انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 9:21pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1342 , 1343 , 1344 , 1345 , 1346 , 1347 , 1348 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
نقل قول:
دوست عزیز اگر کمی به فیلم خودتون توجه کنید و هر موزاییک را 30 سانت در نظر بگیریم شما با در حیاط سه متر فاصله دارید و لوپ با شما یک متر ( نهایتا که دست شما کش بیاد یک متر فکر نکنم بیشتر بشه ) جمعا شما با در 4 متر فاصله دارید و جای پارک ماشین با توجه به اینکه در حیاط رو به داخل باز میشه باید بیش از پنج متر باشه حالا سکوی شما کجای کار هستش نمیدونم ولی وقتی فیلم میگیرین دقیق و با دلیل محکم باشه تا دوستان هم گمراه نشن لطفا .
موفق باشد. :-BD

منظورت رو دقیق متوجه نشدم!ولی حالا که اینقدر دقیق هستی خدمتت عارضم که فاصله لوپ تا درب هشتا موزاییکه که میشه دو و چهل!بازم شما که اینقدر دقیق هستی میبینی که لوپ با من دوتا موزاییک فاصله داره یعنی 60 سانت!و دست منم اگه چلاقم باشه 60 سانت باز میشه :D و باز دقتت رو تحسین میکنم که درب حیاط رو درست ندیدی :D درب حیاط کلا 5 متره که به پنجتا لنگه یک متری و تاشو تقسیم شده که سه تا یه طرفه و دوتا طرف دیگه باز میشن!جای پارک ماشین هم اونجوری نیست که شما با (دقت)دیدی :D ماشین میره اون سمت حیاط پارک میشه!اگه به سمت من بیاد که هیچکدوم از لنگه های در بسته نمیشه بنده خدا!!
درضمن من فیلم نگرفتم که کوروکیه خونمو به شما نشون بدم =)) شما میخوای بگی دستگاه پنج برابر لوپ نمیزنه؟اگه اینجوریه که سخت در اشتباهی و دستگاهت ایراد داره و به خودت مربوطه!ولی من مطمئنم همین لوپ 40 یه شی بزرگتر و زخیمتر و یه کم پوسیده باشه رو بیشتر از دو متر هم میزنه!
شمام موفق باشی @};-

سلام دوست عزیز
در جوابتون باید بگم که باز هم برای چرخش ماشین هم حتما حداقل 4 متر فضا نیاز هست در هم که یک متر بقول شما و دیگه عاقلان دانند....شما که اینقدر اصرار دارین یک فیلم از فاصله سکو تا در حیاط بزارین ما رو هم خجالت زده کنین . در ضمن فاصله از آکس لوپ با شما سه موزاییک بود با در حیاط هم 9 تا که من رندشون کردم .
منظور من هم برد دستگاه مهندس نیست چون من با لوپ 45 برد بیش از پنج برابر هم گرفتم و از کار ایشون مطمئن هستم .
موید باشید. :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان نظرتون در مورد کابلawg28
چی هست

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 6:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان یه مورد در مورد تست قطعات بنظره من برا تست باید فلز ار رو لوپ متناسب با سرعت اسپید رد بشه یعنی تسته نزدیک کردن فلز از بالایه لوپ به سمت پایین جواب خوبی نمیده مخصوصا در این ورژن3 .

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
سلام دوست عزیز
در جوابتون باید بگم که باز هم برای چرخش ماشین هم حتما حداقل 4 متر فضا نیاز هست در هم که یک متر بقول شما و دیگه عاقلان دانند....شما که اینقدر اصرار دارین یک فیلم از فاصله سکو تا در حیاط بزارین ما رو هم خجالت زده کنین . در ضمن فاصله از آکس لوپ با شما سه موزاییک بود با در حیاط هم 9 تا که من رندشون کردم .
منظور من هم برد دستگاه مهندس نیست چون من با لوپ 45 برد بیش از پنج برابر هم گرفتم و از کار ایشون مطمئن هستم .
موید باشید. :-BD

دوست من کلید جان @};- نمیدونم چه اصراری داری من از ویوی خونم فیلم بگیرم توی فضای مجازی عمومی برات بزارم؟؟؟اگه آشنایی و خونه ما اومدی که تو خصوصی پیام بده شاید همدیگه رو شناختیم :D ولی اگه نه که به قول خودت عاقلان دانند!!!من اصن بحثی با شما سر این قضیه ندارم و هیچ اصراری هم ندارم که باور کنی یا نه!چون من از اولی که این مدار رو ساختم با گذاشتن عکس حسن نیتم رو ثابت کردم که به قول شما**کسی گمراه نشه**ولی متاسفانه بعضی از دوستان خودشون که مدار رو نساختن هیچ,اگه کسی هم ساخته باشه و نتیجه گرفته باشه به قصد سم پاشی و تخریب کارکرد این مدار میان و مخالفت میکنن!!!که امیدوارم شما جزو اون دسته نباشید و با گذاشتن عکس و فیلم مدارتون این رو ثابت کنید :-? تو پست قبلیم هم گفتم اصن منظورتو نمیفهمم!!اگه باور داری که دستگاه حمیدخان پنج برابر لوپت میزنه(که شک دارم!و از پست قبلیت معلوم بود که باور نداری و گفتی من دارم دیگران رو گمراه میکنم!!!)خب شما یه فیلم از دستگاهت با تست بزار و این رو ثابت کن!
از یه بابتم بهت حق میدم!چون من تنهام و فیلم تست رو اگه متوجه شده باشی یه نفره گرفتم خطای دید به وجود اومده!دیگه دلیلی هم برای ادامه این بحث نمیبینم و در صورت ثابت کردن اینکه شما هم مدار رو ساختین و گذاشتن فیلم تستتون با هم این بحث رو ادامه میدیم و نه در این تاپیک که در خصوصی!!!
در آخرم برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم هیچوقت تو زندگیت **خجالت زده**نشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 8:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام ببخشید من میتونم فقط با مطالعه اون فایلها این رو بسازم؟

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 8:57pm

اسمش روش هست اقاکلید کرده

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 9:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگی دوستان @};-

آقا کسی هست چنتا میکروی پروگرام شده برای بنده از طریق پست ارسال کنه؟ هزینه اش رو هم براش بعلاوه حق الزحمه کارت به کارت کنم؟
بخدا دهنم سرویس شد با این مبحث تخ...ی پروگرام X(

سه ماهه که مدار رو تکمیل کردم ولی به خاطر این داستان یه گوشه افتاده داره خاک میخوره. دو تا پروگرمر هم گرفتم ولی با هیچ کدومش نشد که نشد ~X(

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 9:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

SHELBY نوشته است:
سلام به همگی دوستان @};-

آقا کسی هست چنتا میکروی پروگرام شده برای بنده از طریق پست ارسال کنه؟ هزینه اش رو هم براش بعلاوه حق الزحمه کارت به کارت کنم؟
بخدا دهنم سرویس شد با این مبحث تخ...ی پروگرام X(

سه ماهه که مدار رو تکمیل کردم ولی به خاطر این داستان یه گوشه افتاده داره خاک میخوره. دو تا پروگرمر هم گرفتم ولی با هیچ کدومش نشد که نشد ~X(

سلام دوست عزیز
آقا چقد خشن :D
چنتا نفس عمیق بکش لبخند بزن @};-
من خودم اولین بار بود پروگرام میکردم یه پروگرامر خریدم این مدل:
http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -7241.html
بعدشم با همین نرم افزار مهندس حمید و طبق توضیحات سایت این کارو انجام دادم که خیلی راحت پروگرام شد تا حالا دوبار پروگرام کردم مشکلی هم نخورده
یه نکته که به نظرم اومد اینکه خیلی مهمه درایور پروگرامرت توسط کامپیوتر شناسایی شده باشه برای اینکه بفهمی شناخته شده یا نه پروگرامر رو با یو اس بی وصل کن به کامپیوتر بعد به device manager برو اونجا رو دروایور مربوط به پروگرامرت نباید علامت تعجب باشه
در ضمن ویندوزت چیه؟
و مدل پروگرامرت

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

پنج شنبه 26 شهریور1394 - 10:11pm
مدیر کل
مدیر کل

pari نوشته است:

مهندس ممنون از پاسختون اگر درست فهمیده باشم پس مثلا برای یک زمین کشاورزی که روی یک تپه هست اما تخت و بدون پستی بلندی بیشتر از 20 سانت هست و دارای سه قبرستان گبری با فاصله از هم اما در شعاع 1کیلومتری هم هستند و چون تو شب کاوش میشه مشکل اینکه بزرگ بودن لوپ رو کسی ببینه هم نداشته باشم بهتره از لوپهای بزرگ استفاده کنم تا هم فلزات ریز حذف بشن هم تنظیمات رو طوری انجام بدم که در شرایط خیلی ایده آل از نظر نویز و سنس و پهنای پالس باشه مثلا آیا میشه یک لوپ4*4 متر ساخت؟

خواهش میکنم.
بله خب تحت شرایط خاصی که شما فرمودین طبیعتا لوپ هر چه بزرگتر باشه بهتره. البته باید دقت کنین که لوپ هر چه بزرگتر میشه رعایت شرایط ساخت و استحکامش هم مشکل تره. چون اگر به نسبت بزرگیش بخواد مدام تاب بخوره طبیعتا بالانس به هم میریزه. نکته بعدی هم این هست که لوپی مثل 4 در 4 متر رو اگر بتونین بخوبی در بیارین باید در فاصله حداقل 70 سانتی از زمین بگیرین تا ثبات بهتری داشته باشه! لوپ 4 متری میتونه فلزات بزرگتر از 20 سانت رو بخوبی سنس کنه و برد نهاییش هم برای فلز 4 متری یا بزرگتر به حدود 16 متر میرسه!!! البته طبیعتا احتمال وجود فلزی با ابعاد 4 متر بسیار بعید هست. با این حال مزیت چنین لوپی در صورت ساخت و اپراتوری خوب اینه که حتی برای فلز 50 سانتی هم عمق بالایی در حد 5.5 متر ارائه میده که از لوپهای کوچکتر بر نمیاد.

جمعه 26 شهریور1394 - 12:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به حضور جناب مهندس حمید ودوستان عزیز
من دستگاه رو ساختم و یک مشکل دارم اگر دوستان کمک کنند ممنون میشم .ولتاژ باطری با ولت متر 19/5 ولته ولی دستگاه ارور کم بودن باطری در حد2/5 ولت میده من چطور باید تنظیم کنم و چه چیزی باید اضافه بشه ؟البته قبلا دوستان راهنمایی کردن ولی نمیدونم کدوم صفحه بوده لطفا اگر دوستان ومهندس حمید میتونن راهنمایی کنند .البته میدونم سوالم تکراریه معذرت میخوام .

با تشکر از دوستان

جمعه 27 شهریور1394 - 4:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1342 , 1343 , 1344 , 1345 , 1346 , 1347 , 1348 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Yaghoobi و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure