نویسنده |
پیغام |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام سامان جان شما عکس رگولاتور فلزی رو بجای عکس خازن گذاشتی
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:39pm |
|
 |
moghadasi
کاربر حرفه ای
|
دست اقا هدایتی درد نکنه برای ما یه دونه از این برد ساخت فقط پول قطعات شو گرفت اون هم شاید نگرفته با کلی اصرار هم پول دادیم بهش دوتا ولوم مونده هم باید بگیریم بنده خدا ولوم ده دور نداشت من هم با یه ولوم ساده 20 کیلو و50 کیلو یه ازمایشی کردم زیاد دلچسب نبود من توجه شدم دستگاه موقع که دستگاه میخواد سنس کنه صدای اولیه بسیار کم با نزدیکتر شدن به فلز صداش خیلی شبیه صدای بچه خروس میشه 12 رگولاتوره اقای رستم بسیار صدای واضع وسنس یه دونه سکه در حد 45 سانتی ثبات بسیار عالی هستش من عرض کردم فعلا ولومشو نذاشتم اگه شد یه مقایسه با 12 رگولاتوره میذارم
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 8:47pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام ببخشید استاد مهدی عزیز 
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:08pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقای مقدسی ممنون از لطف شما من کوچیک شما هستم کاری نکردم که شما ولوم ها رو ده دور بزار و بعد با اون پتانسیومتر بغل ترانزیستور ۵۴۰۱ میتونی هم یکم صدا رو تغییر بدی و هم سرعت سنس رو هم میتونی با پتانسیومتر ۱۰۰. کیلو که زیر ای سی ۳۳۱ هست تنظیمش کنی با ولوم معمولی نمیشه دستگاه رو خوب تنظیم کرد برد رو تو جعبه انداختی بعدش برای تنظیم نهایی بیارش پیشم با هم تنظیم کنیم دستگاه رو و اگه نیاز هم شد یه سری تغییرات جدید هم که اقا مهدی انجام دادن رو همون کیت انجام بدیم این دستگاه هم خیلی با ثباته اگه ولوم های ده دور بندازی روش و باطری ۲۴ ولت بهش وصل کنی نهیت قدرت رو بهتون میده
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:57pm |
|
 |
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
درود جناب هدایتی فیبرجدید فرقی بافیبرقبلی داره؟من همه قطعاتوبه غیراز508وکاآ331مونتاژکردم لازمه فیبرجدیدوبزنم؟
Be The Change You Want To See In The World
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:28pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوست من نیازی نیست فیبر جدید رو بزنی اگه فیبر قبلی رو زدین فقط یک مقاومت ۳۳۰ اهم رو باید اضافه کنیید و یک رگلاتور دیگه هم میتونید اضافه کنید به مدار من همین الان داشتم با همون فیبر قدیم و همین دو تا تغییرات مدارم رو تست میکردم البته من کل خازن های مدار رو بجز اون الکترولیت ها رو مولتی لایر جا زدم احساس میکنم مدار ثباتش خیلی بالا رفته با لوپ ۶۰ یه تست گرفتم سینی ۴۰ در ۳۰. رو تو ۱ متر و ۳۰ با بوق قوی سنس میکنه با اینکه دور و برم پر از اهن و وسایل خونست فردا میبرم سر زمین هم با همین تغییرات یه تست میگیرم ازش البته من یه کلید سلکتور هم گذاشتم که با اون فرکانس ها رو هم میخوام تغییر بدم ۸ تا فرکانس رو تنظیم کردم رو ۸ فرکانس مختلف تا ببینم چه باز دهی دارن فرکانس ها
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:23am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: دوست من نیازی نیست فیبر جدید رو بزنی اگه فیبر قبلی رو زدین فقط یک مقاومت ۳۳۰ اهم رو باید اضافه کنیید و یک رگلاتور دیگه هم میتونید اضافه کنید به مدار من همین الان داشتم با همون فیبر قدیم و همین دو تا تغییرات مدارم رو تست میکردم البته من کل خازن های مدار رو بجز اون الکترولیت ها رو مولتی لایر جا زدم احساس میکنم مدار ثباتش خیلی بالا رفته با لوپ ۶۰ یه تست گرفتم سینی ۴۰ در ۳۰. رو تو ۱ متر و ۳۰ با بوق قوی سنس میکنه با اینکه دور و برم پر از اهن و وسایل خونست فردا میبرم سر زمین هم با همین تغییرات یه تست میگیرم ازش البته من یه کلید سلکتور هم گذاشتم که با اون فرکانس ها رو هم میخوام تغییر بدم ۸ تا فرکانس رو تنظیم کردم رو ۸ فرکانس مختلف تا ببینم چه باز دهی دارن فرکانس ها سلام جناب هدایتی عزیز خسته نباشی کدوم مقاومت 330 اهم؟
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:32am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
مهدس بايد همين سيني رو در خارج از منزل تا 2 متر به راحتي بزنه با لوپ 60
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:33am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
بله اقا مهدی میزنه شکی نیست توش اقا سامان روبروی ترانزیستور قدرت یه مقاومت ۳۳۰ اهم اضافه شده به نقشه دقت کنی تو صفحه اول متوجه میشی دو تا سوراخ رو فیبر قدیمت اضافه کن و این مقاومت رو بزن پیشنهاد من اینه که دو تا مقاومت ۳۳۰. اهم رو نیم وات یا یک وات استفاده کنیید
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:37am |
|
 |
ارتین
مدیر سایت
|
مهدی نوشته است: مهدس بايد همين سيني رو در خارج از منزل تا 2 متر به راحتي بزنه با لوپ 60 تشکر اقای هدایتی بابت تست ها , راستی اقای asadof همه در باره اون سه تا مولتی ترن یه نظری داد , و قرار بود تست کنن , خبری نشد ؟
|
پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:40am |
|
 |
|