انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 10:16am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 , 1330 , 1331 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohammad22 نوشته است:
سلام @};-
مرسی اگه جواب بدین اقا حمید

1- بهترین سایز لوپ برای کار تو درون تونل .راهرو و اتاقک ها کدومو توصیه میکنین. 15 20 25 30 به نظرتون؟

2-اگه باطری های اسیدی هنگام کار کج یا افقی قرار بگیرن مشکل ایجاد میکنه؟

3-شارژ برای 5 سل (همزمان)تو بازار پیدا نکردم اگه راهنمایی بفرمیین مرسی.

4-اگه لوپ 1*1 (مثل لوپی که همه دوستان میسازن) طوری درست بشه که سیمها از هم چند میلی فاصله داشته باشن حالت خازنی لوپ کم میشه؟(تاثیری در برد دستگاه خواهد داشت) مثل شکل زیر

خواهش میکنم. عجب سوالاتی مطرح کردین! :D
1- بهترین سایز لوپ بستگی به شرایط کاوش داره. اگر قدرت ملاک باشه همیشه بزرگترین سایز لوپی که در اون مکان قابل استفاده باشه طبیعتا بهتره. در مورد تونل هم همینطوره و بستگی به فضای شما داره که تا چه اندازه جای مانور داشته باشین. ولی با توجه به جایی که یک آدم عادی اشغال میکنه بنظرم در همون حدود 60 سانت عنکبوتی لوپ مناسبی باشه. وگرنه به نسبت محدودیت فضایی که دارین باید لوپ رو کوچکتر در نظر بگیرین که خب البته بردش هم کمتر میشه. از طرف دیگه با توجه به احتمال بی ثباتی در فضای تنگ توصیه میکنم یک لوپ کوچک مثلا 20 یا 30 سانتی هم همراهتون باشه.
2- بنده تجربه ای در مورد این باطریها ندارم ولی اگر واقعا از نوع اسیدی و غیر خشک باشه بهتره بصورت عمودی قرار بگیره تا مایع داخلش خارج نشه!!!
3- در این خصوص مدار نیمه اتومات ساده ای مطرح کردیم که باید در تاپیک پیدا کنین و البته پیدا کردنش خیلی مشکل هست و باید دوستان مجددا تصویرشو بذارن! :D
4- بله فاصله بین سیمها باعث کاهش ظرفیت خازنی میشه ولی بنظر من برای اون لوپ لزومی نداره چون ظرفیت خازنی کمتر بیشتر بدرد لوپهای کوچک و سنس اهداف کوچک میخوره. همینکه از سیم مناسبی استفاده کنین کافیه.

شنبه 20 شهریور1394 - 12:17am
مدیر کل
مدیر کل

افشین1 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان. @};-
چند تا سوال:

آیا لوپهای بلغاری - که بعضی از دوستان میگن خیلی خوب جواب میده - مثل لوپ شرکت " دیتک" ویا " رکس" که اولی کویل پروانه ای 17×21 اینچی و دومی هم 45 سانتی داره، با این فلزیاب خوب جواب میده؟
یعنی اگه بجای لوپ دست ساز ، از لوپهای بلغاری یا لوپ 45 سانتی دابل لورنز استفاده بشه بهتر جواب میده؟
در کل کویل دابل برای فلزیاب فلزجو مناسبه یا مونو؟

با سپاس @};-

چند بار اشاره کردیم لوپهای دابل دی و طبیعتا پروانه ای برای این فلزیاب جواب نمیده و لوپ باید حتما از نوع مونو باشه. تا اینجا هم چند لوپ شرکتی مونوی مینلب و لورنز تست شدن و جواب خوبی دادن. هر لوپ شرکتی دیگری هم باشه باید از نوع مونو باشه و با احتمال زیاد تمام این لوپهای مونو برای این طرح قابل استفاده هستن.

شنبه 20 شهریور1394 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون حمید اقا از پاسختون این موقع شب :-* :x

لطفا یکی از دوستان :x اگه امکان داشته باشه مدار شارژ برای باطری 5 سل (همزمان ) برای ساخت و یا خرید(زیاد گرون نباشه) :D معرفی کنه. دست همه عزیزان درد نکنه. @};-

شنبه 20 شهریور1394 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام.
آیا این کویل " مونو " هست؟ SEF شرکت " دیتک " بلغارستان؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 20 شهریور1394 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

omid66 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید وتشکر فراوان از زحماتتون
من دستگاه شمارو ساختم بهمراه یک لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان نمره 1 با اندوکتانس 360 میکرو هانری
اعدادم 785 700 285 هسیتش دیلی شناسایی کویلم 18
فرکانس 200
پهنای پالس 205
گروند2
اسپید5
ایرون off
دیلی 40
انتگرال گیر 42
نتایج تستم یک سینی استیل 20*12 رو تا 1.5 میزنه دروازه خونمونو تا3.80 تا4 متر میزنه ولی یه مشکل بزرگ باهاش دارم اونم عدم ثبات در هنگام search روی زمینه کویلمو با پودر کنته شیلد کردم فایده ای نداشت با زرورق آشپزخونه شیلد کردم فایده ای نداشت اعداد گروند واسپید و فرکانس و پهنای پالس رو کمو زیاد کردم ولی درهنگام سرچ بوق اضافی داره ولی وقتی کویلو ثابت نگه میدارم بالانسش میکنم صداش قطع میشه
همه چیزش خوبه ولی این مورد کلافم کرده راستی کابل کویلم RG59 بدون فویله

بابا بی خیال تا 4 متر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! احتمالا اشتباه شده همون نویز بوده فکر کردید داره سنس میکنه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در شنبه 20 شهریور1394 - 2:34am ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

شنبه 20 شهریور1394 - 2:12am
مدیر کل
مدیر کل

افشین1 نوشته است:
با سلام.
آیا این کویل " مونو " هست؟ SEF شرکت " دیتک " بلغارستان؟

خیر مشخصه که از نوع پروانه ای هست.

شنبه 20 شهریور1394 - 2:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان توجه داشته باشید برای تست گرفتن از مدار و اعلام نتیجه عمق زنی حتما باید گروند(Ground) خاموش باشه
و البته من هنگام کاوش هم خاموش میکنم دیگه کاری با دوستان ندارم :D ولی هنگام تست فلزات و اعلام نتیجه حتما خاموش کنید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 20 شهریور1394 - 2:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohammad22 نوشته است:
ممنون حمید اقا از پاسختون این موقع شب :-* :x

لطفا یکی از دوستان :x اگه امکان داشته باشه مدار شارژ برای باطری 5 سل (همزمان ) برای ساخت و یا خرید(زیاد گرون نباشه) :D معرفی کنه. دست همه عزیزان درد نکنه. @};-

خدمت شما دوست عزیز
پیوست:
شارژر لیتیوم 2.pdf

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 21 شهریور1394 - 7:48am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
دستگاه من با لوپ 60 انکبوتی یه سکه دویست تومانی رو
1-با گروند خاموش :44 سانت و با
2-گرند روشن روی 3 : در 33 سانتی میزنه
و یه سینی 40 سانتی استیل رو با گروند خاموش در 230 و با گروند روشن در 1.75 میگیره
به نظرتون خوبه؟

شنبه 21 شهریور1394 - 8:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاد حمید ودوستان دیگه من یه مشکل کوچیک دارم که امیدواوم با کمک شما دوستان حلش کنم من دو تا لوپ 40و60درست کردم با دقت زیاد که نه تو اعداد مشکل دارن نه تو کاوش ولی یه اوپ ۱×۱ با یازده دور سیم ۱ بامقاومت ۱.۱وظرفیت ۴۲۰میکرو ساختم وبا زرورق ساندویچ شیلش کردم ولی به جایی هم وصل نکردم شیلدشو این لوپ عدد اولش نزدیک 500شد وخیلی هم بوق اضافی داره ولی باتوجه به این مشکلش یک سینی استیل ۳۰×۴۰رواز فاصله ۲۴۰میزنه با فکانس ۱۹۹
دیلی ۴۰
پهنای ۱۸۵
گراند۳
اسپید۸
لطف کنید برای بوق های اضافی و عدد اول منو راهنمایی کنید

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

شنبه 21 شهریور1394 - 9:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1325 , 1326 , 1327 , 1328 , 1329 , 1330 , 1331 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 65 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure