انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 16 اردیبهشت1404 - 1:50pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو شهرستان ها نه گیر نمیاد همچین کابلی من هفته بعد دارم میرم تهران اونجا میشه گیرش اورد به احتمال زیاد من هم زیاد دنبالش گشتم ولی هر جا رفتم نداشتن

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بردیا در مورد اینکه تو چه عمقی به نتیجه رسیدن حرفی نزد بهم قراره شب دستگاه رو برام بیاره و باهاش کامل در همه مورد ها حرف میزنم و دلیل دو بار خطا زدن رو هم میپرسم ازشون

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاي هدايتي اينبار كه دستگاه رو آورد يك زحمت بكشين ودستگاه رو در حداكثر قدرتش تنظيم كنين و در خاك كوه كه يكمي آهني و سخت باشه به زمين نزديكش كنين تا به زمين بچسبه ببينين فلزياب صداداره يا واكنشش نسبت به زمين كم و زياد ميشه و بالانسش به هم ميخوره؟؟

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم اقا ناصر ولی به زمین میچسبونی نمیشه بالانسش کرد باید یه سی سانتی فاصله داشه باشه من تو کوه بالانسش نکردم امروز هم دارم میرم سر زمین تا تستش کنم دستگاه رو و همه امکاناتم دارم میبرم با خودم شاید تا صبح بمونم اونجا اقا وحید لحیم کاریتون خیلی ایراد داره و رگلاتور 7809 زیر پایه هاش اتصالی داره و قلع شما جنسش خوب نیست خیلی جاها قلع مردگی داره

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
اقا بردیا در مورد اینکه تو چه عمقی به نتیجه رسیدن حرفی نزد بهم قراره شب دستگاه رو برام بیاره و باهاش کامل در همه مورد ها حرف میزنم و دلیل دو بار خطا زدن رو هم میپرسم ازشون

:x :ymhug:

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون دوست من اق وحید یبار دیگه زیر مدار رو از نظر قلع مردگی چک کنید و خازن کنار ترانزیستور قدرت رو هم 4700 میکرو فاراد 35ولت جا بزنید و سر راه مثبت مدار فیوز بزارید قبل تست

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقای هدایتی کابل یونیورسال چند متر لازمه

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

یکشنبه 24 فروردین1393 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
آقاي هدايتي اينبار كه دستگاه رو آورد يك زحمت بكشين ودستگاه رو در حداكثر قدرتش تنظيم كنين و در خاك كوه كه يكمي آهني و سخت باشه به زمين نزديكش كنين تا به زمين بچسبه ببينين فلزياب صداداره يا واكنشش نسبت به زمين كم و زياد ميشه و بالانسش به هم ميخوره؟؟

ناصر جان شما هر فلزیاب پالسی رو بخواهید رو هوا یا تو 10 سانتی زمین تنظیم کنید بعد به زمین نزدیک کنید به زمین حساس میشه. اگه اینطور بود که دیگه نور النور بود .

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان اين رو كه خودم ميدونم اين يه قانون كلي براي فلزياب پالسيه ولي اين نسبت در فلزيابهاي مختلف خيلي فرق ميكنه فلزيابي به ايدهآل نزديك تره كه با اين كاز كمترين تغيير بالانس در اون مشاهده بشه البته به شرطي كه قدرتش رو روي بيشترين مقدار تنظيم كرده باشين

یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا هدایتی سلام و خسته نباشید. تبریک و صد تبریک بابت موفقیت. :ymapplause: هر چند دوستتون بوده ولی من یکی که خدایی کلّی ذوق کردم که باز هم یه هموطن مستقل و عادّی موفق شد. :ymparty: از قول ما هم به ایشون تبریک بگید. بگید دمت گرم دوست و همکار محترم. :D انشاءالله هدایتی جون خودت هم یه بار خیلی درست وحسابی بزنی. من همیشه برای دوستان به نیت 5 تن 5 خم اشرفی خسروی و 5 مجسمه از خدا میطلبم.(البته برای شروع دیگه :D )

راستی آقا هدایتی ممکنه محبت کنی و موارد زیررا هم روشنتر بفرمایید؟:
- نوع میتر باید چی باشه؟ آیا بگیم میتر 1 میکرو کفایت میکنه؟
- منظور از لوپ 65 سانت کابل یونیورسال 5 رشته برق دقیقاً چه تیپیه؟ یعنی همون 8 متریه که 3 دور تابیده شده ونهایت هم به شکل مربع روی فریم بسته میشه یا اینکه از اول به سایز ثابت 65 از سیمهای این کابل پیچیده وتهیه شده؟
آیا در بازارکابل تجاری آماده دقیقاً به همین اسم معروفه؟ اگر نه، ممکنه عکس بازی ازش بذارید؟
- آخرین تغییرات در خازنها یا احیاناً مقاومتها چی بوده؟ چه از لحاظ میزان وچه نوع (مثل اون 10 میکرو که فرمودید بهتره تانتالیوم باشه)
- آیا بهتره همه مقاومتها نظامی 1% باشند یا برای بعضیاشون بهتره؟
- آیا از باطری ولتاژ بالاتر هم استفاده کردید؟ نتیجش چی بوده/ اگرچه ظاهراً لازم نیست.
- نمیشه برای جلوگیری از اتصالیهای احتمالی و... یه دیود آمپر بالا همون اول ورودی تغذیه تعریف بشه؟
-آیا میشه خازن اصلی رو 10000 میکرویی به کار برد؟ ممنونم

یکشنبه 24 فروردین1393 - 4:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 264 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure