انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 22 اردیبهشت1404 - 9:38am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2075 , 2076 , 2077 , 2078 , 2079 , 2080 , 2081 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rasol1377 نوشته است:
آمپر متر رو روی ۱۰آمپر میزارم اینو نشون میده...0/03

درسته دیگه دست به مدار نزن. در ضمن بهتر بود روی 200 میلی امپر میذاشتید. بعد اگه با لوپ و فرکانس یا پالس زیاد از 200 بیشتر میشد روی 10 امپر میذاشتید.
مدار شما فعلا هیچ مشکلی نداره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 13 دی1395 - 11:14pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
خیلی ممنونم استاد...یعنی باتری ها مشکل دارن؟؟؟!بغیر از لیتیوم دیگه چه نوع باتریهایی رو پیشنهاد میکنین؟!

اگر ولتاژ باطری حین کار بسرعت کم میشه و مصرف باطری هم درست هست پس قطعا باطری اشکال داره. بین 5 سلول اگر یکیش هم ایراد داشته باشه یا درست شارژ نشده باشه ممکنه چنین مشکلی پیش بیاد.
باطریهای لیتیوم یون و پلیمر از بهترین باطریها هستن و چیز دیگری رو توصیه نمیکنم. ولی طبیعتا هر باطری هم که بگیرین مرغوبیت و شارژ کردن درست اون اهمیت داره وگرنه این مسائل به وفور پیش میاد.

دوشنبه 13 دی1395 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لطفا اساتید راهنمایی کنید هرگزینه درکدوم قسمت تاثیر داره
زیاد کردن عددانتگرال گیر چه تاثیری داره؟
زیاد کردن عدد گرند چه تاثیری داره؟
همنطور دیلی؟

کم کردن عدد فرکانس که بیشتر روی ضریب100 پیشنهادی بود عمق ونفوذ درخاک یا به تعبیر دیگه میشه گفت برد رو زیاد میکنه؟

وسوال اخر
برای کاووش درمکان واقعی با لوپ1/5
بهترین تنظیمات پیشنهادی چیه؟
ممنون میشم یکی از اساتید راهنمایی کنند برای بهترین تنظیمات لازمه موارد بالا بدونیم امثال من سررشته الکترونیک ندارند شاید مشتاق باشند بدونند
سپاس

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

سه شنبه 13 دی1395 - 2:22am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

همیشه از سه عدد باتری ۶ولت ۲آمپر اسیدی استفاده کرد؟؟

سه شنبه 14 دی1395 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rasol1377 نوشته است:
همیشه از سه عدد باتری ۶ولت ۲آمپر اسیدی استفاده کرد؟؟

سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد فقط عیبی که داره اینه که یکم سنگینه @};-

سه شنبه 14 دی1395 - 1:16pm
مدیر کل
مدیر کل

شکارچی نوشته است:
همنطور دیلی؟

کم کردن عدد فرکانس که بیشتر روی ضریب100 پیشنهادی بود عمق ونفوذ درخاک یا به تعبیر دیگه میشه گفت برد رو زیاد میکنه؟

وسوال اخر
ممنون میشم یکی از اساتید راهنمایی کنند برای بهترین تنظیمات لازمه موارد بالا بدونیم امثال من سررشته الکترونیک ندارند شاید مشتاق باشند بدونند
سپاس

دوست عزیز اولا این سوالات شما در زمینه اپراتوری هست که خواهش کردیم در تاپیک خودش مطرح کنین! ثانیا همه این موارد در راهنما مفصلا توضیح داده شده. ثالثا این مسائل اصلا ارتباطی به سررشته الکترونیک نداره! شما یک فلزیاب دارین که میخواین با اپراتوریش بیشتر آشنا بشین. این با بحث الکترونیک و ساخت دستگاه تفاوت داره. با این همه من مجددا در حد توان خودم پاسخ شما رو عرض میکنم.
1- زیاد کردن بازه انتگرال منجر به حساسیت و برد بیشتر میشه. توصیه میکنم فقط در صورتیکه تونستین از درجه حساسیت 18 یا بیشتر در مکان مربوطه با ثبات خوب جواب بگیرین و باز هم نیاز به برد بیشتری داشتین این تنظیم رو بیشتر کنین. وگرنه همون رقم پیش فرض 44 جواب بهتری میده.
2- در مورد گراند توضیح مفصلی در راهنما دادم. گراند بیشتر نسبت به گراند کمتر برد بیشتری داره ولی ممکنه ثباتش کمتر باشه. کاملا بستگی به زمین مورد کاوش و تا حدودی روش اپراتوری و سرعت حرکت شما داره. با این حال همیشه بهتره ابتدا گراند خاموش رو امتحان کنین و اگر جواب داد با همون کار کنین.
3- دیلی هم توضیح مفصلش ذکر شده. بالا بردنش حساسیت رو به برخی فلزات نازک و کوچک یا املاح کاهش میده. برعکس برای سنس خورده ریز ها دیلی کمتر بهتره. کلا برای لوپهای کوچکتر دیلی بین 20 تا 40 و برای لوپهای بزرگتر دیلی بین 40 تا 60 رو توصیه میکنم.
4- تغییر فرکانس تاثیر کمی روی عمقزنی دستگاه داره. با این حال عمقزنی فرکانسهای پایین در زمین همیشه اندکی بیشتر هست. فرکانس 100 خودش فرکانس پایینی محسوب میشه و از این حیث شرایط خیلی خوبی داره. هر چند که بعضی دوستان ادعا داشتن با پایین ترین فرکانس یعنی 35 جواب بهتری گرفتن. البته بنده نمیتونم این موضوع رو تایید کنم چون در تستها اتفاقا از حدود فرکانس 70 به پایین اندکی افت برد رو هم مشاهده کردم!
5- اگر قرار بود در حالت کلی و حتی برای یک لوپ خاص بتونیم تنظیمات ایده آلی داشته باشیم که این رو قبلا عرض میکردیم! تنظیمات تا حد زیادی هم به مکان شما و هدف شما و روش اپراتوری شما بستگی داره. در عین حال برخی تنظیمات تاثیرشون بسیار کم هست و نیاز نیست زیاد فکر خودتون رو مشغول کنین. از همون رنج تنظیمات توصیه شده استفاده کنین کفایت میکنه. دقیقش زیاد اهمیتی نداره و خودتون طبق تجربه شخصی میتونین به تنظیمات دقیقتری برسین که برای کار شما کمی بهتر جواب بده.

سه شنبه 14 دی1395 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
شکارچی نوشته است:
همنطور دیلی؟

وسوال اخر
سپاس

دوست عزیز اولا این سوالات شما در زمینه اپراتوری هست که خواهش کردیم در تاپیک خودش مطرح کنین! ثانیا همه این موارد در راهنما مفصلا توضیح داده شده. ثالثا این مسائل اصلا ارتباطی به سررشته الکترونیک نداره! شما یک فلزیاب دارین که میخواین با اپراتوریش بیشتر آشنا بشین. این با بحث الکترونیک و ساخت دستگاه تفاوت داره. با این همه من مجددا در حد توان خودم پاسخ شما رو عرض میکنم.
1- زیاد کردن بازه انتگرال منجر به حساسیت و برد بیشتر میشه. توصیه میکنم فقط در صورتیکه تونستین از درجه حساسیت 18 یا بیشتر در مکان مربوطه با ثبات خوب جواب بگیرین و باز هم نیاز به برد بیشتری داشتین این تنظیم رو بیشتر کنین. وگرنه همون رقم پیش فرض 44 جواب بهتری میده.
2- در مورد گراند توضیح مفصلی در راهنما دادم. گراند بیشتر نسبت به گراند کمتر برد بیشتری داره ولی ممکنه ثباتش کمتر باشه. کاملا بستگی به زمین مورد کاوش و تا حدودی روش اپراتوری و سرعت حرکت شما داره. با این حال همیشه بهتره ابتدا گراند خاموش رو امتحان کنین و اگر جواب داد با همون کار کنین.
3- دیلی هم توضیح مفصلش ذکر شده. بالا بردنش حساسیت رو به برخی فلزات نازک و کوچک یا املاح کاهش میده. برعکس برای سنس خورده ریز ها دیلی کمتر بهتره. کلا برای لوپهای کوچکتر دیلی بین 20 تا 40 و برای لوپهای بزرگتر دیلی بین 40 تا 60 رو توصیه میکنم.
4- تغییر فرکانس تاثیر کمی روی عمقزنی دستگاه داره. با این حال عمقزنی فرکانسهای پایین در زمین همیشه اندکی بیشتر هست. فرکانس 100 خودش فرکانس پایینی محسوب میشه و از این حیث شرایط خیلی خوبی داره. هر چند که بعضی دوستان ادعا داشتن با پایین ترین فرکانس یعنی 35 جواب بهتری گرفتن. البته بنده نمیتونم این موضوع رو تایید کنم چون در تستها اتفاقا از حدود فرکانس 70 به پایین اندکی افت برد رو هم مشاهده کردم!
5- اگر قرار بود در حالت کلی و حتی برای یک لوپ خاص بتونیم تنظیمات ایده آلی داشته باشیم که این رو قبلا عرض میکردیم! تنظیمات تا حد زیادی هم به مکان شما و هدف شما و روش اپراتوری شما بستگی داره. در عین حال برخی تنظیمات تاثیرشون بسیار کم هست و نیاز نیست زیاد فکر خودتون رو مشغول کنین. از همون رنج تنظیمات توصیه شده استفاده کنین کفایت میکنه. دقیقش زیاد اهمیتی نداره و خودتون طبق تجربه شخصی میتونین به تنظیمات دقیقتری برسین که برای کار شما کمی بهتر جواب بده.

سپاسگزارم مهندس
ممنون

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

سه شنبه 14 دی1395 - 4:53pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

باز هم تشکر از مهندس حمید عزیز دل
مهندس بعد اجرای فرمایشات شما (به خاطر برد کمی که داشتم با اتصال مستقیم لوپ به مدار و تعویض ماسفت) سیستم شد در حد لالیگا!!! اعداد سه گانه میزون(337،705،800) و برد هم برای لوپ 20 برای یهpcb 10*15 شد حدود 110 ولی از بعد روزگار!! من از دو باتری سیلد اسید 12 ولت 7.5 امپر استفاده میکردم که باعث شد 7812 طاقت نیاره و مدار رفت هوا...چون خروجیه 7812 ولتاژ 23.5 ولت رو نشون میداد
بنده میکرو و ال سی دی رو با پروگرمر چک کردم سالم بود ولی راهی نداره از سالم بودن lf357 مطمئن شد؟
دارم برد دیگه میزنم
و یه سوال دیگه اینکه میشه یه رگلاتور 7818 قبل مدار بزارم و ولتاژ رو بیارم رو 18 بدم به مدار یا اشکالی ایجاد میشه؟
دمت گرم مهندس

سه شنبه 14 دی1395 - 7:40pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
اگر به توصیه ها گوش بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد! من نمیدونم شما تصور میکنین کسی که میتونه فلزیاب طراحی کنه عقلش به مساله ساده ای مثل باطری قد نمیده یا تجربه کافی در این زمینه نداره که ماشالا هر کدوم دوستان به سلیقه خودشون باطری نامناسب انتخاب میکنن؟! بارها عرض کردم باطری حدود 18 کاملا مناسب این مداره. حالا یا 5 سلول لیتیوم/پلیمر میتونین بذارین یا یک باطری 12 و 6 ولت خشک. با این حال اگر هیت سینک مناسب برای 7812 در نظر میگرفتین و محکم وصلش میکردین با 24 ولت هم نباید معیوب میشد. بهرحال بنظرم بهتره دوباره مدار رو بسازین! اگر ولتاژ 12 تبدیل به 24 بشه بخشهای مختلفی از مدار میتونه آسیب ببینه و تحت این شرایط برای چنین مدار ساده ای دوباره ساختنش معقول تر از عیب یابی و تعویض چندین قطعه هست.
بله میتونین قبل مدار یک 7818 هم بذارین ولی در اون صورت دیگه ولتاژ نمایش داده شده روی ال سی دی بطور ثابت 18 خواهد بود! راه درست تر استفاده از باطری مناسبه. اگر فکر میکنین مدار ارزششو داره پس برای باطریش هم باید فکر بهتری بکنین. ضمن اینکه باطری 7.5 آمپر هم نیاز نیست و در حد 2 آمپر کفایت میکنه. حجم و وزن دستگاه رو با باطری غیر ضروری افزایش ندین چون موقع کاوش براتون دردسرساز میشه.

سه شنبه 14 دی1395 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حق کاملاً با شماست مهندس عزیز :x
اما این باتری برای تست بوده و مدارم خوبم کار میکرده تا من سوتی دادم YMWHISTLE YMWHISTLE YMWHISTLE !!!
اخه 25 تایی باتری لیتوم دارم اما شارژر مناسب واسشون پیدا نمیشه اگر هم باشه از این تکی هاست و زمان زیادی میبره یکی یکی شارژشون کنم.
تصمیم گرفتم از خیر باتری 24 بگذرم و شارژر asadof رو بسازم انشاا...
مدار جدیدم اماده شده .......انشاا... بتوم به همون برد و ثبات عالی مدار قبلم برگردم.
بازم دمت گرم مهندس که جواب ما بیسوادا رو میدی
انشاا.. بتونم جبران کنم حتماً ;) ;) :D ;-)

سه شنبه 14 دی1395 - 9:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2075 , 2076 , 2077 , 2078 , 2079 , 2080 , 2081 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , استر و 143 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure