انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 6 تیر1404 - 2:03am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1312 , 1313 , 1314 , 1315 , 1316 , 1317 , 1318 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
ممنون تست میکنم، ازتنظیمات هم میتونه باشه؟؟

دوشنبه 16 شهریور1394 - 4:07pm
مدیر کل
مدیر کل

ali3329b نوشته است:
پیوست:
WP_20150906_004.jpg
سلام به همه دوستان .

من درگیر بودم از غافله عقب موندم .ولی امروز برد رو ساختم و راه اندازی کردم عکس برد رو پیوست میکنم مهندس حمید ببینن ایراد هاشو بگن لطفا فردا واسه لوپ اقدام میکنم .

تشکر .

در زمن مهندس حمید تشکر بابت زحمات

خواهش میکنم. خسته نباشین.
تصاویر شما البته خیلی واضح نبودن ولی بهرحال من ایراد مشخصی نمیبینم. بهتره قبل از اتصال مدار به باطری خودتون یک بار سیمکشی مدار و مقادیر قطعات رو چک کنین که اشتباهی در کار نباشه.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 6:28pm
مدیر کل
مدیر کل

signal نوشته است:
با سلام به دوستان گل و مهندس حمید عزیز :x :x

من 5 تا باطری لبتاب رو سری کردم و با مقاومت 4.7 سری کردم و زدم به شارژر 20.6 ولت .
باطری ها تا 20.32 ولت شارژ شد . چون دیگه میخواستم برم ییلاق از تو شارژ در آوردم .
از ساعت 10 شب تا 3 بامداد کاوش کردیم دستگاه ثباتش از خونه خیلی بهتر بود و حذف آهنش عالی عمل میکرد
بعد 1 ساعت هم روز کاوش داشتیم . ولتاژ باطری شد 19.20 ولت . به نظر شما باطری نرماله یا نه ؟
تو این مدت فرکانس 202 قدرت پالس 180 بازه انتگرال 50 دیلی دستی 50 بو د گراند 5 وسرعت 10 بود و لوپ 50 .
تو بعضی از زمینها تا 19و 20 هم میتونستم سنس رو زیاد کنم . که چند جا آهن الات و زنجیر و ...آهنی شکار کردیم
اما تو یه جایی که زمینش رسی و بدون سنگ بو د چند جا تا 500 ، 600 سنس قوی داشت که وقتی 10 سانت کندیم به زمین سفت مثل کلوخ رسی رسیدیم که دستگاه با تنظیمی که در بالا ذکر شد یک مشت از این کلوخ رو به راحتی سنس میکرد
به نظر شما واسه حذف این حالت در چنین زمینهایی چه تنظیمی مناسب تره ؟
یه سوال دیکه داشتم ، من یه هسته فریت حلقه ای دارم که میخوام به عنوان نویز گیر استفاده کنم و سر راه باطری و مدار قرار بدم با قطر داخلی 13 و قطر خارجی 23 میل . چند دور سیم ، با چه قطری بپیچم ؟
در ضمن من فکر میکنم اگه باطری لیتیومی سیار باشه و تو باکس دستگاه نباشه بهتره و خطر کمتری برد مدار رو تهدید میکنه
و زمان شارژ هم میشه با شارژرش گذاشت تو فضای باز مثل حیاط و...
تشکر ویژه از همه دوستان و مهندس عزیز @};-

ممنون خسته نباشین.
بنظر میاد باطری شما شرایط خیلی خوبی داره که بعد چند ساعت استفاده از دستگاه فقط حدود 1 ولت افت ولتاژ داشته. 5 باطری لیتیوم اگر کاملا خالی باشن ولتاژ به حدود 16 ولت میرسه ولی معمولا بدلیل اینکه باطریها همگی کیفیت عالی ندارن یا بالانس شارژشون یکسان نیست ؛ روی 17 ولت دیگه باید بفکر شارژ باطریها باشین.
در مورد تنظیمات شما فقط اسپید 10 رو بهیچ وجه توصیه نمیکنم. حداکثر از 9 استفاده کنین ثبات بمراتب بهتری دارین. برای لوپ 50 هم لازم نیست اسپید رو تا اخر بذارین چون سرعت سنس خیلی زیاد نیاز ندارین. کم کردن اسپید در عوض بوقهای اضافه رو در حد کامل حذف میکنه. با توجه به این شرایط ؛ امکان کاوش با حساسیت 19 و 20 نتیجه عالی بوده و برد نهایی یک فلزیاب رو در اختیار شما گذاشته.
کلوخی که فرمودین سنس شده با توجه به دیلی بالایی که گذاشتین و رقم میتر بالای سنس بنظر من قابل حذف نیست. پایین اوردن پهنای پالس و فرکانس و افزایش دیلی میتونه سنس اینطور خطاها رو کاهش بده.
اون فریت گرد هم در شرایط شما بنظرم تاثیر محسوسی نداره. ولی میتونین هر دو سیم باطری رو که به هم چسبیده هستن 3 دور داخل هسته فریت بپیچین.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 6:42pm
مدیر کل
مدیر کل

nima59 نوشته است:
سلام اقاحمید خسته نباشی داداش من چند تایی ازاین مدار روساختم خداییش ازخیلی ازمدارهای کل اینترنت کارامدتره تواخری ازمقاومت متال فیلم ۴۴۰اهم استفاده کردم که دیلی اتو ۷میده البته بامقاومت ۳۹۰معمولی ۲۰تا۲۲میده به نظرشما خیلی پایین نیست

خواهش میکنم. لطف دارین.
مقاومتهای 390 اهم حتی اگر تا 440 اهم هم افزایش داشته باشن نباید دیلی اینقدر پایین بیاد! احتمال میدم دیلی پایین لوپ شما دلیل دیگری داشته یا مقاومتها مقدار دیگری داشتن. بهرحال دیلی 7 اصلا مناسب نیست و نتیجه خوبی بهمراه نداره. سعی کنین اون مقاومتها رو هم بین 380 تا 400 اهم بذارین.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 6:45pm
مدیر کل
مدیر کل

mehrad4 نوشته است:
مهندس حميد عزيز سلام و خسته نباشى
دستگاه بنده هم راه افتاد بالاخره!! و همونطور كه فرمودين ايراد از فيوزبيتها بود
دستگاه فوق العاده خوبيه و ميتونم بگم قويترين فلزيابيه كه تابحال تونستم بسازمش!واقعا دستت درد نكنه با اين طراحى كم نظيرت.
با لوپ ٢٩ سانتى ١.٧ اهم ، تنظيمات defult و delay 45 يه فيبر ١٠*١٠ رو تو ٦٠ سانتى ميزنه!تازه تو محيط آپارتمانى!
بى صبرانه منتظر موقعيت بهره بردارى تو محيط مناسب هستم!!
فقط يه موضوعى! حذف آهنم كار نميكنه. به نظرتون چرا؟؟؟؟
به محيط تستم ميتونه ربط داشته باشه؟؟
ممنون و متشكرم

خواهش میکنم. خیلی ممنون از شما. لطف دارین.
خب اهم لوپ شما کمی بالاست که بخودی خود اندکی افت برد ایجاد میکنه. البته با افزایش پهنای پالس تا حدودی جبران میشه ولی بهتره اهم لوپ رو پایین تر بگیرین. فیبر 10 سانتی با این لوپ باید تا حد 90 سانت قابل سنس باشه! پس برد شما خوب نیست. باید روی لوپ و تنظیمات و محیط تست خودتون بیشتر کار کنین تا به نتیجه نهایی برسین.
حذف آهن هم میتونه از نزدیکی سایر فلزات مزاحم یا کیفیت کابل و لوپ یا ایسی 357 یا حتی ماسفت باشه. باید ببینید اعداد 3 گانه شما چقدره. در توضیحات مشخصا ذکر شده. برد شما هم میتونه به این مساله مربوط باشه.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 6:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید میشه یه راهنمایی کنید که بتونم قدرت مدار رو ببرم بالا من یه لوپ 35سانتی و 1*1و 60سانتی درست کردم که ظرفیت همه 330 میکرو هست با لوپ 35 سانتی سکه 500 تومنی رو تو 30سانت سنس میکنه ویه استیل 22 سانت رو 75 سانت سنس میکنه واستیل 45 سانتی رو 130 سانت سنس میکنه وبا لوپ 60 و1*1 استیل 45 رو 130 سنس میکنه میشه بگید که چه تنظیماتی رو باید انجام بدم تا برد مدار بیشتر بشه ایا کم بودن برد مدار به 357 بستگی داره اخه 357من تقلبی هست ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :(( :(( :((

دوشنبه 16 شهریور1394 - 7:37pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز اگر مدار شما مشکلی نداشته باشه که فقط با تغییر تنظیمات خیلی برد کم و زیاد نمیشه! در خصوص مدار شما وقتی میفرمایین 357 تقلبی هست باید قبل از هر چیز نوع اصلیشو به کار ببرین. نوع تقلبی هیچ حساب و کتابی نداره و بردش هم قطعا کمتر از نوع اصلی هست.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 7:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت تمام دوستان واقا حمید
من ای سی رو با پروگرام 2000 ورویی حالت اتماتیک پروگرام کردم
الان که میبینم خیلی کند هست بنظر شما پروگرام کردنم مشکل داره
ممنون یاحق

دوشنبه 16 شهریور1394 - 7:54pm
مدیر کل
مدیر کل

بله کند بودن عملکرد دستگاه بدلیل درست نبودن تنظیم فیوز بیتهاست. هیچ حالت اتوماتیکی هم برای پروگرام این میکرو جواب نمیده و باید فیوز بیتها رو خودتون تنظیم کنین! دوستان با اینکه تنظیمات فیوز پروگرامر شما رو گذاشته بودن ولی بنظر میرسه کلا با این پروگرامر مشکل وجود داره. توصیه میکنم قبل از اینکه به دردسر بیفتین یا دستگاهتون حین کاوش به مشکلی برخورد کنه ؛ پروگرامر توصیه شده رو تهیه و از برنامه پیشنهادی استفاده کنین تا دیگه خیالتون راحت بشه.

دوشنبه 16 شهریور1394 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون حمید جان.من پروگرام سفارش شما رو خریدم ولی متاسفانه نرم افزار ان شکسته شده .از دوستان کسی میتونه راهنمایی بفرمایید.حمید جان بابت تلاش بی دریغت سپاس گذاریم
یاحق

دوشنبه 16 شهریور1394 - 8:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1312 , 1313 , 1314 , 1315 , 1316 , 1317 , 1318 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 94 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure