نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان فرکانس مدار شما رو چنده? من با فرکانس ۱۵۰ بهترین نتیجه رو گرفتم و شما خازن بغل ای سی ۳۹۸ رو چک کن ببین ۱۰ میکرو گذاشتی یا نه? و اگه ۱۰ میکرو فاراد بود و خازن معمولی بود درش بیار و جاش یه خازن ۱۰ میکرو تیتانیوم بزار مشکلت حل میشه
|
جمعه 22 فروردین1393 - 8:52am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
فقط همه دوستان دقت کنن از خازن هایmkt استفاده نکنن چون تو سرما و گرما مقدار ظرفیتش بهم میریز و تو بازار بیشتر این خازن های ام کا تی تقلبی هستن تا میتوانید از خازن های پلی استر یا مولتی لایر استفاده کنید و خازن های الکترولیت همه رو میتونید معمولی استفاده کنید مشکلی نداره اگه رو این چند مورد دقت کنید مدارتون هم ثبات داره هم برد خوب
|
جمعه 22 فروردین1393 - 9:00am |
|
 |
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
هدايتى جان منظورت تانتاليوم بود(تيتانيوم)
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 22 فروردین1393 - 9:09am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: فقط همه دوستان دقت کنن از خازن هایmkt استفاده نکنن چون تو سرما و گرما مقدار ظرفیتش بهم میریز و تو بازار بیشتر این خازن های ام کا تی تقلبی هستن تا میتوانید از خازن های پلی استر یا مولتی لایر استفاده کنید و خازن های الکترولیت همه رو میتونید معمولی استفاده کنید مشکلی نداره اگه رو این چند مورد دقت کنید مدارتون هم ثبات داره هم برد خوب با سلام خدمت آقای هدایتی تا جایی که من میدونم ام کا تی توی سرما و گرما تغغیر ظرفیت نمیده و ثابت هست  ولی از لحاظ تقلبی بله حق با شماست 
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
جمعه 22 فروردین1393 - 9:20am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز پارسال خوب بود خازن های ام کا تی امسال تو بازار سخت میشه اصلش رو گیر اورد من تست کردم و نتیجه تست رو دارم میگم چون پلی استر و مولتی لایر انداختم روی مدار خیلی فرق کرد ثبات مدار من تجربیات خودم رو گفتم که دوستان بهترین نتیجه بگیرن
|
جمعه 22 فروردین1393 - 10:19am |
|
 |
Kani
استادیار
|
هدایتی نوشته است: دوست عزیز پارسال خوب بود خازن های ام کا تی امسال تو بازار سخت میشه اصلش رو گیر اورد من تست کردم و نتیجه تست رو دارم میگم چون پلی استر و مولتی لایر انداختم روی مدار خیلی فرق کرد ثبات مدار من تجربیات خودم رو گفتم که دوستان بهترین نتیجه بگیرن سلام آقای هدایتی لطفا نحوه سنس و تشخیص طلا رو همینجا بیان کنید.ممنون
|
جمعه 22 فروردین1393 - 10:23am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: دوست عزیز پارسال خوب بود خازن های ام کا تی امسال تو بازار سخت میشه اصلش رو گیر اورد من تست کردم و نتیجه تست رو دارم میگم چون پلی استر و مولتی لایر انداختم روی مدار خیلی فرق کرد ثبات مدار من تجربیات خودم رو گفتم که دوستان بهترین نتیجه بگیرن ممنون براد هدایتی عزیز در ضمن این خازنی که گفتید منظورتون خازن 10 میکرو تانتالیوم بود ؟
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
جمعه 22 فروردین1393 - 10:46am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
بله دوست عزیز من خودم تست کردم وقتی ۱۰ میکرو تیتانیوم جا زدم فرکانس هم خیلی دقیق تر تنظیم شد و تو سرعت سنس هم خیلی خوب جواب داد
|
جمعه 22 فروردین1393 - 10:54am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کانی من دارم رو این موضوع کار میکنم هر وقت نتیجه گرفتم به دوستان اطلاع میدم من دیشب تا ۳ بیدار موندم و داشتم رو مدار کار میکردم تااین مورد تفکیک رو حلش کنم و دارم رو تک تک قطعات کار میکنم و انواع مختلف خازن ها و ای سی ها رو دارم روی مدار ازمایش میکنم تا به بهترین نتیجه برسم
|
جمعه 22 فروردین1393 - 10:58am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
فردا هم دارم سر زمین میرم و یه لوپ ۹۰ در ۹۰ هم با کابل شبکه cat6 درست کردم که اهمش شد ۲ و با همین لوپ و باطری ۲۴ ولت و فرکانس ۲۴۰ نتایج رو فردا میزارم تو سایت
|
جمعه 22 فروردین1393 - 11:02am |
|
 |
|