نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
چشم استاد ایشالا فردا با همین شرایط هم یه فیلم میزارم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:28am |
|
 |
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|

mahdi8877 نوشته است: حمید نوشته است: با تبریک و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و اساتید زحمتکش در این تاپیک به خصوص جناب مهدی و هدایتی و کاوشگر و سایر دوستانی که کمک کردن تاپیک بالاخره به یک نتیجه ملموسی منتهی بشه. خواستم عرض کنم اگر مدار نهایی شده و نکته خاصی باقی نمونده دوستان لطف کنن اطلاعات کامل رو بصورت یک فایل جمع آوری کنن و در اینجا بذارن تا اگر مورد تایید همه بود ؛ فایل رو در همون پست اول تاپیک بذاریم که سایر عزیزان و همراهان جدید و آتی در انجمن دیگه بابت ساخت این مدار مشکل نداشته باشن! البته در این خصوص هیچ عجله ای هم نیست. هر وقت مطمئن شدین زحمت این فایل رو بکشین. چون فرض بر اینه که اطلاعات نهایی هست و نیاز به تغییرات مجدد نیست! در عین حال از دوستانی که مدارشون راه افتاده تقاضا داریم نتیجه تستهای خودشون رو با ذکر نوع و سایز لوپ و مشخصات فلز مورد تست عنوان کنن تا ارزش ساخت مدار از حیث برد برای سایرین مشخص بشه و بتونن برای اقدام به ساختش بهتر تصمیم بگیرن. اگر هم مقدور باشه و فیلم تهیه بشه که صد البته خیلی بهتره. حمید جان ممنوم و شما لطف داری اگه جناب کاوشگر یه فیلم تست بذاره دیگه کاملا تمومه و فابلهارو یکجا اپ میکنیم سلام به همه اگه امکان داره فایل ها رو یه جا آپ کنید تا همه بتونن استفاده کنن. از تلاش همه دوستان صمیمانه تشکر میکنم.در عجبم که چرا این تاپیک را ندیدم!  . حیف که یه هفته دیگه درس و مشق شروع میشه! و دوری از خانه! مکه نه منم داشتم اینو درست میکردم.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:28am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان چرا فرکانس 600 هرتز هم اضافه کنیم بدرد چی میخوره؟ مرسی از جواب شما
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:29am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: مهدی جان چرا فرکانس 600 هرتز هم اضافه کنیم بدرد چی میخوره؟ مرسی از جواب شما تا اونجا که من میدونم باید محدوده فرکانس طلا بین 400 تا 600 هرتز باشه
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:33am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوستان با اجازتون من دیگه میخام برم بخوابم شب همگی به خیر
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:56am |
|
 |
mamad13
کاربر حرفه ای
|
مدار منم سنس کرد.ولی خیلی عمقش کمه یه فیبره۲۰در۲۰ رو تو نیم متری میزنه  ۵۰۸ داغ میکنه به نظرتون چرا اینجوریه؟به جای 358 ای سی tlo62 گذاشتم جواب داد ولی tlo71 جواب نداد tlo82 جواب داد.باطریم ندارم از یه اداپتور ۱۲ ولت و یه باطری کتابی استفاده میکنم.لوپم ۱.۷ اهمه
|
یکشنبه 9 فروردین1393 - 3:18am |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
مهدى جان مدار بنده از اولش هم سنس داشت اما ضعيف ولى صداى اضافى قيژژ قطع نميشد اما چون به يه سفر كاوش رفتم و حدودا 4 روزى هست كه مهمان كوه و كمر هستيم بنابراين امكان اعمال تغييرات وجود نداره ولى با اولين فرصت تغييرات رو اعمال و نتايج رو به سمع و نظر دوستان ميرسونم - اما مطالب دوستان رو دنبال ميكنم ولى يك نكنته برام همچنان گنگ باقى مونده كه انشاالله توسط دوستان روشن ميشه - باتغييرات ولومها 20و50 معمولى باشه يا 20و 100كيلو و پتانسيومتر كنارترانزيستور 4401 500كيلو هستش يا 50كيلو؟
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:15am |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: مهدى جان مدار بنده از اولش هم سنس داشت اما ضعيف ولى صداى اضافى قيژژ قطع نميشد اما چون به يه سفر كاوش رفتم و حدودا 4 روزى هست كه مهمان كوه و كمر هستيم بنابراين امكان اعمال تغييرات وجود نداره ولى با اولين فرصت تغييرات رو اعمال و نتايج رو به سمع و نظر دوستان ميرسونم - اما مطالب دوستان رو دنبال ميكنم ولى يك نكنته برام همچنان گنگ باقى مونده كه انشاالله توسط دوستان روشن ميشه - باتغييرات ولومها 20و50 معمولى باشه يا 20و 100كيلو و پتانسيومتر كنارترانزيستور 4401 500كيلو هستش يا 50كيلو؟ آرش جان ولومها ده دور بوده و 20کیلو و100 کیلو هستند مقدار اون پتانسیومتر هم تو مدار آقای هدایتی 500 کیلو بود که من هم تو مدار خودم 500 گذاشتم
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:36am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اقای کاوشگر عزیز من فکر کنم سینی شما از جنس الومینیوم بود اگه اینطور بوده معمولا سنس الومینیوم کمتره از استیل استفاده کن ببین چقدره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 8:32am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من الان که با اقای هدایتی تماس داشتم مادر بزرگ ایشان فوت کردند و فعلا نمی تونند تو سایت بیان من از همین جا به اقای هدایتی تسلیت عرض میکنم خدا رفتگان همه رو رحمت کنه
|
یکشنبه 10 فروردین1393 - 9:14am |
|
 |
|