باسلام خدمت دوستان عزیز
امروز برای تست سیستم به محلی که پارسال در عمق 2.50متری خاک یک سینی استیل 25*35 سانتی را دفن کرده بودیم رفتم.
یک لوپ 1.5*1.5 مربعی با 8 دور سیم 0.75 ساخته ام که مقاومت لوپ 1.4 اهم و اندوکتانسش 450 میکروهانری هست.سیستم این لوپ را با دیلی اتومات 18 شناسایی نمود.ابتدا با تنظیمات پیشفرض البته گراند خاموش چند دقیقه در محوطه اطراف و دور از هدف تست یه گشتی زدم تا ببینم واکنش سیستم به چه صورتیه. با این تنظیمات سر وصدا زیاد بود و با وجود اینکه دکمه بالانس را لحظه به لحظه فشار میدادم ولی بسرعت سر وصدا شروع میشد. در این مرحله حساسیت روی 19 بود .بنابراین ابتدا درجه حساسیت را روی 18 آوردم و دوباره به گشت زنی ادامه دادم ولی باز هم مقداری سروصدا وجود داشت اما کمتر از مرحله قبل. اینبارحساسیت را روی 17 کم کردم ولی باز هم کمی سر وصدای سیستم وجود داشت. در نهایت روی حساسیت16 تقریبا" صدا های اضافی حذف شدند فقط گاهی اوقات تک بوق شنیده میشد. مقدار بازه انتگرال را که روی 42 بود به 38 تقلیل دادم که اون تک بوق هم بکل از بین رفت. با این تنظیمات بطرف هدف نزدیک شدم. تقریبا" از فاصله 60 تا 70 سانتی لبه نزدیک لوپ به مرکز هدف صدای سنس بگوش میرسید و با قرار گرفتن مر کز لوپ روی هدف نمودار سنس بهمراه عدد سنس افزایش می یافت. عدد سنس در بیشترین مقدار به 14 میرسید.موردی که اتفاق میافتاد این بود که هر بار که لوپ از روی هدف عبور میدادم و صدای سنس سیستم شنیده میشد با دور شدن از هدف صدا کاهش پیدا نمیکرد و در همان شدت در طول مسیر باقی میماند تا با زدن دکمه بالانس قطع بشه .چون ابعاد هدف تقریبا" در محدوده متوسط تا بزرگ بود اینبار مقدار دیلی را 10 واحد افزایش دادم .دوباره از روی هدف عبور کردم که ایندفعه با قدرت بیشتری سنس شد و با دور شدن از هدف هم صدا کمتر شد.
در مرحله بعد با همین تنظیمات گزینه گراند را فعال نمودم و ابتدا روی مقدار1 قرار دادم . در این حالت هدف سنس نشد . روی مقدار 2 هم سنس نشد. بامقدار 3 با چند تک بوق سنس شد اما با مقدار گراند 4 و طبیعتا" 5 کاملا" سنس شد. گزینه speed هم بررسی شد مقدار 4 برای این گزینه طبق فرمایش مهندس حمید بهترین مقدار است.پهنای پالس را هر چه بیشتر میکردم به اثرات زمین حساستر میشدبنابراین روی 160 ثابتش کردم .فرکانس201 هم انتخاب درستی است.
لوپ را یکی از دوستان به تنهایی و با قرار گرفتن در داخل لوپ حرکت میداد و من پشت سر او حرکت میکردم.
چون اون محل با خاک پر شده بود دیگه نتونستم فلزات دیگه رو تست درخاک بگیرم بنابراین فقط تست در هوا گرفتم که بشرح زیر است:
با تنظیمات پیشفرض -گراند خاموش-:
فیبر مسی 10*10 از فاصله : 130سانت
سینی استیل دقیقا" هم اندازه سینی دفن شده(25*35) :از فاصله 3 متر.
باتشکر از جناب مهندس حمید عزیز بخاطر خلق این سیستم فوق العاده کارآمد.
خواهشی که از مهندس حمید دارم اینه که اگه ممکنه در مورد اون درخواستم -که در پستهای پیشین درباره تون صدای سنس اهداف نزدیک با آهنگ افزایشی سریع و زیر و تندو تیز و اهداف دورتر با آهنگ افزایشی ملایم وکند و صدای بم مانند صدای سیستم لورنز - تامل بفرمایند.چون در حال حاضر صدای هدف بزرگ و دور از لوپ با هدف کوچک ونزدیک به لوپ را نمیشه تشخیص داد.
پاینده باشید