انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 11 اردیبهشت1404 - 4:46am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 263 , 264 , 265 , 266 , 267 , 268 , 269 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
اسیر این قسمتشم :D

میرسی قربونت برم چرا اسیرش تو باید سالار و سرورش باشی عزیزم .

سه شنبه 9 مهر1392 - 11:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
majid_famali نوشته است:
ariana2014 نوشته است:
اسیر این قسمتشم :D

میرسی قربونت برم چرا اسیرش تو باید سالار و سرورش باشی عزیزم .

حالا اگه خدا به همه عطاء کنه اونوقت سالار و سرورشم میشیم :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

سه شنبه 9 مهر1392 - 11:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
اگر درون زمين يه اتاق 4در 4 باشه و ارتفاع سقف تا سطح زمين 2 متر ور ارتفاع كف تا سطح 5 متر باشد و باري در كف اتاق باشه ايا ممكنه كه عمق بدست اومده اون بار عمق تا زبر سقف يعني 2 مترو نشون بده ؟؟؟
يعني 2 متر بالاي بارو نشون ميده به علت قديمي و تجمع گاز درون اتاق ابا؟

آخرین بار توسط saeed630 در چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:25am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
سلام دوستان همگی خسته نباشید :x
داشتم فکر میکردم که چقدر خوب بود اگه یه دستورالعمل جامع و مطمئن و البته تجربه شده درباره استفاده از ردیاب میداشتیم
متاسفانه هرکدام از ما دچار محدودیتهایی هستیم که نمیتونیم تمام راههای ممکن رو خودمون تجربه کنیم و ردیابی در تمام نقاط و زمینهای مختلف رو تجربه کنیم و با تمام خطاهای ممکنه مواجه بشیم
نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که تمام راههایی که پیشنهاد میشه و تا حالا ما باهاشون شروع کردیم و پیش رفتیم منحصر به یک ردیاب خاص نیست و تجربه های افراد مختلف با ردیابهای مختلفه که باز ایجاد مشکل میکنه
تا اینجای کار بهترین شیوه نامه و راهنما همونی هست که دوستان عزیزمون حمزه و کانی درست کردند و میخواستم از این دوستان خواهش کنم اگه امکانش هست تمام تجربیات خودشون رو با این ردیاب انجمن بروی کاغذ بیارن و هر موضوعی رو که باهاش برخورد داشتند و تونستن حلش کنند ارائه بدن که خیلی میتونه مفید باشه و برای کسانی که ممکنه تا سالها هم نتونند به این تجربیات برسند بسیار ارزشمنده

آره عزیزم بنده هم قبول دارم...
ولی اینکه همه زحمتها رو از رو دوشمون برداریم و بندازیم رو دوش چند نفر کار درستی نیست ...
همه ی ما تو کار به تجربیاتی رسیدیم که شاید فک کنیم بقیه هم میدونند ... ولی این درست نیست ...بنظر من هر کسی هر تجربه ای که داره حتی یک مطلب کوچیک رو باید به اشتراک بزاره ... شاید همون تجربه ی کوچک که یه اپراتور آماتور بدستش آورده برای یک اپراتور قدر و حرفه ای بتونه راه گشا باشه ...
بنده کارشناس عمرانم ولی بعضی مواقع پیش اومده که یه کارگر ساده ی ساختمان یه نظری داده که بنده تو 16 یا 17 سال تحصیل و 10 سال سابقه ی کاری بهش نرسیده باشم ... و همون نظر باعث شده یه گره بزرگاز کارم باز شده ...
حتما شنیدی که میگن ادمای ناشی اکثرا برای اولین بار که یه کاریو انجام میدن از خیلی از حرفه ای ها شانسشون بیشتره ...
در کل تو این انجمن باید همه دست به دست همدیگه بدیم و هر کس هر تجربه ای داره ولو کوچیک در اختیار همه بزاره و سر آخر همین تجارب با هم میشه یه کتاب آموزشی کامل که دیگه کم و کسری نداره ...
حالا هر کی موافقه از همین الآن شروع کنه و مطلبی که یادش میاد از تجربه هائی که از کار کردن با این ردیاب داره رو به اشتراک بزاره...
یا حق.

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
با سلام
اگر درون زمين يه اتاق 4در 4 باشه و ارتفاع سقف تا سطح زمين 2 متر ور ارتفاع كف تا سطح 5 متر باشد و باري در كف اتاق باشه ايا ممكنه كه عمق بدست اومده اون بار عمق تا زبر سقف يعني 2 مترو نشون بده ؟

آره سعید جان .. آخه ردیاب همیشه فاصله ی بالای بار تا سطح زمینو میده نه پائینه بارو ...
یا حق

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

majid_famali نوشته است:
saeed630 نوشته است:
با سلام
اگر درون زمين يه اتاق 4در 4 باشه و ارتفاع سقف تا سطح زمين 2 متر ور ارتفاع كف تا سطح 5 متر باشد و باري در كف اتاق باشه ايا ممكنه كه عمق بدست اومده اون بار عمق تا زبر سقف يعني 2 مترو نشون بده ؟

آره سعید جان .. آخه ردیاب همیشه فاصله ی بالای بار تا سطح زمینو میده نه پائینه بارو ...
یا حق

ممنون داداش گلم منظور من اينه كه تو اين حالت 2-3 متر بالاي بارو به عنوان عمق نشون ميده به خاطر اتاق آيا درسته ؟

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:12am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه.دوستان الان دارم از سر یه جا میام و هدف رو ذرات تشخیص دادم.جعفر جان من چاکره هر چی آدم پاکه هستم.شما بنظر من پاک ترین و زحمت کش ترین فرد این سایت هستید و هر کمکی از دستم بر بیاد برای شما و دوستان خواهم کرد.دوستان من رو ببخشید چون حسابی خسته هستم.شب خوش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:20am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ilanji نوشته است:
سلام دوستان همگی خسته نباشید :x
داشتم فکر میکردم که چقدر خوب بود اگه یه دستورالعمل جامع و مطمئن و البته تجربه شده درباره استفاده از ردیاب میداشتیم
متاسفانه هرکدام از ما دچار محدودیتهایی هستیم که نمیتونیم تمام راههای ممکن رو خودمون تجربه کنیم و ردیابی در تمام نقاط و زمینهای مختلف رو تجربه کنیم و با تمام خطاهای ممکنه مواجه بشیم
نکته ی دیگه ای هم که هست اینه که تمام راههایی که پیشنهاد میشه و تا حالا ما باهاشون شروع کردیم و پیش رفتیم منحصر به یک ردیاب خاص نیست و تجربه های افراد مختلف با ردیابهای مختلفه که باز ایجاد مشکل میکنه
تا اینجای کار بهترین شیوه نامه و راهنما همونی هست که دوستان عزیزمون حمزه و کانی درست کردند و میخواستم از این دوستان خواهش کنم اگه امکانش هست تمام تجربیات خودشون رو با این ردیاب انجمن بروی کاغذ بیارن و هر موضوعی رو که باهاش برخورد داشتند و تونستن حلش کنند ارائه بدن که خیلی میتونه مفید باشه و برای کسانی که ممکنه تا سالها هم نتونند به این تجربیات برسند بسیار ارزشمنده

سلام ایلانجی عزیز
چشم بنده تو فکر همین بودم که شما اشاره کردید.

بنده و همچنین دوست عزیزم جناب حمزه بارها اشاره کردیم و درخواست دادیم که هر کسی هر تجربه ای ، هر نکته ای و هر پیشنهادی دارند
عنوان کنند و برام بفرستند تا مد نظر قرار بدیم و بتونیم فایل کاملی تهیه کنیم ولی متاسفانه حرکتی ندیدیم

بخاطر همین مجبور شدم تقریبا دویست و چند صفحه ای رو مرور کنم و نکات رو از لابلاش بکشم بیرون و جوابها و تجربیات خودم و البته بیشتر جناب حمزه رو به این شکل
جمع آوری کنم و در اون مدت کم واقعا بضاعت ما همین بود.

ولی انشالله تو فکرشم که از اینی که هست کاملترش کنم.

موفق باشید

@};- @};- @};-

چهارشنبه 9 مهر1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان خیلی دلم میخاد تجربمو تو کار با بچهها در میان بزارم اما متأسفانه تعداد کلمات ازاین بیشتر میشه ارسال نمیشه

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 9 مهر1392 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
چون کامپیوتر بلد نیستم با گوشی کار میکنم گوشیم نوکیا 206هست اگه کسی هست بهم بگه چکار کنم ممنون میشم

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 9 مهر1392 - 1:29am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 263 , 264 , 265 , 266 , 267 , 268 , 269 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure