نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
تو شهرستان ها نه گیر نمیاد همچین کابلی من هفته بعد دارم میرم تهران اونجا میشه گیرش اورد به احتمال زیاد من هم زیاد دنبالش گشتم ولی هر جا رفتم نداشتن
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:18pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا بردیا در مورد اینکه تو چه عمقی به نتیجه رسیدن حرفی نزد بهم قراره شب دستگاه رو برام بیاره و باهاش کامل در همه مورد ها حرف میزنم و دلیل دو بار خطا زدن رو هم میپرسم ازشون
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:21pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
آقاي هدايتي اينبار كه دستگاه رو آورد يك زحمت بكشين ودستگاه رو در حداكثر قدرتش تنظيم كنين و در خاك كوه كه يكمي آهني و سخت باشه به زمين نزديكش كنين تا به زمين بچسبه ببينين فلزياب صداداره يا واكنشش نسبت به زمين كم و زياد ميشه و بالانسش به هم ميخوره؟؟
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:25pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
چشم اقا ناصر ولی به زمین میچسبونی نمیشه بالانسش کرد باید یه سی سانتی فاصله داشه باشه من تو کوه بالانسش نکردم امروز هم دارم میرم سر زمین تا تستش کنم دستگاه رو و همه امکاناتم دارم میبرم با خودم شاید تا صبح بمونم اونجا اقا وحید لحیم کاریتون خیلی ایراد داره و رگلاتور 7809 زیر پایه هاش اتصالی داره و قلع شما جنسش خوب نیست خیلی جاها قلع مردگی داره
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:31pm |
|
 |
bardia
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: اقا بردیا در مورد اینکه تو چه عمقی به نتیجه رسیدن حرفی نزد بهم قراره شب دستگاه رو برام بیاره و باهاش کامل در همه مورد ها حرف میزنم و دلیل دو بار خطا زدن رو هم میپرسم ازشون تشکر
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:32pm |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست من اق وحید یبار دیگه زیر مدار رو از نظر قلع مردگی چک کنید و خازن کنار ترانزیستور قدرت رو هم 4700 میکرو فاراد 35ولت جا بزنید و سر راه مثبت مدار فیوز بزارید قبل تست
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:37pm |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
آقای هدایتی کابل یونیورسال چند متر لازمه
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:48pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: آقاي هدايتي اينبار كه دستگاه رو آورد يك زحمت بكشين ودستگاه رو در حداكثر قدرتش تنظيم كنين و در خاك كوه كه يكمي آهني و سخت باشه به زمين نزديكش كنين تا به زمين بچسبه ببينين فلزياب صداداره يا واكنشش نسبت به زمين كم و زياد ميشه و بالانسش به هم ميخوره؟؟ ناصر جان شما هر فلزیاب پالسی رو بخواهید رو هوا یا تو 10 سانتی زمین تنظیم کنید بعد به زمین نزدیک کنید به زمین حساس میشه. اگه اینطور بود که دیگه نور النور بود .
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:09pm |
|
 |
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
اسد جان اين رو كه خودم ميدونم اين يه قانون كلي براي فلزياب پالسيه ولي اين نسبت در فلزيابهاي مختلف خيلي فرق ميكنه فلزيابي به ايدهآل نزديك تره كه با اين كاز كمترين تغيير بالانس در اون مشاهده بشه البته به شرطي كه قدرتش رو روي بيشترين مقدار تنظيم كرده باشين
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:21pm |
|
 |
mahmood51
کاربر حرفه ای
|

آقا هدایتی سلام و خسته نباشید. تبریک و صد تبریک بابت موفقیت. هر چند دوستتون بوده ولی من یکی که خدایی کلّی ذوق کردم که باز هم یه هموطن مستقل و عادّی موفق شد. از قول ما هم به ایشون تبریک بگید. بگید دمت گرم دوست و همکار محترم. انشاءالله هدایتی جون خودت هم یه بار خیلی درست وحسابی بزنی. من همیشه برای دوستان به نیت 5 تن 5 خم اشرفی خسروی و 5 مجسمه از خدا میطلبم.(البته برای شروع دیگه )
راستی آقا هدایتی ممکنه محبت کنی و موارد زیررا هم روشنتر بفرمایید؟: - نوع میتر باید چی باشه؟ آیا بگیم میتر 1 میکرو کفایت میکنه؟ - منظور از لوپ 65 سانت کابل یونیورسال 5 رشته برق دقیقاً چه تیپیه؟ یعنی همون 8 متریه که 3 دور تابیده شده ونهایت هم به شکل مربع روی فریم بسته میشه یا اینکه از اول به سایز ثابت 65 از سیمهای این کابل پیچیده وتهیه شده؟ آیا در بازارکابل تجاری آماده دقیقاً به همین اسم معروفه؟ اگر نه، ممکنه عکس بازی ازش بذارید؟ - آخرین تغییرات در خازنها یا احیاناً مقاومتها چی بوده؟ چه از لحاظ میزان وچه نوع (مثل اون 10 میکرو که فرمودید بهتره تانتالیوم باشه) - آیا بهتره همه مقاومتها نظامی 1% باشند یا برای بعضیاشون بهتره؟ - آیا از باطری ولتاژ بالاتر هم استفاده کردید؟ نتیجش چی بوده/ اگرچه ظاهراً لازم نیست. - نمیشه برای جلوگیری از اتصالیهای احتمالی و... یه دیود آمپر بالا همون اول ورودی تغذیه تعریف بشه؟ -آیا میشه خازن اصلی رو 10000 میکرویی به کار برد؟ ممنونم
|
یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:43pm |
|
 |
|