انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 7:12am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

pouya83 نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز

امروز برای تست سیستم به محلی که پارسال در عمق 2.50متری خاک یک سینی استیل 25*35 سانتی را دفن کرده بودیم رفتم.
یک لوپ 1.5*1.5 مربعی با 8 دور سیم 0.75 ساخته ام که مقاومت لوپ 1.4 اهم و اندوکتانسش 450 میکروهانری هست.سیستم این لوپ را با دیلی اتومات 18 شناسایی نمود.ابتدا با تنظیمات پیشفرض البته گراند خاموش چند دقیقه در محوطه اطراف و دور از هدف تست یه گشتی زدم تا ببینم واکنش سیستم به چه صورتیه. با این تنظیمات سر وصدا زیاد بود و با وجود اینکه دکمه بالانس را لحظه به لحظه فشار میدادم ولی بسرعت سر وصدا شروع میشد. در این مرحله حساسیت روی 19 بود .بنابراین ابتدا درجه حساسیت را روی 18 آوردم و دوباره به گشت زنی ادامه دادم ولی باز هم مقداری سروصدا وجود داشت اما کمتر از مرحله قبل. اینبارحساسیت را روی 17 کم کردم ولی باز هم کمی سر وصدای سیستم وجود داشت. در نهایت روی حساسیت16 تقریبا" صدا های اضافی حذف شدند فقط گاهی اوقات تک بوق شنیده میشد. مقدار بازه انتگرال را که روی 42 بود به 38 تقلیل دادم که اون تک بوق هم بکل از بین رفت. با این تنظیمات بطرف هدف نزدیک شدم. تقریبا" از فاصله 60 تا 70 سانتی لبه نزدیک لوپ به مرکز هدف صدای سنس بگوش میرسید و با قرار گرفتن مر کز لوپ روی هدف نمودار سنس بهمراه عدد سنس افزایش می یافت. عدد سنس در بیشترین مقدار به 14 میرسید.موردی که اتفاق میافتاد این بود که هر بار که لوپ از روی هدف عبور میدادم و صدای سنس سیستم شنیده میشد با دور شدن از هدف صدا کاهش پیدا نمیکرد و در همان شدت در طول مسیر باقی میماند تا با زدن دکمه بالانس قطع بشه .چون ابعاد هدف تقریبا" در محدوده متوسط تا بزرگ بود اینبار مقدار دیلی را 10 واحد افزایش دادم .دوباره از روی هدف عبور کردم که ایندفعه با قدرت بیشتری سنس شد و با دور شدن از هدف هم صدا کمتر شد.
در مرحله بعد با همین تنظیمات گزینه گراند را فعال نمودم و ابتدا روی مقدار1 قرار دادم . در این حالت هدف سنس نشد . روی مقدار 2 هم سنس نشد. بامقدار 3 با چند تک بوق سنس شد اما با مقدار گراند 4 و طبیعتا" 5 کاملا" سنس شد. گزینه speed هم بررسی شد مقدار 4 برای این گزینه طبق فرمایش مهندس حمید بهترین مقدار است.پهنای پالس را هر چه بیشتر میکردم به اثرات زمین حساستر میشدبنابراین روی 160 ثابتش کردم .فرکانس201 هم انتخاب درستی است.

لوپ را یکی از دوستان به تنهایی و با قرار گرفتن در داخل لوپ حرکت میداد و من پشت سر او حرکت میکردم.
چون اون محل با خاک پر شده بود دیگه نتونستم فلزات دیگه رو تست درخاک بگیرم بنابراین فقط تست در هوا گرفتم که بشرح زیر است:
با تنظیمات پیشفرض -گراند خاموش-:
فیبر مسی 10*10 از فاصله : 130سانت
سینی استیل دقیقا" هم اندازه سینی دفن شده(25*35) :از فاصله 3 متر.

باتشکر از جناب مهندس حمید عزیز بخاطر خلق این سیستم فوق العاده کارآمد.
خواهشی که از مهندس حمید دارم اینه که اگه ممکنه در مورد اون درخواستم -که در پستهای پیشین درباره تون صدای سنس اهداف نزدیک با آهنگ افزایشی سریع و زیر و تندو تیز و اهداف دورتر با آهنگ افزایشی ملایم وکند و صدای بم مانند صدای سیستم لورنز - تامل بفرمایند.چون در حال حاضر صدای هدف بزرگ و دور از لوپ با هدف کوچک ونزدیک به لوپ را نمیشه تشخیص داد.

پاینده باشید :-H

با درود و تشکر بخاطر تستهای انجام شده
به نظر شما و دوستان با تجربه ایا با فرم ۱در۱ هم ممکنه این سیتی رو تو این عمق سنس کنه ؟
ممنون میشم نظرشماو دوستان را بدونم
با ارزوی موفقت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 27 دی1393 - 11:13am
مدیر سایت
مدیر سایت

با لوپ یک در یک همین ابعاد سینی اگر اندازه فلزات دفینه شده باشه تا 3 متر باید جواب بده ، ولی به دلیل قدرت بالای این مدار و همچنین نرم افزار طراحی شده قدرتمند و بهینه شدن مدار برای حساسیت بیشتر به فلزات با ارزش به همین جهت مانند اکثر دستگاه های قدرتمند دیگر مقداری به ذرات واکنش خواهد داد که با تنظیمات نوین نرم افزار دستگاه میشه به حذف ذرات هم دست پیدا کرد . تجربه کافی در تست و کار واقعی نیاز بوده .. سپاس از مهندس حمید بابت طراحی فوق العاده ایشون ..

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 27 دی1393 - 11:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب آقای عدد و تالار جان
من خودم این مدار رو با تمام لوپها تست کردم
هیچ ربطی به زمین نداره
این کاری که شما میگی برا آپارتمانه
اونم بخاطر اینه که فلز کف رو سنس نکنه
اگه قرار باشه لوپ رو به زمین نزدیک کنی ارور بده که دیگه نمیشد کاوش کرد چون تا دستت از یه متر بیاد پایینتر سیستمش ارور میداد
پس مشکل شما از مدارته چون من با تمام لوپها این سیستم رو تست کردم

تالار جان این شما نیستی که باید به من بگی تو این تاپیک باشم یا نباشم

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 27 دی1393 - 11:59am
مدیر کل
مدیر کل

danesh نوشته است:
حمید جان میکرو atmega328p-puرو جوان الکترونیک زده17400ولی فروشگاه نیکو8500بحت تفاوت قیمت باسه کیفیتش هست یا .....

حواستون باشه قیمت این میکرو بین 7 تا 10 تومن بیشتر نیست! نمیدونم جوان چرا اینجوری زده و تازه فکر میکنم موجود هم ندارن! در صورتیکه قیمت دلاری این قطعه هم مشخصه. بهرحال از چهره الکترونیک که مغازه بغلی جوان هست میتونین 10 تومن بگیرین. پایا الکترونیک هم که ارزونتر میده ظاهرا.

شنبه 27 دی1393 - 12:07pm
مدیر کل
مدیر کل

خطای لوپ ابدا ارتباطی به زمین معمولی نداره! اگر جایی لوپ رو روی زمین گذاشتین و اینجور شد مطمئن باشین بخاطر فلزات مزاحم هست. هر فلزی که نزدیک لوپ باشه عدد دیلی رو بالا میبره و اگر اسکوپ هم داشته باشین میتونین موجش رو خودتون چک کنین. این مساله ربطی به این مدار یا مدار دیگه نداره. از اصول اولیه سیستم فلزیاب پالسی هست!

شنبه 27 دی1393 - 12:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام .حمید اقا . همه دوستان مدارشون رو تو خونه تست میکنن .و شاید در کنار جایی که تست میکنن اهن و فلز مزاحم باشه .که ب قول شما دیلی رو بالا می بره .و موجب سردرگمی دوستان می شه . من این تجربه رو داشتم خواستم انتقال بدم. و اصولا همه کسانی که دارن راهنمایی میکنن .هدفشون همینه و در نهایت صاحب مداره که تصمیم میگیره اون راهنمایی رو اجرا کنه .یا نه .حالا بعضی دوستان تا یه کسی راهنمایی میکنه .اگه دستگاه درست نشه .ناراحت میشه .و شروع می کنه توهین و ......

آخرین بار توسط talar در شنبه 27 دی1393 - 1:19pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 27 دی1393 - 1:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خطای لوپ ابدا ارتباطی به زمین معمولی نداره! اگر جایی لوپ رو روی زمین گذاشتین و اینجور شد مطمئن باشین بخاطر فلزات مزاحم هست. هر فلزی که نزدیک لوپ باشه عدد دیلی رو بالا میبره و اگر اسکوپ هم داشته باشین میتونین موجش رو خودتون چک کنین. این مساله ربطی به این مدار یا مدار دیگه نداره. از اصول اولیه سیستم فلزیاب پالسی هست!

دوستان سلام بند در شهرستانم ولی قطعات ی که برام آمده اشتباه زیاد دارند آیا میشه به جای Bc337 قطعی دیگری استفاد کرد ؟ با چه مشخصات ی؟با تشکر از همگی

شنبه 27 دی1393 - 1:16pm

سلام لطفا یکی از دوستان لینک باطریهای قابل استفاده از ایران میکرو رو بهم لطف کنه

شنبه 27 دی1393 - 1:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ahoora94 نوشته است:
جناب آقای عدد و تالار جان
من خودم این مدار رو با تمام لوپها تست کردم
هیچ ربطی به زمین نداره
این کاری که شما میگی برا آپارتمانه
اونم بخاطر اینه که فلز کف رو سنس نکنه
اگه قرار باشه لوپ رو به زمین نزدیک کنی ارور بده که دیگه نمیشد کاوش کرد چون تا دستت از یه متر بیاد پایینتر سیستمش ارور میداد
پس مشکل شما از مدارته چون من با تمام لوپها این سیستم رو تست کردم

تالار جان این شما نیستی که باید به من بگی تو این تاپیک باشم یا نباشم

برادر شما چند صفحه قبل رو هم چک کنید دوستی این مشکلو داشت که خودشون هم همین راه رو اعلام کرد در ضمن برادر من ادم خوبه قبل از اینکه در مورد موضوعی حرفی بزنه قبلش خوب فکر کنه و این انجمن هم مدیر داره و نیاز نیست من یا شما یا دیگران به هم تذکر بدیم و کاسه داغتر از اش بشیم از دوستان هم بابت جسارتم در پست قبلیم عذرخواهی میکنم این قضیه هم بهتره تموم بشه ظاهرا یکی شبیه استاد حمید داره بچه ها رو راهنمایی میکنه بنده هم شرمنده دوستانم هستم اگر مشکلی داشتم و حلش کردم دیگه قرارش نمیدم تا باعث ناراحتی بعضی از دوستان نشه :-w

شنبه 27 دی1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amiri630 نوشته است:
ahoora94 نوشته است:
با دوربین کیفیت بالا :D

اقا اهورا کیفیتش 5 مگا پیکسله :D عکس عالی می گیره خصوصا در تاریکی، فقط برای نوشته های ریز خوب در نمیاد و واضح نیست. قبلا نرم افزاری یادمه داشتم مختص نوشته های ریز بود متاسفانه الان نمیدونم چی بود. :D

سلام یه ذربین خوب رو بچسبون به دوربین گوشیت بعد گوشی رو روی شی مورد نظر عقب و جلو کن بعد عکس بذار قبلا هم یه جایی گفته بودم :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 27 دی1393 - 1:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: rezahd75 و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure