سلام دوستان من خودم مدارsx500 رو ساختم و خیلی هم باهاش سر زمین رفتم بهش نمیشه گفت فلزیاب چون هر چی رو میبینه بوق میزنه معلوم نیست فلزو دیده یا رگه رو یا سفال رو ولی 5 یا 6 باری که با تی ال رفتم هر جایی رو هم که بوق کشید و میتر تا وسط پر شد خلاصه یک فلز از دل خاک بیرون اومد تی ال رو نباید با sx500 مقایسه کنید الان در حال حاضر اکثر مدارات فلزیاب های شرکتی رو باز میکنید مدار تی ال رو روش گذاشتن و یک ال سی دی روش بستن و دارن 6 یا 7 میلیون میفروشنش
ببینید تو این کار هر چقدر سعی کنید با هزینه کمتر سر زمین برید بهتره خدای نکرده اگه یکی ادمو لو بده و سر کاوش مامور بیاد بالای سرت اگه gp4500 رو به مامور تحویل بدی بهتره یا تی ال رو

چون این تجربشو خودم داشتم که به شما میگم
و اگر دوستان در ساخت این مدار دقت کنند امکان نداره که با مدارشون سر زمین برن و دست خالی برگردن
من یک فلز 10در 10 رو تو 80 سانت قبر کردم و 15 سانت مونده بود که بهش برسم صدای تی ا ل رفت بالا
فقط دوستان سعی کنید تو ساخت تی ال از بهترین قطعات استفاده کنید و تمیز مونتاز کنید از مقاومتهای 1 درصد استفاده کنید خازن ها رو سعی کنید که مونده نباشه و نشتی داشته باشه و قبل از جا زدن قطعات اگه براتون مقدوره با مولتی متر چکشون کنید مقاومت و خازن ها رو خیلی مهمه از 709 فلزی استفاده کنید