انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 خرداد1404 - 8:09pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 244 , 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام سامان جان
شما عکس رگولاتور فلزی رو بجای عکس خازن گذاشتی

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دست اقا هدایتی درد نکنه برای ما یه دونه از این برد ساخت فقط پول قطعات شو گرفت اون هم شاید نگرفته با کلی اصرار هم پول دادیم بهش دوتا ولوم مونده هم باید بگیریم بنده خدا ولوم ده دور نداشت من هم با یه ولوم ساده 20 کیلو و50 کیلو یه ازمایشی کردم زیاد دلچسب نبود من توجه شدم دستگاه موقع که دستگاه میخواد سنس کنه صدای اولیه بسیار کم با نزدیکتر شدن به فلز صداش خیلی شبیه صدای بچه خروس میشه 12 رگولاتوره اقای رستم بسیار صدای واضع وسنس یه دونه سکه در حد 45 سانتی ثبات بسیار عالی هستش من عرض کردم فعلا ولومشو نذاشتم اگه شد یه مقایسه با 12 رگولاتوره میذارم

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ببخشید استاد مهدی عزیز :ymhug: :x

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقای مقدسی ممنون از لطف شما من کوچیک شما هستم کاری نکردم که شما ولوم ها رو ده دور بزار و بعد با اون پتانسیومتر بغل ترانزیستور ۵۴۰۱ میتونی هم یکم صدا رو تغییر بدی و هم سرعت سنس رو هم میتونی با پتانسیومتر ۱۰۰. کیلو که زیر ای سی ۳۳۱ هست تنظیمش کنی با ولوم معمولی نمیشه دستگاه رو خوب تنظیم کرد برد رو تو جعبه انداختی بعدش برای تنظیم نهایی بیارش پیشم با هم تنظیم کنیم دستگاه رو و اگه نیاز هم شد یه سری تغییرات جدید هم که اقا مهدی انجام دادن رو همون کیت انجام بدیم این دستگاه هم خیلی با ثباته اگه ولوم های ده دور بندازی روش و باطری ۲۴ ولت بهش وصل کنی نهیت قدرت رو بهتون میده

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
درود
جناب هدایتی فیبرجدید فرقی بافیبرقبلی داره؟من همه قطعاتوبه غیراز508وکاآ331مونتاژکردم لازمه فیبرجدیدوبزنم؟

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من نیازی نیست فیبر جدید رو بزنی اگه فیبر قبلی رو زدین فقط یک مقاومت ۳۳۰ اهم رو باید اضافه کنیید و یک رگلاتور دیگه هم میتونید اضافه کنید به مدار من همین الان داشتم با همون فیبر قدیم و همین دو تا تغییرات مدارم رو تست میکردم البته من کل خازن های مدار رو بجز اون الکترولیت ها رو مولتی لایر جا زدم احساس میکنم مدار ثباتش خیلی بالا رفته با لوپ ۶۰ یه تست گرفتم سینی ۴۰ در ۳۰. رو تو ۱ متر و ۳۰ با بوق قوی سنس میکنه با اینکه دور و برم پر از اهن و وسایل خونست فردا میبرم سر زمین هم با همین تغییرات یه تست میگیرم ازش البته من یه کلید سلکتور هم گذاشتم که با اون فرکانس ها رو هم میخوام تغییر بدم ۸ تا فرکانس رو تنظیم کردم رو ۸ فرکانس مختلف تا ببینم چه باز دهی دارن فرکانس ها

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
دوست من نیازی نیست فیبر جدید رو بزنی اگه فیبر قبلی رو زدین فقط یک مقاومت ۳۳۰ اهم رو باید اضافه کنیید و یک رگلاتور دیگه هم میتونید اضافه کنید به مدار من همین الان داشتم با همون فیبر قدیم و همین دو تا تغییرات مدارم رو تست میکردم البته من کل خازن های مدار رو بجز اون الکترولیت ها رو مولتی لایر جا زدم احساس میکنم مدار ثباتش خیلی بالا رفته با لوپ ۶۰ یه تست گرفتم سینی ۴۰ در ۳۰. رو تو ۱ متر و ۳۰ با بوق قوی سنس میکنه با اینکه دور و برم پر از اهن و وسایل خونست فردا میبرم سر زمین هم با همین تغییرات یه تست میگیرم ازش البته من یه کلید سلکتور هم گذاشتم که با اون فرکانس ها رو هم میخوام تغییر بدم ۸ تا فرکانس رو تنظیم کردم رو ۸ فرکانس مختلف تا ببینم چه باز دهی دارن فرکانس ها

سلام جناب هدایتی عزیز خسته نباشی کدوم مقاومت 330 اهم؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدس بايد همين سيني رو در خارج از منزل تا 2 متر به راحتي بزنه با لوپ 60

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله اقا مهدی میزنه شکی نیست توش اقا سامان روبروی ترانزیستور قدرت یه مقاومت ۳۳۰ اهم اضافه شده به نقشه دقت کنی تو صفحه اول متوجه میشی دو تا سوراخ رو فیبر قدیمت اضافه کن و این مقاومت رو بزن پیشنهاد من اینه که دو تا مقاومت ۳۳۰. اهم رو نیم وات یا یک وات استفاده کنیید

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:37am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهدی نوشته است:
مهدس بايد همين سيني رو در خارج از منزل تا 2 متر به راحتي بزنه با لوپ 60

تشکر اقای هدایتی بابت تست ها , راستی اقای asadof همه در باره اون سه تا مولتی ترن یه نظری داد , و قرار بود تست کنن , خبری نشد ؟

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 244 , 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 141 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure