انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 خرداد1404 - 7:17pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 230 , 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
asadof نوشته است:
فعلا مدار من با لوپ دلتا معمولی قطر 45 که نیم متر با میز کامپیوتر فاصله داره استیل 60*60 رو تو 210 سانتی میزنه
مرسی هدایتی جان شما هم موفق باشید :ymhug:

آقای اسدف نه به اون موقع که مینداختی سطل آشغال نه به اینکه الان لوپ خودشو نساختی به این برد رسیدی
به هرحال تبریک میگم

کانی جان دیگه رو اعصابم رفته بود بلاخره از دیشب تا صبح بیدار بودم مشکل رو حل کردم اونطور که بوش منیاد مدار خوبی هستش باید رو زمین تست کنم در ضمن میشه بقیه فلزات رو حذف کرد و فقط به اهن حساس باشه اون سه تا مولتی ترن هم برای همین هستش فعلا باید باطری بگیرم تا تو قاب بندازم اطلاعات کامل رو بعد میذارم میشه با این مدار به 4 متر رسید مثل دلتای خودم از اونم باید یه فیلم 4 متری دیگه بذارم تا لوپ خوب دیده بشه اخه ناصر جان گفتند لوپ مشخص نیست :D

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 3 خرداد1393 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
Kani نوشته است:
asadof نوشته است:
فعلا مدار من با لوپ دلتا معمولی قطر 45 که نیم متر با میز کامپیوتر فاصله داره استیل 60*60 رو تو 210 سانتی میزنه
مرسی هدایتی جان شما هم موفق باشید :ymhug:

آقای اسدف نه به اون موقع که مینداختی سطل آشغال نه به اینکه الان لوپ خودشو نساختی به این برد رسیدی
به هرحال تبریک میگم

کانی جان دیگه رو اعصابم رفته بود بلاخره از دیشب تا صبح بیدار بودم مشکل رو حل کردم اونطور که بوش منیاد مدار خوبی هستش باید رو زمین تست کنم در ضمن میشه بقیه فلزات رو حذف کرد و فقط به اهن حساس باشه اون سه تا مولتی ترن هم برای همین هستش فعلا باید باطری بگیرم تا تو قاب بندازم اطلاعات کامل رو بعد میذارم میشه با این مدار به 4 متر رسید مثل دلتای خودم از اونم باید یه فیلم 4 متری دیگه بذارم تا لوپ خوب دیده بشه اخه ناصر جان گفتند لوپ مشخص نیست :D

اسد جان اگه 19 تا رگولاتور بهش وصل كني فكر ميكنم بهتر باشه وميشه 20 رگولاتور :)) =))

شنبه 3 خرداد1393 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دیگه اندازش نزدیکهای 60 بود البته اینطور به من گفتند

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

یکشنبه 3 خرداد1393 - 12:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

saman001 نوشته است:

ممنون سامان جان من فکر کردم خودت تست کردی .
دوستای گلم من میخوام این مدار رو بسازم . ولی محیط من بیشتر کوه و مکانهای ناهمواره بخاطر همین استفاره از لوپ 2متری واسم امکان پذیر نیست.دیگه نهایتا لوپ 1متر. #:-s ولی هنوز نمیدونم دوستانی که این مدار رو ساختن با لوپ یک متر چ نتیجه ای گرفتند. لطفا کمکم کنید.... :-\

یکشنبه 4 خرداد1393 - 5:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

believe.me نوشته است:
saman001 نوشته است:

ممنون سامان جان من فکر کردم خودت تست کردی .
دوستای گلم من میخوام این مدار رو بسازم . ولی محیط من بیشتر کوه و مکانهای ناهمواره بخاطر همین استفاره از لوپ 2متری واسم امکان پذیر نیست.دیگه نهایتا لوپ 1متر. #:-s ولی هنوز نمیدونم دوستانی که این مدار رو ساختن با لوپ یک متر چ نتیجه ای گرفتند. لطفا کمکم کنید.... :-\

سلام عزیز دلم خودم تستش کردم من دیگ رو با متر اندازه نگرفتم ولی حدود 60 در 60 بود بعد گذاشتیم توی چاه بعد خاک رو ریختیم روش بعد تست کردم البته یکی دو روز وقت برد ولی انجام شد

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم ناصر جان شما امر بفرما ما نوکر شما هم هستیم ما شما رو دوست داریم مهندس ناصر عزیز :ymhug: @};-

یکشنبه 4 خرداد1393 - 11:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

بسیار عالی..... سامان جان سپاس ... :-* @};- @};- @};-

یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان یکی از دوستانم میگفت یک مهندسی با سیم جی پی اس که داخل کامیونها هست و رنگشم نقره ای هست یک لوپ برای فلزیاب دستی درست کرده که با این لوپ 45یک تین 17کیلوئی رو رو هوا دقیق 5 متر میزد.گفتم شاید بدردتون بخوره

شنیدن کی بود مانند دیدن

یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:32pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saman001 نوشته است:
believe.me نوشته است:
سلام دوستان عزیز به همتون خسته نباشید میگم.
دوستانی که با این دستگاه با(((((لوپ یک متری )))))تست گرفتند لطف میکنند نتایج نهایی تست هاشون رو بنویسند ممنون میشم.... @};- @};- @};- @};- @};-

سلام دوست عزیز با لوپ 1 در 1 یک دیگ مسی رو توی 340 سانتیمتر سنس کرده البته زیر زمین

سلام مشخصات لوپ 1 متری شما چی بود؟مرسی

یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان یکی از دوستانم میگفت یک مهندسی با سیم جی پی اس که داخل کامیونها هست و رنگشم نقره ای هست یک لوپ برای فلزیاب دستی درست کرده که با این لوپ 45یک تین 17کیلوئی رو رو هوا دقیق 5 متر میزد.گفتم شاید بدردتون بخوره

سلام دوست عزیز
شما مطمئنی که چنین جوابی گرفته و سیم جی پی اس چجور سیمی هست شما اطلاعاتی دارید ؟

یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 230 , 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mehrdadmahmoodi , roshik و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure