شکارچی نوشته است:
لطفا اساتید راهنمایی کنید هرگزینه درکدوم قسمت تاثیر داره
زیاد کردن عددانتگرال گیر چه تاثیری داره؟
زیاد کردن عدد گرند چه تاثیری داره؟
همنطور دیلی؟
کم کردن عدد فرکانس که بیشتر روی ضریب100 پیشنهادی بود عمق ونفوذ درخاک یا به تعبیر دیگه میشه گفت برد رو زیاد میکنه؟
وسوال اخر
برای کاووش درمکان واقعی با لوپ1/5
بهترین تنظیمات پیشنهادی چیه؟
ممنون میشم یکی از اساتید راهنمایی کنند برای بهترین تنظیمات لازمه موارد بالا بدونیم امثال من سررشته الکترونیک ندارند شاید مشتاق باشند بدونند
سپاس
دوست عزیز اولا این سوالات شما در زمینه اپراتوری هست که خواهش کردیم در تاپیک خودش مطرح کنین! ثانیا همه این موارد در راهنما مفصلا توضیح داده شده. ثالثا این مسائل اصلا ارتباطی به سررشته الکترونیک نداره! شما یک فلزیاب دارین که میخواین با اپراتوریش بیشتر آشنا بشین. این با بحث الکترونیک و ساخت دستگاه تفاوت داره. با این همه من مجددا در حد توان خودم پاسخ شما رو عرض میکنم.
1- زیاد کردن بازه انتگرال منجر به حساسیت و برد بیشتر میشه. توصیه میکنم فقط در صورتیکه تونستین از درجه حساسیت 18 یا بیشتر در مکان مربوطه با ثبات خوب جواب بگیرین و باز هم نیاز به برد بیشتری داشتین این تنظیم رو بیشتر کنین. وگرنه همون رقم پیش فرض 44 جواب بهتری میده.
2- در مورد گراند توضیح مفصلی در راهنما دادم. گراند بیشتر نسبت به گراند کمتر برد بیشتری داره ولی ممکنه ثباتش کمتر باشه. کاملا بستگی به زمین مورد کاوش و تا حدودی روش اپراتوری و سرعت حرکت شما داره. با این حال همیشه بهتره ابتدا گراند خاموش رو امتحان کنین و اگر جواب داد با همون کار کنین.
3- دیلی هم توضیح مفصلش ذکر شده. بالا بردنش حساسیت رو به برخی فلزات نازک و کوچک یا املاح کاهش میده. برعکس برای سنس خورده ریز ها دیلی کمتر بهتره. کلا برای لوپهای کوچکتر دیلی بین 20 تا 40 و برای لوپهای بزرگتر دیلی بین 40 تا 60 رو توصیه میکنم.
4- تغییر فرکانس تاثیر کمی روی عمقزنی دستگاه داره. با این حال عمقزنی فرکانسهای پایین در زمین همیشه اندکی بیشتر هست. فرکانس 100 خودش فرکانس پایینی محسوب میشه و از این حیث شرایط خیلی خوبی داره. هر چند که بعضی دوستان ادعا داشتن با پایین ترین فرکانس یعنی 35 جواب بهتری گرفتن. البته بنده نمیتونم این موضوع رو تایید کنم چون در تستها اتفاقا از حدود فرکانس 70 به پایین اندکی افت برد رو هم مشاهده کردم!
5- اگر قرار بود در حالت کلی و حتی برای یک لوپ خاص بتونیم تنظیمات ایده آلی داشته باشیم که این رو قبلا عرض میکردیم! تنظیمات تا حد زیادی هم به مکان شما و هدف شما و روش اپراتوری شما بستگی داره. در عین حال برخی تنظیمات تاثیرشون بسیار کم هست و نیاز نیست زیاد فکر خودتون رو مشغول کنین. از همون رنج تنظیمات توصیه شده استفاده کنین کفایت میکنه. دقیقش زیاد اهمیتی نداره و خودتون طبق تجربه شخصی میتونین به تنظیمات دقیقتری برسین که برای کار شما کمی بهتر جواب بده.