نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: davood_zzz نوشته است: ارتین نوشته است: دوستان , برای گذاشتن lcd روی میتر مطابق شکل صفحه 49 , یه ایراد وجود داره اینکه هر وقت میتر حرکت کنه , led روشن میشه , اگه بخایم یه led داخل میتر بزاریم که با یه کلید خاموش و روشن بشه , از کجای مدار میتونیم ولتاژ مورد نیاز led رو تامین کنیم که هم به کارکرد مدار خللی ایجاد نشه و هم led نسوزه ؟ با تشکر یه پتانسیومتر 10کیلو را بعد از تنظیم در بیشترین مقدار ، با یه ال ای دی سری کنید، و بزنید به +18 ولت مدار. سپس کم کم شروع کنید به کم کردن مقاومت پتانسیومتر تا جایی که ولتاژ 2سر ال ای دی برسه به 3 ولت. اوکی حالا میشه بجای پتانسیومتر ، مقامت معمولی هم جایگزین کرد(با خوندن مقدارش توسط اهم متر) پیروز باشید دوست عزیز , من پراپ مثبت مولتی متر رو با یه مولتی ترن 10 کیلو با +18 سری کردم و پراپ منفی مولتی متر هم به منفی باطری , با چرخوندن مولتی متر , ولتاژ هیچ تغیری نمیکنه , ضمنا مولتی ترن رو از نظر سالم بودن هم چک کردم سالمه  دوست عزیز یه مقاومت 10 کیلو بذار حله یعنی با ال ای دی سری کنید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 25 خرداد1393 - 11:49pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان مورد جدیدی به دست آوردم برای مواقعی که برای ساخت و چاپ روی فیبر ؛ موقعی که از روش اتو استفاده کردید و بعد از برداشتن کاغذ از روی فیبر اگر خطی از فیبر جدا شد و شماهم ماژیک مخصوص ندارید ، دراین موقع میتونید از خط چشم خانم ها که بصورت قلموی نازک نوک تیز هست با رنگ مشکی استفاده کنید و خطوط رو به آرامی با قلموی خط چشم پر رنگ کنید و چند دقیقه بمونه تا رنگش خشک بشه ، بعد میتونید داخل اسید بگذارید و لذتش رو ببرید ، این هم تجربه ای بود از بنده 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:10pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:08pm |
|
 |
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من 3 تا مشگلی دارم اول اینکه برد دستگاهم خیلی کمه مثلا روقن لحیم رو توی 15 سانت سنس میکنه که آقا سامان عزیز فرمودنند دستگاه ایشون توی 60 یا 70 سانتیمتر میزنه دوم اینکه دست به سیم رابط بین لوپ و دستگاه میزنم دستگاه صدای ممتد میده و لوپ هم سیم رابطش رو به عنوان خوراک استفاده میکنه و من پتانسیومتر میتر رو میچرخونم که میتر با صدا تنظیم بشه دستگاه حساسیتش از این هم که هست کمتر میشه؟
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:09pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
alidadashi نوشته است: سلام دوستان من یک مشگلی دارم اول اینکه برد دستگاهم خیلی کمه مثلا روقن لحیم رو توی 15 سانت سنس میکنه که آقا سامان عزیز فرمودنند دستگاه ایشون توی 60 یا 70 سانتیمتر میزنه دوم اینکه دست به سیم رابط بین لوپ و دستگاه میزنم دستگاه صدای ممتد میده و لوپ هم سیم رابطش رو به عنوان خوراک استفاده میکنه مقاومت و ظرفیت لوپ شما چنده ؟ قطر لوپ ؟ جنس سیم لوپ ؟
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:13pm |
|
 |
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
من پتانسیومتر میتر رو میچرخونم که میتر با صدا تنظیم بشه دستگاه حساسیتش از این هم که هست کمتر میشه؟ سیم رابطم آر جی 59 هست و سیم لوپ cat6هست با لوپ 32 سانتیمتری اهم لوپم 1.7 هست و 166 میکروهانری؟
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:16pm |
|
 |
goldman
|
چرا هر چي پست خوب ميفرستم حذف ميشه جالبه  آقايون ميخواهيم يك فلزياب با عمق زني بالا بسازيم نميخواهيم كه رادار بسازيم براي چي حذفش ميكنين باور كنين اگه لج بيفتم اين مدار mdl ويا مشابهش رو هم عمومي ميكنم فكر ميكنم يك گروه زير زمين روي يه همچين مداري كار ميكنند ونميخواند عمومي بشه 
****دنيا بير غمخانادير هيچكسه دائم ئوزي گولمز ---- بيرينه ورسه امك او بيرينين قدريني بيلمز وار يوخ الدن گئدجق انسانا بير آد قالاجاق ----- ياخشيليخدان ولي دنياده دولي داد قالاجاق****
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:46pm |
|
 |
Kani
استادیار
|
goldman نوشته است: چرا هر چي پست خوب ميفرستم حذف ميشه جالبه  آقايون ميخواهيم يك فلزياب با عمق زني بالا بسازيم نميخواهيم كه رادار بسازيم براي چي حذفش ميكنين باور كنين اگه لج بيفتم اين مدار mdl ويا مشابهش رو هم عمومي ميكنم فكر ميكنم يك گروه زير زمين روي يه همچين مداري كار ميكنند ونميخواند عمومي بشه  سلام بر شما خودتون متوجه هستید چی عرض میکنید؟ خیلی عجیبه اینطور که معلومه و از حرفاتون میشه فهمید شما مدار ام دی ال و یا مشابهش رو در اختیار دارید ولی عمومی نمیکنید اما اینجا انتظار دارید با شما همکاری بشه یا همه نوع اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیره در عوضش به صراحت عنوان میکنید اطلاعاتی دارید و در اختیار نمیزارید!!! اگه اینطوره ما دوس داریم شما لج کنید و مدار ام دی ال یا مشابهش رو عمومی کنید.خواهشا لج کنید.
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 2:24pm |
|
 |
bahmanbmw
|
سلام دوستان كسي شماتيك مدار نداره
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 3:45pm |
|
 |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز دیگه نیازی به شماتیک نیست که از روی همون pcb مدار رو بسازی کار میکنه
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 4:08pm |
|
 |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من دیروز یک سلکتور گذاشتم و تفکیک مدار رو هم درست کردم الان رو حالت 1 سلکتور فقط آهن رو میزنه دیگه به طلا حساس نیست رو حالت دوم سلکتور هم حساسیت به طلا رو بیشتر کردم و رو حالت 3 هم بر میگرده به همون ولوم ده دور و فرکانس کاری مدار رو هم روی 200 گذاشتم
|
دوشنبه 26 خرداد1393 - 4:11pm |
|
 |
|