است:
سلام

ممنون.
این فیلمی رو که دوست خارجی ما در یوتیوب گذاشتن برای اولین باره که میبینم و فیلم جالبی هست. توصیه میکنم دوستان این فیلم رو حتما ببینن. در ابتدا این دوست ما با بالا و پایین کردن لوپ نسبت به زمین و احتمالا تغییر همزمان درجه حساسیت سعی میکنه به بالانس مناسب برسه. در ادامه هم ترکیب استفاده از لوپ کوچک و تنظیم فرکانس بالا و اسپید بالا و تون 10 رفتاری بسیار مشابه به سنس دستگاههای مینلب رو به نمایش گذاشته که جهت پیدا کردن خورده ریز جالب توجه هست.
اما در فیلم شما از همون ابتدا دیلی 6 نشاندهنده مشکلی در دستگاه و احتمالا در بخش فیوز بیت یا لوپ هست و کابل لوپ و محل قرارگیری لوپ و احتمالا محیط پر نویز داخل منزل در مجموع شرایطی رو فراهم نکرده که شبیه به عملکرد صحیح یک فلزیاب باشه چه برسه که با فیلم اون دوست خارجی ما مقایسه بشه! :D

مال من بهتره =)) =))

خدایا در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 7:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
عدد اول شما کمی پایین ولی عدد دوم و سوم شما کمی بیشتر از رنج نرمال هست! باید مدارتون رو بخصوص در قسمت اطراف آیسی 357 بررسی کنین که مشکلی از نظر مقدار قطعات وجود نداشته باشه. البته اگر تفکیک طبق توضیحی که در راهنما نوشته شده درست عمل میکنه مساله خاصی نیست.
اگر این سنس دقیقا روی قسمت لانه زنبور وجود داشته با توجه به اینکه سنس خیلی هم قوی نبوده ممکنه مربوط به لانه زنبور بوده باشه. اگر مشخصات تفکیک رو ذکر میکردین شاید بیشتر مشخص میشد. ضمن اینکه تست با لوپ 60 و مقایسه سنس اون با لوپ 30 در این مورد میتونه کمک کننده باشه.

درود خدمت مهندس حمید گرامی
از راهنمایی که فرمودین سپاسگذارم در اولین فرصت با لوپ 60 هم یه تست میگرم ببینم چی میشه اما اگر مربوط به لانه زنبور باشه به چی لانه حساس هست منظورم اینه که مثلا کل پالسی ها به یه نوع سفال حساسیت دارند اما لانه زنبور های بزرگ قرمز تا اونجایی که میدونم از خاک دیوار با اب دهنشون درست میشه یعنی میرن داخل سوراخ دیوارهای گلی و اونجا خاک دیوار رو با دهنشون می کنن و بعد با اب دهنشون شروع به ساختن خونه خونه های کوچیک داخل اون سوراخ میکنن که در نهایت میشه مثل موم زنبور عسل با این تفاوت که این مدل زنبور مهاجم هست و عسل تولید نمی کنه و از زنبور و حشرات دیگه تغذیه میکنه حالا اگر حدثم درست باشه باید دستگاه ما به همون خانه های کوچیک که از اب دهن زنبور و خاک دیوار درست شده حساسیت نشون بده مثل همون سفال که اونم از جنس خاک هست به هر حال من با لوپ 60 هم تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم که تجربه ای برای بقیه دوستان هم باشه اما در مورد دستگاه و اشکال در تفکیک احتمال داره که مشکل داشته باشه چون در خال حاضر ماسفتی که من روی بردم گذاشتم به دلیل اینکه IRF840 خوب جواب نداد و 11NK100 هم هنوز به دستم نرسیده از مسافت K2717 استفاده میکنم و احتمالا مشکل اعداد از این ماسفت باشه
با سپاس از مهندس حمید گل

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 7:52pm
مدیر کل
مدیر کل

sajadm2 نوشته است:
مال من بهتره =)) =))

دوست عزیز شما باز هم راهنما رو درست نخوندین! بنده مشخصا ذکر کردم دیلی 6 به احتمال قریب به یقین نشانه ایراد در مدار هست! وگرنه بعیده لوپ شما واقعا دیلی 6 داشته باشه. این مساله میتونه از عدم تنظیم صحیح فیوز بیتها و حتی خرابی ماسفت یا مساله دیگری در مدار باشه و در هر صورت مدار اصلا رفتار عادی نخواهد داشت.

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 8:47pm
مدیر کل
مدیر کل

k.irani70 نوشته است:

درود خدمت مهندس حمید گرامی
از راهنمایی که فرمودین سپاسگذارم در اولین فرصت با لوپ 60 هم یه تست میگرم ببینم چی میشه اما اگر مربوط به لانه زنبور باشه به چی لانه حساس هست منظورم اینه که مثلا کل پالسی ها به یه نوع سفال حساسیت دارند اما لانه زنبور های بزرگ قرمز تا اونجایی که میدونم از خاک دیوار با اب دهنشون درست میشه یعنی میرن داخل سوراخ دیوارهای گلی و اونجا خاک دیوار رو با دهنشون می کنن و بعد با اب دهنشون شروع به ساختن خونه خونه های کوچیک داخل اون سوراخ میکنن که در نهایت میشه مثل موم زنبور عسل با این تفاوت که این مدل زنبور مهاجم هست و عسل تولید نمی کنه و از زنبور و حشرات دیگه تغذیه میکنه حالا اگر حدثم درست باشه باید دستگاه ما به همون خانه های کوچیک که از اب دهن زنبور و خاک دیوار درست شده حساسیت نشون بده مثل همون سفال که اونم از جنس خاک هست به هر حال من با لوپ 60 هم تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم که تجربه ای برای بقیه دوستان هم باشه اما در مورد دستگاه و اشکال در تفکیک احتمال داره که مشکل داشته باشه چون در خال حاضر ماسفتی که من روی بردم گذاشتم به دلیل اینکه IRF840 خوب جواب نداد و 11NK100 هم هنوز به دستم نرسیده از مسافت K2717 استفاده میکنم و احتمالا مشکل اعداد از این ماسفت باشه
با سپاس از مهندس حمید گل

در مورد علت حساسیت به زمین یا سفال و غیر فلزات ؛ توضیح فنی همون هست که در راهنما عرض کردم و به بحث رسانایی الکتریکی ربط داره. حالا در مورد تجربه شما شاید فلزی هم در کار باشه. باید دقیق تر بررسی کنین.
ماسفتی که استفاده کردین احتمالا با بخش تفکیک بطور کامل سازگار نیست. بهتره از شماره های ذکر شده استفاده کنین.

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 8:55pm

درود مهندس عزیز.....
دستگاه من با لوپ 30 اعداد سه گانش نزدیک به مطلوبه.... تو خونه که تست کردم یه حلقه نقره رو تا 31 سانتی سنس کرد..... حذف اهن هم رو 15 یه میخ و انبردست رو حذف و نقره رو درست تشخیس داده و یه سینی استیل رو 45 گرد رو تو 163 سانتی سنس کرد ....این تست ها در منزل انجام دادم و عالی جواب داد.....
اما وقتی رفتم تو یجایی که زمینش نم ناک بود و حلقه رو دفن کردم نهایت 23 سانت سنس میکنه!!! و بردش واسه یه قطعه 15*20 اهن مدفون 80 سانته
در همه حالات فرکانس 123 و پالس 190 و دیلی اتو 16 و دستی 40 استفاده کردم....گراند هم اف بود....حساسیت هم 16 و 17 .... نکته جالبش اینه که اصلا بی ثبات نبود.... و فقط زمانی که لوپ رو به زمین میچسبوندم سنس با میتر 100 و خورده ای داشتم که با رعایت فاصله حل میشد
به نظرتون چرا بردم تو خاک کم بود؟ آیا قطعات مشکل دارن یا باید پالس و فرکانس و عوض کنم.... چون یه سری تغییرات که دادم فرقی نکرد آنچنان.... در حد 5 سانت شاید تغییر داشت....
لوپ 1*1 هم تست کردم که یه سینی 60 رو تو 2 و 20 سنس داشت با حساسیت 12 و حساسیت رو بیشتر میکردم بی ثبات میشد که فکر کنم به خاطر محیط بود...........
راستی یجایی از زمین سنس داشتم.... بیل زدم دیدم تو 32-3 سانتی یه تیکه حلب رو زده خوشحال شدم :D

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 10:16pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
برد هوایی شما با لوپ 30 و برای حلقه و سینی تقریبا در حد مطلوب بوده. اما در تست داخل زمین باید توجه کنین اون مقداری که لوپ نسبت به زمین فاصله داره عملا به عمقی که شما فلز رو در خاک دفن کردین اضافه میشه و این موضوع بخصوص برای اهداف کوچک و با لوپ کوچک بیشتر خودشو نشان میده. برای فلزات تازه دفن شده هم باید حدود 10 درصد افت برد در نظر بگیرین در حالیکه برای دفینه قدیمی برعکس هست و تا حدود 50 درصد برد بیشتر بدست میاد. بهرحال مدار و دستگاه شما بنظرم مشکلی نداره. برای لوپ 30 تنظیمات فرکانس 100 یا 200 و عرض پالس بین 150 تا 200 و دیلی 30 و اسپید 8 یا بیشتر و گراند خاموش و حساسیت 15 میتونه مناسب باشه.
سینی 60 با فریم 1 متری میتونه تا 3.5 متر سنس بشه! لذا در این مورد برد شما خوب نبوده که به احتمال زیاد بدلیل محیط تست نامناسب هست.

پنج شنبه 23 شهریور1396 - 10:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2324 , 2325 , 2326 , 2327 , 2328 , 2329 , 2330 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: reza58 و 262 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure