mohammad22 نوشته است:
سلام
مرسی اگه جواب بدین اقا حمید
1- بهترین سایز لوپ برای کار تو درون تونل .راهرو و اتاقک ها کدومو توصیه میکنین. 15 20 25 30 به نظرتون؟
2-اگه باطری های اسیدی هنگام کار کج یا افقی قرار بگیرن مشکل ایجاد میکنه؟
3-شارژ برای 5 سل (همزمان)تو بازار پیدا نکردم اگه راهنمایی بفرمیین مرسی.
4-اگه لوپ 1*1 (مثل لوپی که همه دوستان میسازن) طوری درست بشه که سیمها از هم چند میلی فاصله داشته باشن حالت خازنی لوپ کم میشه؟(تاثیری در برد دستگاه خواهد داشت) مثل شکل زیر
خواهش میکنم. عجب سوالاتی مطرح کردین!
1- بهترین سایز لوپ بستگی به شرایط کاوش داره. اگر قدرت ملاک باشه همیشه بزرگترین سایز لوپی که در اون مکان قابل استفاده باشه طبیعتا بهتره. در مورد تونل هم همینطوره و بستگی به فضای شما داره که تا چه اندازه جای مانور داشته باشین. ولی با توجه به جایی که یک آدم عادی اشغال میکنه بنظرم در همون حدود 60 سانت عنکبوتی لوپ مناسبی باشه. وگرنه به نسبت محدودیت فضایی که دارین باید لوپ رو کوچکتر در نظر بگیرین که خب البته بردش هم کمتر میشه. از طرف دیگه با توجه به احتمال بی ثباتی در فضای تنگ توصیه میکنم یک لوپ کوچک مثلا 20 یا 30 سانتی هم همراهتون باشه.
2- بنده تجربه ای در مورد این باطریها ندارم ولی اگر واقعا از نوع اسیدی و غیر خشک باشه بهتره بصورت عمودی قرار بگیره تا مایع داخلش خارج نشه!!!
3- در این خصوص مدار نیمه اتومات ساده ای مطرح کردیم که باید در تاپیک پیدا کنین و البته پیدا کردنش خیلی مشکل هست و باید دوستان مجددا تصویرشو بذارن!
4- بله فاصله بین سیمها باعث کاهش ظرفیت خازنی میشه ولی بنظر من برای اون لوپ لزومی نداره چون ظرفیت خازنی کمتر بیشتر بدرد لوپهای کوچک و سنس اهداف کوچک میخوره. همینکه از سیم مناسبی استفاده کنین کافیه.