ilanji نوشته است:
سلام دوستان همگی خسته نباشید
داشتم فکر میکردم که چقدر خوب بود اگه یه دستورالعمل جامع و مطمئن و البته تجربه شده درباره استفاده از ردیاب میداشتیم
متاسفانه هرکدام از ما دچار محدودیتهایی هستیم که نمیتونیم تمام راههای ممکن رو خودمون تجربه کنیم و ردیابی در تمام نقاط و زمینهای مختلف رو تجربه کنیم و با تمام خطاهای ممکنه مواجه بشیم
نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که تمام راههایی که پیشنهاد میشه و تا حالا ما باهاشون شروع کردیم و پیش رفتیم منحصر به یک ردیاب خاص نیست و تجربه های افراد مختلف با ردیابهای مختلفه که باز ایجاد مشکل میکنه
تا اینجای کار بهترین شیوه نامه و راهنما همونی هست که دوستان عزیزمون حمزه و کانی درست کردند و میخواستم از این دوستان خواهش کنم اگه امکانش هست تمام تجربیات خودشون رو با این ردیاب انجمن بروی کاغذ بیارن و هر موضوعی رو که باهاش برخورد داشتند و تونستن حلش کنند ارائه بدن که خیلی میتونه مفید باشه و برای کسانی که ممکنه تا سالها هم نتونند به این تجربیات برسند بسیار ارزشمنده
آره عزیزم بنده هم قبول دارم...
ولی اینکه همه زحمتها رو از رو دوشمون برداریم و بندازیم رو دوش چند نفر کار درستی نیست ...
همه ی ما تو کار به تجربیاتی رسیدیم که شاید فک کنیم بقیه هم میدونند ... ولی این درست نیست ...بنظر من هر کسی هر تجربه ای که داره حتی یک مطلب کوچیک رو باید به اشتراک بزاره ... شاید همون تجربه ی کوچک که یه اپراتور آماتور بدستش آورده برای یک اپراتور قدر و حرفه ای بتونه راه گشا باشه ...
بنده کارشناس عمرانم ولی بعضی مواقع پیش اومده که یه کارگر ساده ی ساختمان یه نظری داده که بنده تو 16 یا 17 سال تحصیل و 10 سال سابقه ی کاری بهش نرسیده باشم ... و همون نظر باعث شده یه گره بزرگاز کارم باز شده ...
حتما شنیدی که میگن ادمای ناشی اکثرا برای اولین بار که یه کاریو انجام میدن از خیلی از حرفه ای ها شانسشون بیشتره ...
در کل تو این انجمن باید همه دست به دست همدیگه بدیم و هر کس هر تجربه ای داره ولو کوچیک در اختیار همه بزاره و سر آخر همین تجارب با هم میشه یه کتاب آموزشی کامل که دیگه کم و کسری نداره ...
حالا هر کی موافقه از همین الآن شروع کنه و مطلبی که یادش میاد از تجربه هائی که از کار کردن با این ردیاب داره رو به اشتراک بزاره...
یا حق.