انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 13 اردیبهشت1404 - 3:18am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 462 , 463 , 464 , 465 , 466 , 467 , 468 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Soheil2014 نوشته است:
اسد جان اهم و اندوکتانس کویل شما چنده؟؟؟؟

سلام سهيل جان والا فكر نكنم اونا زياد ارزش داشته باشند باز يه كوزه سكه بود يه چيزي :D اهمش يادم نمي ياد حدود 4 اهم و 500 ميكرو هانري بايد باشه . من از كابل شبكه cat6 توجه كنيد از نوع معمولي باشه اوني كه شيلد نداره فقط وسطش پلاستيك داره همون كابل كات 6 معمولي 5 متر بگيريد سه دور بپيچيد ميشه لوپ حدود 50 سانتي يه راني رو بايد حدود تو 1 متري سنس كنه. در ضمن دوستان هنگام كاوش به كوچكترين صداي دستگاه حساس باشيد راحت نگذريد كوچكترين تيك تيك شايد فلزي چيزي باشه حالا چرا ؟ چون فرض كنيد يه قوطي راني كه تو 1 متر ميزنه همون زير خاك باشه اگه تو 1 متري زير زمين جنس قديمي همين اندازه باشه دستگاه فقط يه كوچلو تيك تيك ميكنه كه شما فكر ميكنيد ذراته بايد حتما عقربه تا وسط يا بيشتر بياد فلزه. در حالي كه بزرگترين اشتباه هستش كه چند تا از دوستان به اين صورت اموزش دادند اشتباه هستش پس اگه يه كوچلو عقربه تكون خورد شك كنيد. چند بار تست بگيريد يا چند سانت بكنيد دوباره دستگاه بزنيد تا مطمن بشيد ببخشيد دوستان من قصد جسارت به كسي رو ندارم فقط جهت راهنمايي بود موفق باشيد @};- @};-
در ضمن رو اين فلز توي تصوير كه گذاشتم tl من فقط كمي تيك تيك ميكرد. كه شك كردم نه اينكه عقربه وسط بياد دادو فرياد كنه. شروع به كندن كردم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 10 شهریور1393 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
Soheil2014 نوشته است:
اسد جان اهم و اندوکتانس کویل شما چنده؟؟؟؟

سلام سهيل جان والا فكر نكنم اونا زياد ارزش داشته باشند باز يه كوزه سكه بود يه چيزي :D اهمش يادم نمي ياد حدود 4 اهم و 500 ميكرو هانري بايد باشه . من از كابل شبكه cat6 توجه كنيد از نوع معمولي باشه اوني كه شيلد نداره فقط وسطش پلاستيك داره همون كابل كات 6 معمولي 5 متر بگيريد سه دور بپيچيد ميشه لوپ حدود 50 سانتي يه راني رو بايد حدود تو 1 متري سنس كنه. در ضمن دوستان هنگام كاوش به كوچكترين صداي دستگاه حساس باشيد راحت نگذريد كوچكتريت تيك تيك شايد فلزي چيزي باشه حالا چرا ؟ چون فرض كنيد يه قوطي راني كه تو 1 متر ميزنه همون زير خاك باشه اگه تو 1 متري زير زمين جنس قديمي همين اندازه باشه دستگاه فقط يه كوچلو تيك تيك ميكنه كه شما فكر ميكنيد ذراته بايد عقربه تا وسط يا بيشتر بياد فلزه. در حالي كه بزرگترين اشتباه هستش كه چند تا از دوستان به اين صورت اموزش دادند اشتباه هستش پس اگه يه كوچلو عقربه تكون خورد شك كنيد. چند بار تست بگيريد يا چند سانت بكنيد دوباره دستگاه بزنيد تا مطمن بشيد ببخشيد دوستان من قصد جسارت به كسي رو ندارم فقط جهت راهنمايي بود موفق باشيد @};- @};-

همین که اینا پیدا کردی خودش یه موفقیت بزرگه! :ymapplause:

تی ال من که خیلی هم خوب ساختم(جز این که به جای یه دونه ۱۰ پیکو . ۲۲ پیکو گذاشتم. با لوپ ۴۰ سانتی اهم ۲ و ظرفیت ۴۰۰ میکرو اسپری ناهید رو از یک متری ششروع به سنس میکنه.

یه انگشتر طلا کوچک رو هم از ۲۰ سانتی. فکر کنم اهم لوپ ۴ باشه بهتره و اندوکتانس هم بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ خوبه. از ۵۰۸ استفاده کردم.

اسدوف جان برد کمش میتونه از لوپ باشه؟؟

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

سه شنبه 10 شهریور1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستي دوستان من از باطري 24 ولت كه دوتا 12 ولت و 2.8 امژر هستش استفاده كردم و سر راه باطري از رگولاتور 18 ولت 7818 استفاده كردم بعد دادم به مدار :D دوستان اشتباه نكنيد به جاي 7915 نيست من در ورودي باطري يه رگولاتور 18 ولت گذاشتم ولتا‍‍‍ژ رو 18 ولت كردم بعد دادم به مدار :-BD اخه دوستان تو پيام خصوصي ميگند 7915 رو برداريم به جاش 7818 بذاريم؟ اينطور نيست

سه شنبه 10 شهریور1393 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
همین که اینا پیدا کردی خودش یه موفقیت بزرگه! :ymapplause:

تی ال من که خیلی هم خوب ساختم(جز این که به جای یه دونه ۱۰ پیکو . ۲۲ پیکو گذاشتم. با لوپ ۴۰ سانتی اهم ۲ و ظرفیت ۴۰۰ میکرو اسپری ناهید رو از یک متری ششروع به سنس میکنه.

یه انگشتر طلا کوچک رو هم از ۲۰ سانتی. فکر کنم اهم لوپ ۴ باشه بهتره و اندوکتانس هم بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ خوبه. از ۵۰۸ استفاده کردم.

اسدوف جان برد کمش میتونه از لوپ باشه؟؟

بله سهيل جان لوپ قلب مداره ميتونه از لوپ باشه و اينكه كابل رابط rg59 باشه و مغزي كابل هم بره به وسط ترانسيستور 508 نه شاسي مدار. كه اگه برعكس باشه رو برد تاثير داره خازن هم 10 پيكو بذار و اون مقاومت 18 كيلو هم تغيير نديد تا ثبات مدار بهم نريزه بهترين دستگاه رو داريد :-H

سه شنبه 10 شهریور1393 - 12:47am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
در ضمن اقا مهدی اگه شما ولوم تون رو 2 دور و نیم بچرخونی بعد با ولوم ست مدارت رو روی استانه ببری به فلز زرد خیلی کمتر حساس میشه واین 2دور و نیمی که من میگم باز بستگی به اهم و ظرفیت لوپ شما داره شاید یک کم کم و زیاد بشه با لوپ شما باید حوصله به خرج بدی و تست کنی

سلام دوستان
ابی جان حالا نمیشه کاری کرد که توی یکی از تفکیکها فقط طلا رو بزنه و به فلزات مغناطیسی حساس نباشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا تی ال توی چاه ثبات نداره چرا؟ در ضمن به سفال هم حساسه باز هم چرا؟

سه شنبه 11 شهریور1393 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
آقا تی ال توی چاه ثبات نداره چرا؟ در ضمن به سفال هم حساسه باز هم چرا؟

اساس اين مدار همون sx500 هست و به شدت به سفال حساسه علاوه بر اون وقتي كه ولوم براي حداكثر قدرت تنطيم ميشه به شدت به سطوح زمين حساس ميشه وبا بالا وپايين شدن لوپ بوق ميزنه و چون آنالوگ هست واگه خازنهاش خوب نباشه در برابر سرما ناپايداره و بالانسش با چند درجه زياد وكم شدن دماي هوا به هم ميخوره
ديگه از همه بدترش اينه كه به ديواره هاي چاله حساسه و به طلا هم كه حساسيتش پايين هست
از همه بد بد ترينش بايد حوصله داشته باشي تا سر زمين هميشه با ولوم تيون ور بري
چه بسا دوستاني كه نميدونند كه عمق زني فلزياب در لحظه كاوش چقدره و ولوم تيون تنظيمه يا نه ؟ و بجهت عدم حساسيتش به طلا از خيلي از بارها رد ميشند :(( :(( :((

سه شنبه 11 شهریور1393 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من خودم مدارsx500 رو ساختم و خیلی هم باهاش سر زمین رفتم بهش نمیشه گفت فلزیاب چون هر چی رو میبینه بوق میزنه معلوم نیست فلزو دیده یا رگه رو یا سفال رو ولی 5 یا 6 باری که با تی ال رفتم هر جایی رو هم که بوق کشید و میتر تا وسط پر شد خلاصه یک فلز از دل خاک بیرون اومد تی ال رو نباید با sx500 مقایسه کنید الان در حال حاضر اکثر مدارات فلزیاب های شرکتی رو باز میکنید مدار تی ال رو روش گذاشتن و یک ال سی دی روش بستن و دارن 6 یا 7 میلیون میفروشنش
ببینید تو این کار هر چقدر سعی کنید با هزینه کمتر سر زمین برید بهتره خدای نکرده اگه یکی ادمو لو بده و سر کاوش مامور بیاد بالای سرت اگه gp4500 رو به مامور تحویل بدی بهتره یا تی ال رو [-X چون این تجربشو خودم داشتم که به شما میگم
و اگر دوستان در ساخت این مدار دقت کنند امکان نداره که با مدارشون سر زمین برن و دست خالی برگردن
من یک فلز 10در 10 رو تو 80 سانت قبر کردم و 15 سانت مونده بود که بهش برسم صدای تی ا ل رفت بالا :-BD
فقط دوستان سعی کنید تو ساخت تی ال از بهترین قطعات استفاده کنید و تمیز مونتاز کنید از مقاومتهای 1 درصد استفاده کنید خازن ها رو سعی کنید که مونده نباشه و نشتی داشته باشه و قبل از جا زدن قطعات اگه براتون مقدوره با مولتی متر چکشون کنید مقاومت و خازن ها رو خیلی مهمه از 709 فلزی استفاده کنید

سه شنبه 11 شهریور1393 - 10:42pm
استادیار
استادیار

:) :D

سه شنبه 11 شهریور1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابي عزيز
واسه چي الكي از tl تعريف ميكنين مگه چه فرقي بين sx500 و tl12000 هست هر دوشون يك مدار هستند :-?
من به دوستان توصيه ميكنم كه فلزياب چنس رو بسازند ولوپش رو با اسپزي گرافيت شيلد كنند

چهارشنبه 11 شهریور1393 - 2:01am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 462 , 463 , 464 , 465 , 466 , 467 , 468 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , saqqr و 263 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure