نقل قول:
سلام دوست عزیز
در جوابتون باید بگم که باز هم برای چرخش ماشین هم حتما حداقل 4 متر فضا نیاز هست در هم که یک متر بقول شما و دیگه عاقلان دانند....شما که اینقدر اصرار دارین یک فیلم از فاصله سکو تا در حیاط بزارین ما رو هم خجالت زده کنین . در ضمن فاصله از آکس لوپ با شما سه موزاییک بود با در حیاط هم 9 تا که من رندشون کردم .
منظور من هم برد دستگاه مهندس نیست چون من با لوپ 45 برد بیش از پنج برابر هم گرفتم و از کار ایشون مطمئن هستم .
موید باشید.

دوست من کلید جان

نمیدونم چه اصراری داری من از ویوی خونم فیلم بگیرم توی فضای مجازی عمومی برات بزارم؟؟؟اگه آشنایی و خونه ما اومدی که تو خصوصی پیام بده شاید همدیگه رو شناختیم

ولی اگه نه که به قول خودت عاقلان دانند!!!من اصن بحثی با شما سر این قضیه ندارم و هیچ اصراری هم ندارم که باور کنی یا نه!چون من از اولی که این مدار رو ساختم با گذاشتن عکس حسن نیتم رو ثابت کردم که به قول شما**کسی گمراه نشه**ولی متاسفانه بعضی از دوستان خودشون که مدار رو نساختن هیچ,اگه کسی هم ساخته باشه و نتیجه گرفته باشه به قصد سم پاشی و تخریب کارکرد این مدار میان و مخالفت میکنن!!!که امیدوارم شما جزو اون دسته نباشید و با گذاشتن عکس و فیلم مدارتون این رو ثابت کنید

تو پست قبلیم هم گفتم اصن منظورتو نمیفهمم!!اگه باور داری که دستگاه حمیدخان پنج برابر لوپت میزنه(که شک دارم!و از پست قبلیت معلوم بود که باور نداری و گفتی من دارم دیگران رو گمراه میکنم!!!)خب شما یه فیلم از دستگاهت با تست بزار و این رو ثابت کن!
از یه بابتم بهت حق میدم!چون من تنهام و فیلم تست رو اگه متوجه شده باشی یه نفره گرفتم خطای دید به وجود اومده!دیگه دلیلی هم برای ادامه این بحث نمیبینم و در صورت ثابت کردن اینکه شما هم مدار رو ساختین و گذاشتن فیلم تستتون با هم این بحث رو ادامه میدیم و نه در این تاپیک که در خصوصی!!!
در آخرم برات بهترینها رو آرزو میکنم و امیدوارم هیچوقت تو زندگیت **خجالت زده**نشی