انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 16 اردیبهشت1404 - 10:11am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان فرکانس مدار شما رو چنده? من با فرکانس ۱۵۰ بهترین نتیجه رو گرفتم و شما خازن بغل ای سی ۳۹۸ رو چک کن ببین ۱۰ میکرو گذاشتی یا نه? و اگه ۱۰ میکرو فاراد بود و خازن معمولی بود درش بیار و جاش یه خازن ۱۰ میکرو تیتانیوم بزار مشکلت حل میشه

جمعه 22 فروردین1393 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فقط همه دوستان دقت کنن از خازن هایmkt استفاده نکنن چون تو سرما و گرما مقدار ظرفیتش بهم میریز و تو بازار بیشتر این خازن های ام کا تی تقلبی هستن تا میتوانید از خازن های پلی استر یا مولتی لایر استفاده کنید و خازن های الکترولیت همه رو میتونید معمولی استفاده کنید مشکلی نداره اگه رو این چند مورد دقت کنید مدارتون هم ثبات داره هم برد خوب

جمعه 22 فروردین1393 - 9:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
هدايتى جان منظورت تانتاليوم بود(تيتانيوم)

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 22 فروردین1393 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
فقط همه دوستان دقت کنن از خازن هایmkt استفاده نکنن چون تو سرما و گرما مقدار ظرفیتش بهم میریز و تو بازار بیشتر این خازن های ام کا تی تقلبی هستن تا میتوانید از خازن های پلی استر یا مولتی لایر استفاده کنید و خازن های الکترولیت همه رو میتونید معمولی استفاده کنید مشکلی نداره اگه رو این چند مورد دقت کنید مدارتون هم ثبات داره هم برد خوب

با سلام خدمت آقای هدایتی تا جایی که من میدونم ام کا تی توی سرما و گرما تغغیر ظرفیت نمیده و ثابت هست :-\ ولی از لحاظ تقلبی بله حق با شماست :ymapplause:

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

جمعه 22 فروردین1393 - 9:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز پارسال خوب بود خازن های ام کا تی امسال تو بازار سخت میشه اصلش رو گیر اورد من تست کردم و نتیجه تست رو دارم میگم چون پلی استر و مولتی لایر انداختم روی مدار خیلی فرق کرد ثبات مدار من تجربیات خودم رو گفتم که دوستان بهترین نتیجه بگیرن

جمعه 22 فروردین1393 - 10:19am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

هدایتی نوشته است:
دوست عزیز پارسال خوب بود خازن های ام کا تی امسال تو بازار سخت میشه اصلش رو گیر اورد من تست کردم و نتیجه تست رو دارم میگم چون پلی استر و مولتی لایر انداختم روی مدار خیلی فرق کرد ثبات مدار من تجربیات خودم رو گفتم که دوستان بهترین نتیجه بگیرن

سلام
آقای هدایتی لطفا نحوه سنس و تشخیص طلا رو همینجا بیان کنید.ممنون @};-

جمعه 22 فروردین1393 - 10:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:

ممنون براد هدایتی عزیز در ضمن این خازنی که گفتید منظورتون خازن 10 میکرو تانتالیوم بود ؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

جمعه 22 فروردین1393 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله دوست عزیز من خودم تست کردم وقتی ۱۰ میکرو تیتانیوم جا زدم فرکانس هم خیلی دقیق تر تنظیم شد و تو سرعت سنس هم خیلی خوب جواب داد

جمعه 22 فروردین1393 - 10:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کانی من دارم رو این موضوع کار میکنم هر وقت نتیجه گرفتم به دوستان اطلاع میدم من دیشب تا ۳ بیدار موندم و داشتم رو مدار کار میکردم تااین مورد تفکیک رو حلش کنم و دارم رو تک تک قطعات کار میکنم و انواع مختلف خازن ها و ای سی ها رو دارم روی مدار ازمایش میکنم تا به بهترین نتیجه برسم

جمعه 22 فروردین1393 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فردا هم دارم سر زمین میرم و یه لوپ ۹۰ در ۹۰ هم با کابل شبکه cat6 درست کردم که اهمش شد ۲ و با همین لوپ و باطری ۲۴ ولت و فرکانس ۲۴۰ نتایج رو فردا میزارم تو سایت

جمعه 22 فروردین1393 - 11:02am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 156 , 157 , 158 , 159 , 160 , 161 , 162 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 245 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure