talar نوشته است:
سلام .تو فلزیاب چنس اون بالای ال سی دی .یه سری گراف وجود داره که هنگام هنگام سنس فلز بسته به نوع فلز و جایی از موج که تحت تاثیر امواج بازگشتی قرار میگیره یکی از این گراف ها روشن میشه . من فکر میکنم .هر فلز بسته به سرعت پاسخگویی به میدان میدان و باز تابش این میدان روی قسمت مشخصی از موج تاثیر میزاره. مثلا طلا حدود 20 میکرو ثانیه بعد از دریافت مغناطیس ان را بازتاب میدهد و اهن حدود 35 میکرو ثانیه .
عزیز من این مورد رو که قبلا توضیح کامل دادم! ببینید بارگراف سطر اول ال سی در چنس دقیقا معادل عدد تفکیکی هست که ما اینجا نمایش میدیم! با این تفاوت که ما یک عدد دو رقمی خیلی دقیق تر و مشخص براش گذاشتیم ولی اونجا با یک بد سلیقگی فنی اومده مثلا چیز قشنگی در بیاره ولی در عمل فقط 16 خانه ال سی دی رو در نظر گرفته که اپراتور برای تشخیص باید تعداد خونه ها رو بشمره یا از روی جعبه شماره 1 تا 16 بزنه تا متوجه بشه تفکیکش به چه صورت هست! وگرنه ماهیتش دقیقا یک چیزه. مثلا برای اهدافی که در طرح ما عدد تفکیک حدود 10 نشون داده میشه اونجا خونه اول از سمت چپ ظاهر میشه و برای اهدافی که فلزیاب ما عدد تفکیک 80 یا بیشتر نشون میده در چنس خانه 16 یعنی اول از سمت راست نشون داده میشه. کلا ماهیت محاسباتیش یک چیز هست ولی نحوه نمایش تفاوت داره و در عین حال ما در طرح فلزجو بصورت دقیق تر و با ثبات تر و با برد تفکیکی بیشتری پیادش کردیم. شکی داشتین میتونین خودتون با هر دو دستگاه تست کنین.
مطلبی هم که شما فکر میکنین به این صورت صحیح نیست. در پست قبلی توضیحشو عرض کردم. اگر اینطور بود مطمئن باشین در هیچ مدار منتشر شده دیگری به اندازه طرح ما امکان نداشت بشه بر اساس چنین موضوعی تفکیک کرد. چون ما عملا در بازه های کوچکتر از 2 میکرو ثانیه از ابتدا تا انتهای موج همه نمونه ها رو داریم و میزان تغییر هر کدومش مشخص هست.
در عین حال فراموش نکنین حساب طلای ریز و درشت کلا جداست! مساله 20 میکرو ثانیه تقریبا مربوط به یک طلای کوچک میشه. البته توجه کنین کمتر از 20 میکرو ثانیه هم ما تغییرات داریم. در عین حال در مقالاتی که اینجور چیزها رو مینویسن معمولا منظورشون تایم بعد از قطع پالس هست. ولی ما لحظه شروع موج میرا رو حساب میکنیم که معادل لحظه صفر برای ماست و این همون حالتی هست که دستگاه بصورت دیلی اتومات و بدون تنظیم دیلی دستی عمل میکنه.