با سلام به دوستان گل و مهندس حمید عزیز
من 5 تا باطری لبتاب رو سری کردم و با مقاومت 4.7 سری کردم و زدم به شارژر 20.6 ولت .
باطری ها تا 20.32 ولت شارژ شد . چون دیگه میخواستم برم ییلاق از تو شارژ در آوردم .
از ساعت 10 شب تا 3 بامداد کاوش کردیم دستگاه ثباتش از خونه خیلی بهتر بود و حذف آهنش عالی عمل میکرد
بعد 1 ساعت هم روز کاوش داشتیم . ولتاژ باطری شد 19.20 ولت . به نظر شما باطری نرماله یا نه ؟
تو این مدت فرکانس 202 قدرت پالس 180 بازه انتگرال 50 دیلی دستی 50 بو د گراند 5 وسرعت 10 بود و لوپ 50 .
تو بعضی از زمینها تا 19و 20 هم میتونستم سنس رو زیاد کنم . که چند جا آهن الات و زنجیر و ...آهنی شکار کردیم
اما تو یه جایی که زمینش رسی و بدون سنگ بو د چند جا تا 500 ، 600 سنس قوی داشت که وقتی 10 سانت کندیم به زمین سفت مثل کلوخ رسی رسیدیم که دستگاه با تنظیمی که در بالا ذکر شد یک مشت از این کلوخ رو به راحتی سنس میکرد
به نظر شما واسه حذف این حالت در چنین زمینهایی چه تنظیمی مناسب تره ؟
یه سوال دیکه داشتم ، من یه هسته فریت حلقه ای دارم که میخوام به عنوان نویز گیر استفاده کنم و سر راه باطری و مدار قرار بدم با قطر داخلی 13 و قطر خارجی 23 میل . چند دور سیم ، با چه قطری بپیچم ؟
در ضمن من فکر میکنم اگه باطری لیتیومی سیار باشه و تو باکس دستگاه نباشه بهتره و خطر کمتری برد مدار رو تهدید میکنه
و زمان شارژ هم میشه با شارژرش گذاشت تو فضای باز مثل حیاط و...
تشکر ویژه از همه دوستان و مهندس عزیز