انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:28am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1387 , 1388 , 1389 , 1390 , 1391 , 1392 , 1393 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.جناب مهندس حمید بزرگوار و گرامی واقعا از صمیم فلبم از خداوند آرزوی سلامتی وسر بلندی و سعادت روز افزون برای شما و خانواده محترم می نمایم و به هموطنی چون شما افتخار می کنم.با آرزوی بهترینها برای جنابعالی.......
آقا مهدی عزیز شما هم خسته نباشید.

چهارشنبه 15 مهر1394 - 10:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

والا من که نمیدونم چی بگم وچجوری تشکر کنم. دستت دردنکنه مهندس @};- @};- @};- انشالله همیشه سلامت باشی و هیچ وقت مهتاج بنی آدم نشی :YMPRAY:

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 15 مهر1394 - 10:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس من اپراتوری یکی رو حین کار با جی پی 4500 دیدم که برای سرچ و سنس دقیق نقطه لوپ رو روی زمین میکشید به صورت + و حلالی میچرخوند و لوپو با فاصله از زمین نمیگرفت ،دستگاه هم بوق اضافی نداشت به نظرتون اون روش، روش درستیه

چهارشنبه 15 مهر1394 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام خدمت مهندس عزیز
و تشکر بخاطر زحماتتون امیدوارم یه روزی بتونم جبران کنم جناب مهندس @};-
یا حق

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

چهارشنبه 15 مهر1394 - 10:55pm
مدیر کل
مدیر کل

floyd نوشته است:
باسلام..یک درخواست از دوستانی دارم که دستگاه رو ساختند اگر برایشان مقدور هست یک تست با لوپ 25 سانت معمولی انجام بدهند ببینم عملکرد مدارچگونه هست:
لوپ 25 سانت معمولی...قطر سیم 0.5 ..تعداد دور 22
ببینید یک سکه 50 تومنی را از چه فاصله ای خوب سنس میکند.
یک قوطی روغن لحیم مارک المانیش رنگ قوطی زرد و ابی هس بزرگش اگر دارید مارک lotfett اگر اشتباه نکرده باشم...
مس 10 در 10 یا 15 در 15 ورق نازک باشد بهتره...
سپس در حالت حذف اهن سکه رو حذف بکنن و ببینند اینبار قوطی لحیم از چه فاصله ای سنس میشه و مسها...
دوستانی که این قطر سیم رو دارند و حال تستش را دارند این تست را انجام دهند...
ممنون

دوست عزیز اول این رو عرض کنم برای لوپی به مقیاس 25 برای این مدار ما توصیه نمیکنیم از سیم نازک 0.5 استفاده کنین. چون مقاومت لوپ به حدود 2 اهم یا کمی بیشتر میرسه که از نظر قدرت فلزیابی ایجاد افت میکنه. سیم مناسب برای این سایز لوپ فقط میتونه 0.7 و یا 0.8 میل باشه.
سنس سکه 50 تومنی با این لوپ حدود 35 سانت هست. البته بشرطی که تخت یا عنکبوتی ساخته بشه! وگرنه کمتر میزنه.
اون قوطی روغن لحیم رو بنده ندارم و تست نکردم. ولی مس 15 در 15 رو تا حدود 90 سانت و مس 10 در 10 رو تا حدود 75 سانت سنس خواهد کرد.
اما پرسش اخر شما کمی عجیب بود! اولا قرار نیست ما حذف آهن رو روی درجه ای بذاریم که سکه حذف بشه! طبیعتا اگر درجه بیش از حد مورد نیاز باشه همه فلزات بتدریج حذف میشن و این طبیعی هست. اما این موضوع در هر صورت هیچ ربطی به تفاوت برد در دو حالت نداره! بارها تاکید کردم در این طرح بر خلاف اکثر مداراتی که از قطعات آنالوگ برای پیاده سازی تفکیک استفاده میکنن ؛ چون تفکیک صرفا بر اساس محاسباتی نرم افزاری و روی 3 کانال مجزا انجام میشه هیچ تاثیری روی مساله برد نهایی نداره. در واقع ما یک کانال سرتاسری داریم که فقط برای سنس استفاده میشه و تنظیمات مختلف از قبیل دیلی و بازه انتگرال و اسپید و گراند صرفا روی این کانال اعمال میشن و اعلام سنس فلز میشه. 3 کانال دیگر هم برای تفکیک داریم که ثابت هستن و تنظیمات مذکور روشون کارکردی نداره. حتی بالانس کانالهای تفکیک هم بر اساس تغییر جنس خاک بطور مجزا انجام میشه و ربطی به گزینه گراند نداره! پس این فلزیاب بصورت 4 کاناله طراحی شده و هیچ سخت افزاری برای این کار اضافه نشده که سبب افت برد نهایی بشه. بنابراین جواب شما این هست که هیچ تاثیری نداره و درجه حذف اهن رو روی هر مقداری بذارین یا کلا خاموش کنین برد نهایی فلزیاب ثابت هست.

چهارشنبه 15 مهر1394 - 10:59pm
مدیر کل
مدیر کل

b6868 نوشته است:
مهندس من اپراتوری یکی رو حین کار با جی پی 4500 دیدم که برای سرچ و سنس دقیق نقطه لوپ رو روی زمین میکشید به صورت + و حلالی میچرخوند و لوپو با فاصله از زمین نمیگرفت ،دستگاه هم بوق اضافی نداشت به نظرتون اون روش، روش درستیه

بله روش بعلاوه و در واقع تست از دو جهت که رایج هست برای مشخص کردن مرکز هدف. روش هلالی هم برای کل کاوش یک محوطه رایج هست. در واقع روش پاندولی که برخی استفاده میکنن کلا برای هر فلزیابی غلط هست و این نکته معمولا بصورت تصویری در اکثر دفترچه فلزیاب ها قید میشه.
اما در مورد عدم فاصله لوپ از زمین این مساله به چند چیز بستگی داره. یکی این هست که واقعا برای هر فلزیابی هر چه لوپ بزرگتر باشه باید فاصلش هم از زمین بیشتر باشه! این موضوع حتی در دفترچه لورنز هم ذکر شده. اما بری لوپهای کوچک میتونه به زمین خیلی نزدیک باشه. مطلب دیگه سیستم لوپ و شیلدش هست که خب در این مورد مینلب یکی از بهترینها در دنیای فلزیابی محسوب میشه! شما اگر مثل برخی دوستان مونولوپ مینلب رو با فلزیاب ما تست کنین متوجه تفاوتش با لوپ دستساز خودتون میشین. هم از حیث قدرت و هم ثبات! مساله بسیار مهم دیگه استفاده از لوپهای DD هست که این لوپها در عین داشتن عمقزنی کمتر در عوض توانایی ویژه ای در حذف اثر املاح و زمین دارن. در صورتیکه ما به جهت نیاز خودمون و همینطور سادگی بیشتر از لوپ مونو استفاده کردیم که در عوض قویتر هست و در ابعاد بزرگ هم براحتی ساخته میشه. بوق اضافه هم یه مقدارش بخاطر همیناست و مقداریش هم دیگه به اساس فلزیاب بر میگرده که خب باز هم مینلب در دنیای فلزیابی از نظر مواجهه با اثر زمین بهترین محسوب میشه. در واقع پر واضحه فلزیابی که برای سنس کسری از گرم طلا داخل خاک طراحی شده داستان متفاوتی داره! ولی متاسفانه همین سری GPX برای دفینه یابی چیزی فراتر از فلزیاب های دستساز خودمون نیست و در نهایت داستان محدود به سایز لوپ میشه که حرف اول رو در زمینه عمقزنی برای تمام فلزیاب ها میزنه.

چهارشنبه 15 مهر1394 - 11:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید
بابت ورژن جدید هم دستت گلت درد نکنه
اگر امکان داره تو قسمت پسورد هنگام وارد کردن پسورد به جای اینکه عدد نشون بده ستاره نشون بده
ممنون

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

چهارشنبه 15 مهر1394 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
حمید نوشته است:
b6868 نوشته است:

بله روش بعلاوه و در واقع تست از دو جهت که رایج هست برای مشخص کردن مرکز هدف. روش هلالی هم برای کل کاوش یک محوطه رایج هست. در واقع روش پاندولی که برخی استفاده میکنن کلا برای هر فلزیابی غلط هست و این نکته معمولا بصورت تصویری در اکثر دفترچه فلزیاب ها قید میشه.
اما در مورد عدم فاصله لوپ از زمین این مساله به چند چیز بستگی داره. یکی این هست که واقعا برای هر فلزیابی هر چه لوپ بزرگتر باشه باید فاصلش هم از زمین بیشتر باشه! این موضوع حتی در دفترچه لورنز هم ذکر شده. اما بری لوپهای کوچک میتونه به زمین خیلی نزدیک باشه. مطلب دیگه سیستم لوپ و شیلدش هست که خب در این مورد مینلب یکی از بهترینها در دنیای فلزیابی محسوب میشه! شما اگر مثل برخی دوستان مونولوپ مینلب رو با فلزیاب ما تست کنین متوجه تفاوتش با لوپ دستساز خودتون میشین. هم از حیث قدرت و هم ثبات! مساله بسیار مهم دیگه استفاده از لوپهای DD هست که این لوپها در عین داشتن عمقزنی کمتر در عوض توانایی ویژه ای در حذف اثر املاح و زمین دارن. در صورتیکه ما به جهت نیاز خودمون و همینطور سادگی بیشتر از لوپ مونو استفاده کردیم که در عوض قویتر هست و در ابعاد بزرگ هم براحتی ساخته میشه. بوق اضافه هم یه مقدارش بخاطر همیناست و مقداریش هم دیگه به اساس فلزیاب بر میگرده که خب باز هم مینلب در دنیای فلزیابی از نظر مواجهه با اثر زمین بهترین محسوب میشه. در واقع پر واضحه فلزیابی که برای سنس کسری از گرم طلا داخل خاک طراحی شده داستان متفاوتی داره! ولی متاسفانه همین سری GPX برای دفینه یابی چیزی فراتر از فلزیاب های دستساز خودمون نیست و در نهایت داستان محدود به سایز لوپ میشه که حرف اول رو در زمینه عمقزنی برای تمام فلزیاب ها میزنه.

مهندس من درست متوجه شدم میشه لوپ دبل دی استفاده کرده برای فلز جو ؟
بعد کانکتور لوپ gpx چه نوع کانکتوری هست و در بازار پیدا میشه؟(البته این سوال رو بطور خصوصی از چند تا از کاربری خیلیخوشنام پرسید م :-H ولی با کم لطفلی شون روبرو شدم [-X و اصلا جواب ندادن)
من یه نکته که امروز بهش پی بردم برای جستجو با فلز جو بهترین حالت برای کاوش زمین بصورت حرکت مستقیم مثل لوپ 1در1 هست دیگه بوق اضافه تقریبا صفر میشه
ممنون از شما

چهارشنبه 15 مهر1394 - 11:49pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد عزیز جناب حمید من هم به نوبه خودم از جنابعالی تشکر میکنم به خاطر لطفتون به ما .ممنون :-BD

چهارشنبه 15 مهر1394 - 11:55pm
مدیر کل
مدیر کل

mohammadiraj نوشته است:
مهندس من درست متوجه شدم میشه لوپ دبل دی استفاده کرده برای فلز جو ؟
بعد کانکتور لوپ gpx چه نوع کانکتوری هست و در بازار پیدا میشه؟(البته این سوال رو بطور خصوصی از چند تا از کاربری خیلیخوشنام پرسید م :-H ولی با کم لطفلی شون روبرو شدم [-X و اصلا جواب ندادن)
من یه نکته که امروز بهش پی بردم برای جستجو با فلز جو بهترین حالت برای کاوش زمین بصورت حرکت مستقیم مثل لوپ 1در1 هست دیگه بوق اضافه تقریبا صفر میشه
ممنون از شما

خیر لوپ دابل دی که برای مدار ما قابل استفاده نیست! من صرفا مقایسه کردم و منظورم این بود کلا لوپ دابل دی با اینکه ضعیف تره ولی ثبات بهتری داره و خود قدرت کمترش هم بطور خودکار ثبات بهتری ایجاد میکنه.
در مورد نوع کانکتور مینلب هم دوستان در تاپیک کالبد شکافی لوپ مینلب زحمتش رو کشیدن و توضیح دادن.
در مورد نحوه حرکت اگر منظور شما لوپ بزرگ در حد 1 متری باشه قطعا همینطور هست و باید در مسیر مستقیم حرکت کنین! حالت دیگه ای نداره و برای همه فلزیاب ها به همین صورته. در این صورت و برای کاوش یک محوطه باید بصورت سطری و شبیه به یک جدول محوطه رو اسکن کنین طوری که هر سطر کمی با سطر قبلی همپوشانی داشته باشه.

چهارشنبه 15 مهر1394 - 11:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1387 , 1388 , 1389 , 1390 , 1391 , 1392 , 1393 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure