انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 6:45pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1321 , 1322 , 1323 , 1324 , 1325 , 1326 , 1327 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محمود عزیز. خسته نباشین.
گرفتن نتیجه با لوپ بزرگ و با حساسیت 20 نتیجه فوق العاده ای بوده!
در مورد لوپ بزرگ و داشتن کویل ارور چیزی هست که ظاهرا داره تکرار میشه و من دلیلی براش نمیبینم. البته اگر یکی در میون این حالت پیش بیاد میتونه از اثر نویز باشه که در این صورت با تغییر فرکانس میتونه درست بشه. وگرنه بنظرم در مدار شما باید موردی جزئی وجود داشته باشه که گاهی این مشکل پیش میاد. خوبه روی پهنای پالسی که این مشکل پیش میاد کمی پایین ترش که مشکلی وجود نداره اعداد 3 گانه رو چک کنین و اطلاع بدین ببینیم اعداد چه تغییری میکنن.
در مورد دیلی 60 هم تجربه خوبی بوده و البته برای لوپ بزرگ به این صورت هست وگرنه با لوپ کوچکتر باید دیلی کمتر باشه. نظر من هم حداکثر همون 60 هست. باز بستگی به لوپ داره.
برد بالا با فرکانس زیر 100 هم با توجه به بزرگی لوپ و هدف نکته خوب و درستی بوده. اما اینکه گاهی میزده و گاهی نمیزده مساله مهمیه که باید دلیلش رو پیدا کنین. شاید بخاطر حساسیت 20 و تاثیر نویز بوده. روی حساسیت 20 مدار و اسکلت و لوپ باید در حد واقعا ایده آلی باشن تا بشه روی نتیجه حساب کرد. احتمال هم داره درجه گراند و اسپید روی تست شما تاثیر گذاشته باشه.

پنج شنبه 19 شهریور1394 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام مهندس عزیز ما میخاهیم برد بیشتری داشته باشیم تنظیم دستگاه به چه صورتی است الان پالسو رو 100 گزشتم لوپم 60 دیلی 0 به نظر شما موادیر برای برد بیشتر که نویزم نداشته باشم چه کونه میباشد تشکر

پنج شنبه 19 شهریور1394 - 11:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز با این حساب میشه از این آیسی 3130 بجا 357 استفاده کرد؟ آخه 357 اومدم ایران میکرو سفارش بدم تموم کرده بود. تقلبیش هم که ظاهرا زیاده. اگه امکان استفاده از این آیسی برا لوپ 60 سانتی یا یزرگتر هست مدل دقیق اسم آیسی 3130 چیه؟ ممنون

پنج شنبه 19 شهریور1394 - 11:56pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد این ایسی حتی در فایل توضیحات هم اشاره کردم! بله جواب میده ولی نظر دوستان در خصوص جوابدهیش متفاوت هست. در مجموع از نظر من 357 بهتره. شماره ایسی هم که CA3130 هست و بخودی خود نظامی محسوب میشه.

جمعه 19 شهریور1394 - 12:05am

حمید نوشته است:
در مورد این ایسی حتی در فایل توضیحات هم اشاره کردم! بله جواب میده ولی نظر دوستان در خصوص جوابدهیش متفاوت هست. در مجموع از نظر من 357 بهتره. شماره ایسی هم که CA3130 هست و بخودی خود نظامی محسوب میشه.

مهندس جان توضيحتون كامله اما با توجه به مواردى كه آقا محمود بهش رسيدن آيا ميشه گفت ca3130 براى فريم بزرگ و 357 براى لوپهاى كوچيك كارا تر هستند؟؟
تفاوتى كه ديتا شيت اين دو نشون ميده دليل ثبات بيشترى كه بدست اومده رو توجيه ميكنه؟
ممكنه بخاطر همخوانى تصادفى فريم دست ساز مهندس محمود با مدارى كه CA3130 روش نصبه يا هر تغيير احتمالى ديگه كه ايشون تدارك ديدن باشه؟؟
(البته اگر جنس و رطوبت خاك رو در نظر نگيريم)

جمعه 19 شهریور1394 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamid80 نوشته است:
حمید نوشته است:
hamid80 نوشته است:
سلام مهندس من یه مشکلی دارم که وقتی لوپ 1*1 ( 10 دور سیم 1 میل) رو وصل میکنم اعدادم اینطوری میشه 840 860 550 ولی با لوپ 60 و 40 اعداد حدود 820 730 330 ضمنا کابل و سوکت همشون مثل همه...
این مقاومت ها رو به اسم 390 اهم نیم درصد 2 وات خریدم... بنظر شما واقعاً نیم درصده 2 واته؟؟؟؟؟؟

با توجه به عادی بودن اعداد در لوپهای 40 و 60 شما و یکسان بودن سیم واقعا هیچ نظری در مورد تفاوت اعداد برای لوپ 1 متری شما ندارم! باید خودتون لوپ 1 متری رو بیشتر وارسی کنین بلکه مشکلی درش وجود داشته باشه.
اما مقاومتهایی که گرفتین جالبه! طبق استاندارد رنگ مقاومتهای 6 حلقه ای ؛ مقاومتهای شما 390 اهم نیم درصد هست. در واقع حلقه پنجم که سبز رنگه میزان خطا رو مشخص میکنه که این رنگ نشانه 0.5 درصد بودنه و البته زیاد اهمیتی هم برای ما نداره!!! فاکتور بسیار مهم تر برای این مدار حلقه ششم هست که میزان خطای حرارتی مقاومت رو نشان میده و رنگ زرد در اینجا بمعنی خطای حرارتی 25 ppm (میلیونیوم) به ازای تغییر هر درجه سانتیگراد هست. پس مثلا اگر دما 10 درجه تغییر بکنه در مجموع باید 0.1 اهم تغییر در مقدار مقاومت داشته باشیم که میشه گفت چیزی نزدیک به ایده آلی هست که ما در اینجا نیاز داریم! لذا این مقاومت (اگر حلقه هاش تقلبی نباشن! =(( :D ) تا اینجای کار بهترین مقاومت 390 اهمی هست که دیدیم و ممنون میشم آدرس تهیه اون رو در اختیار ما بذارین. هر چند دو روز دیگش نیست و نابود و قیمتش فضایی میشه!
لازم به ذکره ایده آل ترین مقاومت 6 حلقه ای که میتونه وجود داشته باشه دارای حلقه پنجم و ششم هر دو به رنگ بنفش هست که معادل خطای 0.1 درصد و تنها 5 ppm خطای حرارتیه که اگر گیر بیاد دیگه هیچ مساله ای بابت این دو مقاومت نخواهیم داشت.

مهندس جان خیلی ممنون از توضیحات جامع و کاملی که فرمودید...
من اسم مغازه رو یادم نمیاد ولی از پاساژ توکل طبقه دوم خریدم و تا اونجایی که یادم میاد فقط مقاومت میفروخت
ضمناً من برای خازن c11 هم تانتالیوم ژاپنی دارم و هم ام کا تی و هم پلیستر . کدوم رو استفاده کنم بهتره؟؟؟؟

فکر کنم ژاپن نزدیک 10 تا 15 ساله دیگه هیچ قطعه ای نمیزنه ولی روی ایسیها نوشته مدین جاپن :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 19 شهریور1394 - 1:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
وحید آریا نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من برای لوپ دستگاه به چند مورد بر خوردم ممنون میشم با راهنمایتون منو مورد لطفتون قرار بدید.
1.لوپ طلایابgpxبزرگ دابل دی. 45سانتی
2.لوپ لورنز دیپ مکس. 45سانتی
3.کویل حاس تو. قطر 18سانتی. قیمت 500000تومان
4.لوپ پیشنهادی شما دوستان.
من لوپ با حداکثر برد مفید مد نظرمه.
ممنون از راهنمایی دوستان و مهندس که کمه پرفسور برازنده تره آقا حمید عزیز

خواهش میکنم.
تا جاییکه دوستان تست کردن لوپ فلزیاب GPX از نوع مونو برای این مدار جواب خوبی میده و نسبت به نمونه هم اندازه دستسازش از قدرت و در عین حال ثبات بیشتری برخورداره! همین مساله در خصوص لوپهای لورنز هم صدق میکنه. اما دقت کنین نوع دابل دی برای فلزیاب ما بهیچ وجه قابل استفاده نیست و باید حتما از نوع مونو باشه.
با این حال با توجه به اینکه این لوپهای شرکتی معروف اکثرا تا سایز 18 اینچ (45 سانت) موجود هستن و در عین حال قیمت زیادی هم دارن ؛ توصیه من این هست که خودتون لوپ عنکبوتی با سایز بزرگتر رو بسازین و جواب قویتر هم بگیرین.

بله مهندس دوستان قرار بود یه فیلم هم از سنس مدار با این نوع لوپ جهت اطمینان بذارند متاسفانه غیب کبری تشریف دارند :D [-(
فعلا که مبهم هستش من هم لوپ مونو جی پی ندارم :(

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 19 شهریور1394 - 2:04am
مدیر کل
مدیر کل

mehrad4 نوشته است:

مهندس جان توضيحتون كامله اما با توجه به مواردى كه آقا محمود بهش رسيدن آيا ميشه گفت ca3130 براى فريم بزرگ و 357 براى لوپهاى كوچيك كارا تر هستند؟؟
تفاوتى كه ديتا شيت اين دو نشون ميده دليل ثبات بيشترى كه بدست اومده رو توجيه ميكنه؟
ممكنه بخاطر همخوانى تصادفى فريم دست ساز مهندس محمود با مدارى كه CA3130 روش نصبه يا هر تغيير احتمالى ديگه كه ايشون تدارك ديدن باشه؟؟
(البته اگر جنس و رطوبت خاك رو در نظر نگيريم)

خواهش میکنم.
خیر بنظر من هیچ دلیل خاصی نداره که بگیم 3130 برای لوپ بزرگ مناسب تره. اصولا اگر لوپ فاکتورهای درستی داشته باشه دیگه بزرگ و کوچکیش تاثیر خاصی روی مدار نداره.
CA3130 کلا حالت نظامی داره و پایداریش از 357 معمولی بهتره. از طرف دیگه پهنای باند فرکانسیش کمتر هست که باعث میشه نویز کمتری داشته باشیم ولی ضریب تقویت هم کمتر میشه! پس عجیب نیست اگر بشه روی درجه حساسیت 20 ازش جواب گرفت. ولی در واقع برد نهایی که با ثبات یکسان از هر دو بدست میاد ملاک هست. بنظر من اگر شماره 157 رو گیر بیارین دیگه از نظر نظامی بودن مساله حل شدست.

جمعه 19 شهریور1394 - 2:22am

سلام مهندس جان آقا حمید
میشه لطفا تو چند خط بگید تا حالا بهترین نتیجه ای که این مدار داده و میده با چه آی سی ها و مقاومتها و خازن ها هست ؟ من میخوام یک از نوع بسازم و واقعا با این همه مطالبی که هست آدم گیج میشه از چی استفاده کنه قربون دستت

جمعه 20 شهریور1394 - 10:01am

با سلام خدمت مهندس حمید وتشکر فراوان از زحماتتون
من دستگاه شمارو ساختم بهمراه یک لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان نمره 1 با اندوکتانس 360 میکرو هانری
اعدادم 785 700 285 هسیتش دیلی شناسایی کویلم 18
فرکانس 200
پهنای پالس 205
گروند2
اسپید5
ایرون off
دیلی 40
انتگرال گیر 42
نتایج تستم یک سینی استیل 20*12 رو تا 1.5 میزنه دروازه خونمونو تا3.80 تا4 متر میزنه ولی یه مشکل بزرگ باهاش دارم اونم عدم ثبات در هنگام search روی زمینه کویلمو با پودر کنته شیلد کردم فایده ای نداشت با زرورق آشپزخونه شیلد کردم فایده ای نداشت اعداد گروند واسپید و فرکانس و پهنای پالس رو کمو زیاد کردم ولی درهنگام سرچ بوق اضافی داره ولی وقتی کویلو ثابت نگه میدارم بالانسش میکنم صداش قطع میشه
همه چیزش خوبه ولی این مورد کلافم کرده راستی کابل کویلم RG59 بدون فویله

جمعه 20 شهریور1394 - 11:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1321 , 1322 , 1323 , 1324 , 1325 , 1326 , 1327 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure