انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 14 اردیبهشت1404 - 5:06pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم استاد ایشالا فردا با همین شرایط هم یه فیلم میزارم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahdi8877 نوشته است:
حمید نوشته است:
با تبریک و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و اساتید زحمتکش در این تاپیک به خصوص جناب مهدی و هدایتی و کاوشگر و سایر دوستانی که کمک کردن تاپیک بالاخره به یک نتیجه ملموسی منتهی بشه.
خواستم عرض کنم اگر مدار نهایی شده و نکته خاصی باقی نمونده دوستان لطف کنن اطلاعات کامل رو بصورت یک فایل جمع آوری کنن و در اینجا بذارن تا اگر مورد تایید همه بود ؛ فایل رو در همون پست اول تاپیک بذاریم که سایر عزیزان و همراهان جدید و آتی در انجمن دیگه بابت ساخت این مدار مشکل نداشته باشن! البته در این خصوص هیچ عجله ای هم نیست. هر وقت مطمئن شدین زحمت این فایل رو بکشین. چون فرض بر اینه که اطلاعات نهایی هست و نیاز به تغییرات مجدد نیست!
در عین حال از دوستانی که مدارشون راه افتاده تقاضا داریم نتیجه تستهای خودشون رو با ذکر نوع و سایز لوپ و مشخصات فلز مورد تست عنوان کنن تا ارزش ساخت مدار از حیث برد برای سایرین مشخص بشه و بتونن برای اقدام به ساختش بهتر تصمیم بگیرن. اگر هم مقدور باشه و فیلم تهیه بشه که صد البته خیلی بهتره.

حمید جان ممنوم و شما لطف داری اگه جناب کاوشگر یه فیلم تست بذاره دیگه کاملا تمومه و فابلهارو یکجا اپ میکنیم

سلام به همه اگه امکان داره فایل ها رو یه جا آپ کنید تا همه بتونن استفاده کنن. از تلاش همه دوستان صمیمانه تشکر میکنم.در عجبم که چرا این تاپیک را ندیدم! :-o . حیف که یه هفته دیگه درس و مشق شروع میشه! و دوری از خانه! مکه نه منم داشتم اینو درست میکردم.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان چرا فرکانس 600 هرتز هم اضافه کنیم بدرد چی میخوره؟ مرسی از جواب شما

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
مهدی جان چرا فرکانس 600 هرتز هم اضافه کنیم بدرد چی میخوره؟ مرسی از جواب شما

تا اونجا که من میدونم باید محدوده فرکانس طلا بین 400 تا 600 هرتز باشه

یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان با اجازتون من دیگه میخام برم بخوابم شب همگی به خیر

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 9 فروردین1393 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مدار منم سنس کرد.ولی خیلی عمقش کمه یه فیبره۲۰در۲۰ رو تو نیم متری میزنه :( ۵۰۸ داغ میکنه به نظرتون چرا اینجوریه؟به جای 358 ای سی tlo62 گذاشتم جواب داد ولی tlo71 جواب نداد tlo82 جواب داد.باطریم ندارم از یه اداپتور ۱۲ ولت و یه باطری کتابی استفاده میکنم.لوپم ۱.۷ اهمه

یکشنبه 9 فروردین1393 - 3:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدى جان مدار بنده از اولش هم سنس داشت اما ضعيف ولى صداى اضافى قيژژ قطع نميشد اما چون به يه سفر كاوش رفتم و حدودا 4 روزى هست كه مهمان كوه و كمر هستيم بنابراين امكان اعمال تغييرات وجود نداره ولى با اولين فرصت تغييرات رو اعمال و نتايج رو به سمع و نظر دوستان ميرسونم - اما مطالب دوستان رو دنبال ميكنم ولى يك نكنته برام همچنان گنگ باقى مونده كه انشاالله توسط دوستان روشن ميشه - باتغييرات ولومها 20و50 معمولى باشه يا 20و 100كيلو و پتانسيومتر كنارترانزيستور 4401 500كيلو هستش يا 50كيلو؟

یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
مهدى جان مدار بنده از اولش هم سنس داشت اما ضعيف ولى صداى اضافى قيژژ قطع نميشد اما چون به يه سفر كاوش رفتم و حدودا 4 روزى هست كه مهمان كوه و كمر هستيم بنابراين امكان اعمال تغييرات وجود نداره ولى با اولين فرصت تغييرات رو اعمال و نتايج رو به سمع و نظر دوستان ميرسونم - اما مطالب دوستان رو دنبال ميكنم ولى يك نكنته برام همچنان گنگ باقى مونده كه انشاالله توسط دوستان روشن ميشه - باتغييرات ولومها 20و50 معمولى باشه يا 20و 100كيلو و پتانسيومتر كنارترانزيستور 4401 500كيلو هستش يا 50كيلو؟

آرش جان ولومها ده دور بوده و 20کیلو و100 کیلو هستند
مقدار اون پتانسیومتر هم تو مدار آقای هدایتی 500 کیلو بود که من هم تو مدار خودم 500 گذاشتم

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 10 فروردین1393 - 7:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
اقای کاوشگر عزیز من فکر کنم سینی شما از جنس الومینیوم بود اگه اینطور بوده معمولا سنس الومینیوم کمتره از استیل استفاده کن ببین چقدره

یکشنبه 10 فروردین1393 - 8:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من الان که با اقای هدایتی تماس داشتم مادر بزرگ ایشان فوت کردند و فعلا نمی تونند تو سایت بیان
من از همین جا به اقای هدایتی تسلیت عرض میکنم خدا رفتگان همه رو رحمت کنه

یکشنبه 10 فروردین1393 - 9:14am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 223 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure