hamid80 نوشته است:
سلام مهندس من یه مشکلی دارم که وقتی لوپ 1*1 ( 10 دور سیم 1 میل) رو وصل میکنم اعدادم اینطوری میشه 840 860 550 ولی با لوپ 60 و 40 اعداد حدود 820 730 330 ضمنا کابل و سوکت همشون مثل همه...
این مقاومت ها رو به اسم 390 اهم نیم درصد 2 وات خریدم... بنظر شما واقعاً نیم درصده 2 واته؟؟؟؟؟؟
با توجه به عادی بودن اعداد در لوپهای 40 و 60 شما و یکسان بودن سیم واقعا هیچ نظری در مورد تفاوت اعداد برای لوپ 1 متری شما ندارم! باید خودتون لوپ 1 متری رو بیشتر وارسی کنین بلکه مشکلی درش وجود داشته باشه.
اما مقاومتهایی که گرفتین جالبه! طبق استاندارد رنگ مقاومتهای 6 حلقه ای ؛ مقاومتهای شما 390 اهم نیم درصد هست. در واقع حلقه پنجم که سبز رنگه میزان خطا رو مشخص میکنه که این رنگ نشانه 0.5 درصد بودنه و البته زیاد اهمیتی هم برای ما نداره!!! فاکتور بسیار مهم تر برای این مدار حلقه ششم هست که میزان خطای حرارتی مقاومت رو نشان میده و رنگ زرد در اینجا بمعنی خطای حرارتی 25 ppm (میلیونیوم) به ازای تغییر هر درجه سانتیگراد هست. پس مثلا اگر دما 10 درجه تغییر بکنه در مجموع باید 0.1 اهم تغییر در مقدار مقاومت داشته باشیم که میشه گفت چیزی نزدیک به ایده آلی هست که ما در اینجا نیاز داریم! لذا این مقاومت (اگر حلقه هاش تقلبی نباشن!

) تا اینجای کار بهترین مقاومت 390 اهمی هست که دیدیم و ممنون میشم آدرس تهیه اون رو در اختیار ما بذارین. هر چند دو روز دیگش نیست و نابود و قیمتش فضایی میشه!
لازم به ذکره ایده آل ترین مقاومت 6 حلقه ای که میتونه وجود داشته باشه دارای حلقه پنجم و ششم هر دو به رنگ بنفش هست که معادل خطای 0.1 درصد و تنها 5 ppm خطای حرارتیه که اگر گیر بیاد دیگه هیچ مساله ای بابت این دو مقاومت نخواهیم داشت.