انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 خرداد1404 - 11:18pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 , 301 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
davood_zzz نوشته است:
ارتین نوشته است:
دوستان , برای گذاشتن lcd روی میتر مطابق شکل صفحه 49 , یه ایراد وجود داره اینکه هر وقت میتر حرکت کنه , led روشن میشه , اگه بخایم یه led داخل میتر بزاریم که با یه کلید خاموش و روشن بشه , از کجای مدار میتونیم ولتاژ مورد نیاز led رو تامین کنیم که هم به کارکرد مدار خللی ایجاد نشه و هم led نسوزه ؟ با تشکر

یه پتانسیومتر 10کیلو را بعد از تنظیم در بیشترین مقدار ، با یه ال ای دی سری کنید، و بزنید به +18 ولت مدار. سپس کم کم شروع کنید به کم کردن مقاومت پتانسیومتر تا جایی که ولتاژ 2سر ال ای دی برسه به 3 ولت. اوکی حالا میشه بجای پتانسیومتر ، مقامت معمولی هم جایگزین کرد(با خوندن مقدارش توسط اهم متر)
پیروز باشید

دوست عزیز , من پراپ مثبت مولتی متر رو با یه مولتی ترن 10 کیلو با +18 سری کردم و پراپ منفی مولتی متر هم به منفی باطری , با چرخوندن مولتی متر , ولتاژ هیچ تغیری نمیکنه , ضمنا مولتی ترن رو از نظر سالم بودن هم چک کردم سالمه :-?

دوست عزیز یه مقاومت 10 کیلو بذار حله یعنی با ال ای دی سری کنید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 25 خرداد1393 - 11:49pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان مورد جدیدی به دست آوردم برای مواقعی که برای ساخت و چاپ روی فیبر ؛ موقعی که از روش اتو استفاده کردید و بعد از برداشتن کاغذ از روی فیبر اگر خطی از فیبر جدا شد و شماهم ماژیک مخصوص ندارید ، دراین موقع میتونید از خط چشم خانم ها که بصورت قلموی نازک نوک تیز هست با رنگ مشکی استفاده کنید و خطوط رو به آرامی با قلموی خط چشم پر رنگ کنید و چند دقیقه بمونه تا رنگش خشک بشه ، بعد میتونید داخل اسید بگذارید و لذتش رو ببرید ، این هم تجربه ای بود از بنده ;) :ymhug:

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:10pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من 3 تا مشگلی دارم اول اینکه برد دستگاهم خیلی کمه مثلا روقن لحیم رو توی 15 سانت سنس میکنه که آقا سامان عزیز فرمودنند دستگاه ایشون توی 60 یا 70 سانتیمتر میزنه دوم اینکه دست به سیم رابط بین لوپ و دستگاه میزنم دستگاه صدای ممتد میده و لوپ هم سیم رابطش رو به عنوان خوراک استفاده میکنه و من پتانسیومتر میتر رو میچرخونم که میتر با صدا تنظیم بشه دستگاه حساسیتش از این هم که هست کمتر میشه؟

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:09pm
مدیر سایت
مدیر سایت

alidadashi نوشته است:
سلام دوستان من یک مشگلی دارم اول اینکه برد دستگاهم خیلی کمه مثلا روقن لحیم رو توی 15 سانت سنس میکنه که آقا سامان عزیز فرمودنند دستگاه ایشون توی 60 یا 70 سانتیمتر میزنه دوم اینکه دست به سیم رابط بین لوپ و دستگاه میزنم دستگاه صدای ممتد میده و لوپ هم سیم رابطش رو به عنوان خوراک استفاده میکنه

مقاومت و ظرفیت لوپ شما چنده ؟ قطر لوپ ؟ جنس سیم لوپ ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من پتانسیومتر میتر رو میچرخونم که میتر با صدا تنظیم بشه دستگاه حساسیتش از این هم که هست کمتر میشه؟ سیم رابطم آر جی 59 هست و سیم لوپ cat6هست با لوپ 32 سانتیمتری اهم لوپم 1.7 هست و 166 میکروهانری؟

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:16pm

چرا هر چي پست خوب ميفرستم حذف ميشه
جالبه :D آقايون ميخواهيم يك فلزياب با عمق زني بالا بسازيم
نميخواهيم كه رادار بسازيم :(( :(( :(( :((
براي چي حذفش ميكنين X(
باور كنين اگه لج بيفتم اين مدار mdl ويا مشابهش رو هم عمومي ميكنم
فكر ميكنم يك گروه زير زمين روي يه همچين مداري كار ميكنند ونميخواند عمومي بشه :D

****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز
وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:46pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

goldman نوشته است:
چرا هر چي پست خوب ميفرستم حذف ميشه
جالبه :D آقايون ميخواهيم يك فلزياب با عمق زني بالا بسازيم
نميخواهيم كه رادار بسازيم :(( :(( :(( :((
براي چي حذفش ميكنين X(
باور كنين اگه لج بيفتم اين مدار mdl ويا مشابهش رو هم عمومي ميكنم
فكر ميكنم يك گروه زير زمين روي يه همچين مداري كار ميكنند ونميخواند عمومي بشه :D

سلام بر شما
خودتون متوجه هستید چی عرض میکنید؟
خیلی عجیبه
اینطور که معلومه و از حرفاتون میشه فهمید شما مدار ام دی ال و یا مشابهش رو در اختیار دارید ولی عمومی نمیکنید اما اینجا انتظار دارید با شما همکاری بشه یا همه نوع اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیره در عوضش به صراحت عنوان میکنید اطلاعاتی دارید و در اختیار نمیزارید!!!

اگه اینطوره ما دوس داریم شما لج کنید و مدار ام دی ال یا مشابهش رو عمومی کنید.خواهشا لج کنید.

دوشنبه 26 خرداد1393 - 2:24pm

سلام دوستان كسي شماتيك مدار نداره

دوشنبه 26 خرداد1393 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز دیگه نیازی به شماتیک نیست که از روی همون pcb مدار رو بسازی کار میکنه

دوشنبه 26 خرداد1393 - 4:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیروز یک سلکتور گذاشتم و تفکیک مدار رو هم درست کردم الان رو حالت 1 سلکتور فقط آهن رو میزنه دیگه به طلا حساس نیست رو حالت دوم سلکتور هم حساسیت به طلا رو بیشتر کردم و رو حالت 3 هم بر میگرده به همون ولوم ده دور و فرکانس کاری مدار رو هم روی 200 گذاشتم

دوشنبه 26 خرداد1393 - 4:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 295 , 296 , 297 , 298 , 299 , 300 , 301 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 142 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure