درود مهندس عزیز.....
دستگاه من با لوپ 30 اعداد سه گانش نزدیک به مطلوبه.... تو خونه که تست کردم یه حلقه نقره رو تا 31 سانتی سنس کرد..... حذف اهن هم رو 15 یه میخ و انبردست رو حذف و نقره رو درست تشخیس داده و یه سینی استیل رو 45 گرد رو تو 163 سانتی سنس کرد ....این تست ها در منزل انجام دادم و عالی جواب داد.....
اما وقتی رفتم تو یجایی که زمینش نم ناک بود و حلقه رو دفن کردم نهایت 23 سانت سنس میکنه!!! و بردش واسه یه قطعه 15*20 اهن مدفون 80 سانته
در همه حالات فرکانس 123 و پالس 190 و دیلی اتو 16 و دستی 40 استفاده کردم....گراند هم اف بود....حساسیت هم 16 و 17 .... نکته جالبش اینه که اصلا بی ثبات نبود.... و فقط زمانی که لوپ رو به زمین میچسبوندم سنس با میتر 100 و خورده ای داشتم که با رعایت فاصله حل میشد
به نظرتون چرا بردم تو خاک کم بود؟ آیا قطعات مشکل دارن یا باید پالس و فرکانس و عوض کنم.... چون یه سری تغییرات که دادم فرقی نکرد آنچنان.... در حد 5 سانت شاید تغییر داشت....
لوپ 1*1 هم تست کردم که یه سینی 60 رو تو 2 و 20 سنس داشت با حساسیت 12 و حساسیت رو بیشتر میکردم بی ثبات میشد که فکر کنم به خاطر محیط بود...........
راستی یجایی از زمین سنس داشتم.... بیل زدم دیدم تو 32-3 سانتی یه تیکه حلب رو زده خوشحال شدم