نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: asadof نوشته است: فعلا مدار من با لوپ دلتا معمولی قطر 45 که نیم متر با میز کامپیوتر فاصله داره استیل 60*60 رو تو 210 سانتی میزنه مرسی هدایتی جان شما هم موفق باشید  آقای اسدف نه به اون موقع که مینداختی سطل آشغال نه به اینکه الان لوپ خودشو نساختی به این برد رسیدی به هرحال تبریک میگم کانی جان دیگه رو اعصابم رفته بود بلاخره از دیشب تا صبح بیدار بودم مشکل رو حل کردم اونطور که بوش منیاد مدار خوبی هستش باید رو زمین تست کنم در ضمن میشه بقیه فلزات رو حذف کرد و فقط به اهن حساس باشه اون سه تا مولتی ترن هم برای همین هستش فعلا باید باطری بگیرم تا تو قاب بندازم اطلاعات کامل رو بعد میذارم میشه با این مدار به 4 متر رسید مثل دلتای خودم از اونم باید یه فیلم 4 متری دیگه بذارم تا لوپ خوب دیده بشه اخه ناصر جان گفتند لوپ مشخص نیست 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:57pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: Kani نوشته است: asadof نوشته است: فعلا مدار من با لوپ دلتا معمولی قطر 45 که نیم متر با میز کامپیوتر فاصله داره استیل 60*60 رو تو 210 سانتی میزنه مرسی هدایتی جان شما هم موفق باشید  آقای اسدف نه به اون موقع که مینداختی سطل آشغال نه به اینکه الان لوپ خودشو نساختی به این برد رسیدی به هرحال تبریک میگم کانی جان دیگه رو اعصابم رفته بود بلاخره از دیشب تا صبح بیدار بودم مشکل رو حل کردم اونطور که بوش منیاد مدار خوبی هستش باید رو زمین تست کنم در ضمن میشه بقیه فلزات رو حذف کرد و فقط به اهن حساس باشه اون سه تا مولتی ترن هم برای همین هستش فعلا باید باطری بگیرم تا تو قاب بندازم اطلاعات کامل رو بعد میذارم میشه با این مدار به 4 متر رسید مثل دلتای خودم از اونم باید یه فیلم 4 متری دیگه بذارم تا لوپ خوب دیده بشه اخه ناصر جان گفتند لوپ مشخص نیست  اسد جان اگه 19 تا رگولاتور بهش وصل كني فكر ميكنم بهتر باشه وميشه 20 رگولاتور 
|
شنبه 3 خرداد1393 - 11:26pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام دیگه اندازش نزدیکهای 60 بود البته اینطور به من گفتند
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
یکشنبه 3 خرداد1393 - 12:29am |
|
 |
believe.me
کاربر فعال
|
saman001 نوشته است: سلام دیگه اندازش نزدیکهای 60 بود البته اینطور به من گفتند ممنون سامان جان من فکر کردم خودت تست کردی . دوستای گلم من میخوام این مدار رو بسازم . ولی محیط من بیشتر کوه و مکانهای ناهمواره بخاطر همین استفاره از لوپ 2متری واسم امکان پذیر نیست.دیگه نهایتا لوپ 1متر.  ولی هنوز نمیدونم دوستانی که این مدار رو ساختن با لوپ یک متر چ نتیجه ای گرفتند. لطفا کمکم کنید.... 
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 5:15am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
believe.me نوشته است: saman001 نوشته است: سلام دیگه اندازش نزدیکهای 60 بود البته اینطور به من گفتند ممنون سامان جان من فکر کردم خودت تست کردی . دوستای گلم من میخوام این مدار رو بسازم . ولی محیط من بیشتر کوه و مکانهای ناهمواره بخاطر همین استفاره از لوپ 2متری واسم امکان پذیر نیست.دیگه نهایتا لوپ 1متر.  ولی هنوز نمیدونم دوستانی که این مدار رو ساختن با لوپ یک متر چ نتیجه ای گرفتند. لطفا کمکم کنید....  سلام عزیز دلم خودم تستش کردم من دیگ رو با متر اندازه نگرفتم ولی حدود 60 در 60 بود بعد گذاشتیم توی چاه بعد خاک رو ریختیم روش بعد تست کردم البته یکی دو روز وقت برد ولی انجام شد
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:52am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
چشم ناصر جان شما امر بفرما ما نوکر شما هم هستیم ما شما رو دوست داریم مهندس ناصر عزیز 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 11:06am |
|
 |
believe.me
کاربر فعال
|
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 1:35pm |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام دوستان یکی از دوستانم میگفت یک مهندسی با سیم جی پی اس که داخل کامیونها هست و رنگشم نقره ای هست یک لوپ برای فلزیاب دستی درست کرده که با این لوپ 45یک تین 17کیلوئی رو رو هوا دقیق 5 متر میزد.گفتم شاید بدردتون بخوره
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:32pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام دوست عزیز با لوپ 1 در 1 یک دیگ مسی رو توی 340 سانتیمتر سنس کرده البته زیر زمین سلام مشخصات لوپ 1 متری شما چی بود؟مرسی
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:40pm |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: سلام دوستان یکی از دوستانم میگفت یک مهندسی با سیم جی پی اس که داخل کامیونها هست و رنگشم نقره ای هست یک لوپ برای فلزیاب دستی درست کرده که با این لوپ 45یک تین 17کیلوئی رو رو هوا دقیق 5 متر میزد.گفتم شاید بدردتون بخوره سلام دوست عزیز شما مطمئنی که چنین جوابی گرفته و سیم جی پی اس چجور سیمی هست شما اطلاعاتی دارید ؟
|
یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:58pm |
|
 |
|