انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 21 تیر1404 - 5:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1461 , 1462 , 1463 , 1464 , 1465 , 1466 , 1467 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
shadabad نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان این هم فیلم فلزجو در اون ور مرزها :D مهندس ببین این نتیجه چطوری بدست اومده یه حلقه رو حدود50 میزنه.اینا دستگاهاشون خوب سکه رو سنس نمیکنه بلکه سکه هاشون توسط دستگاه خوب سنس میشه :D
http://cdl21.convert2mp3.net/download.p ... 8Apf3c&d=y

سلام اقا محک. مطمئنی لینک این آدرس درسته؟ اثری از فیلم نیست. ظاهراً سایتیه برای تبدیل فرمتای صوتی-تصویری.

دوست عزیز این لینک کار نمیکنه لینک جدید رو که بالاتر گذاشته بودم این لینکم همون فیلم آقای محک هست

https://www.youtube.com/watch?v=2mQVF7v1quw
@};-

عجب فیلمی عجب سنسی خیلی عالی بود :-BD :-BD
یارو انگار سکه هایشم سکه بودند قطعاتش هم عالی بودند و خروس های منطقشونم خوش صدا بودند که نشان میده طرف سحرخیز بوده که کام روا گشته البته این آخری را گفتم تا قابل توجه دوستانی باشد که مثل بنده تنبل هستند =)) =)) =)) =)) =))

سه شنبه 26 آبان1394 - 7:30pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
و بدون شک قطعاتش با قطعات ما تفاوتهایی داره
و کاش جنس سیم لیتزش رو میدونستم چیه =))

لا اله الا هو

سه شنبه 26 آبان1394 - 8:18pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
سلام .تو فلزیاب چنس اون بالای ال سی دی .یه سری گراف وجود داره که هنگام هنگام سنس فلز بسته به نوع فلز و جایی از موج که تحت تاثیر امواج بازگشتی قرار میگیره یکی از این گراف ها روشن میشه . من فکر میکنم .هر فلز بسته به سرعت پاسخگویی به میدان میدان و باز تابش این میدان روی قسمت مشخصی از موج تاثیر میزاره. مثلا طلا حدود 20 میکرو ثانیه بعد از دریافت مغناطیس ان را بازتاب میدهد و اهن حدود 35 میکرو ثانیه .

عزیز من این مورد رو که قبلا توضیح کامل دادم! ببینید بارگراف سطر اول ال سی در چنس دقیقا معادل عدد تفکیکی هست که ما اینجا نمایش میدیم! با این تفاوت که ما یک عدد دو رقمی خیلی دقیق تر و مشخص براش گذاشتیم ولی اونجا با یک بد سلیقگی فنی اومده مثلا چیز قشنگی در بیاره ولی در عمل فقط 16 خانه ال سی دی رو در نظر گرفته که اپراتور برای تشخیص باید تعداد خونه ها رو بشمره یا از روی جعبه شماره 1 تا 16 بزنه تا متوجه بشه تفکیکش به چه صورت هست! وگرنه ماهیتش دقیقا یک چیزه. مثلا برای اهدافی که در طرح ما عدد تفکیک حدود 10 نشون داده میشه اونجا خونه اول از سمت چپ ظاهر میشه و برای اهدافی که فلزیاب ما عدد تفکیک 80 یا بیشتر نشون میده در چنس خانه 16 یعنی اول از سمت راست نشون داده میشه. کلا ماهیت محاسباتیش یک چیز هست ولی نحوه نمایش تفاوت داره و در عین حال ما در طرح فلزجو بصورت دقیق تر و با ثبات تر و با برد تفکیکی بیشتری پیادش کردیم. شکی داشتین میتونین خودتون با هر دو دستگاه تست کنین.
مطلبی هم که شما فکر میکنین به این صورت صحیح نیست. در پست قبلی توضیحشو عرض کردم. اگر اینطور بود مطمئن باشین در هیچ مدار منتشر شده دیگری به اندازه طرح ما امکان نداشت بشه بر اساس چنین موضوعی تفکیک کرد. چون ما عملا در بازه های کوچکتر از 2 میکرو ثانیه از ابتدا تا انتهای موج همه نمونه ها رو داریم و میزان تغییر هر کدومش مشخص هست.
در عین حال فراموش نکنین حساب طلای ریز و درشت کلا جداست! مساله 20 میکرو ثانیه تقریبا مربوط به یک طلای کوچک میشه. البته توجه کنین کمتر از 20 میکرو ثانیه هم ما تغییرات داریم. در عین حال در مقالاتی که اینجور چیزها رو مینویسن معمولا منظورشون تایم بعد از قطع پالس هست. ولی ما لحظه شروع موج میرا رو حساب میکنیم که معادل لحظه صفر برای ماست و این همون حالتی هست که دستگاه بصورت دیلی اتومات و بدون تنظیم دیلی دستی عمل میکنه.

سه شنبه 26 آبان1394 - 10:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس من امروز رفتم 4 تا باتری 2600 میلی امپر 3.6 ولت گرفتم با یه شارژر اتوماتیک که عکساشم گذاشتم با این جریان چند ساعت کار میکنه بنظرتون؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 26 آبان1394 - 11:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان محترم کسی میدونه چه طوری میشه فیلمو رو دانلود کرد با تشکر از دوستان

سه شنبه 26 آبان1394 - 11:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
سلام مهندس من امروز رفتم 4 تا باتری 2600 میلی امپر 3.6 ولت گرفتم با یه شارژر اتوماتیک که عکساشم گذاشتم با این جریان چند ساعت کار میکنه بنظرتون؟

دوست عزیز داخل فایل راهنما که نوشته ولتاژ مورد نیاز 18 الی 24 ولت هست این 4 تا باطری که دادی سری کردن مجموعش میشه 14.4 ولت و فکر نکنم دستگاهت کار کنه :D
@};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

سه شنبه 26 آبان1394 - 11:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این ویدیو رو هم تازه گذاشته
https://www.youtube.com/watch?v=7nFwgnRnJi4

چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

shadabad نوشته است:
xbehzad نوشته است:

دوست عزیز داخل فایل راهنما که نوشته ولتاژ مورد نیاز 18 الی 24 ولت هست این 4 تا باطری که دادی سری کردن مجموعش میشه 14.4 ولت و فکر نکنم دستگاهت کار کنه :D
@};-

رگلاتور مدار 12 ولت هست. اگه به دستگاه 13.5 هم بدی کار میکنه

چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:06am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
shadabad نوشته است:
xbehzad نوشته است:

@};-

رگلاتور مدار 12 ولت هست. اگه به دستگاه 13.5 هم بدی کار میکنه

ان شاء الله که اینطوری باشه
که البته بعید میدونم :D باز تا نظر مهندس چی باشه
@};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:09am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
دوستان مدار 12 ولتی شد . مبارکه :ymparty:
حداقل فایل راهنما را مطالعه کنید . @};-

لا اله الا هو

چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:11am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1461 , 1462 , 1463 , 1464 , 1465 , 1466 , 1467 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 299 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure