حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
هر وقت برای فرکانسهایی که برای طلا و نقره قید کردین یک مقاله علمی یا محاسبه یا ارتباطی در علم فیزیک پیدا کردین میتونین توقع محاسبه در جاهای دیگه مدار رو هم داشته باشین! وگرنه اگر اینها شانسی یا فقط بر اساس آزمون و خطا بدست اومدن سایر مسائل هم باید بهمین شکل باشه. این نمیشه یک قسمت مدار شانسی کار بکنه و سایر قسمتها حساب و کتاب داشته باشه. اصلا الکترونیک بعنوان یک شاخه علمی و مهندسی این مدلی نیست. نگاهی به دستگاههای مختلف اطرافتون بکنین متوجه میشین سراسر علمی هستن. در واقع مدار الکترونیک مجری قوانین علم فیزیک هست. وقتی قانون فیزیکی داستان مشخص نیست یا شاید هنوز کشف نشده (!) طراحی مدار بر اساس مهندسی الکترونیک هم معنایی نداره. نتیجه این مدل مدارات ترکیبی از علم و شبه علم همین میشه که تا سالها باید گرفتارش باشین و آخرش هم معلوم نیست در عمل چه جوابی میده. تستهای موردی هم ملاک نیستن چون بسته به عوامل مختلف ممکنه برای یک هدف تست جواب بده ولی برای بسیاری اهداف دیگه جوابی بدست نیاد.
سلام مجدد جناب مهندس حمید عزیز ببخشید انقدر مزاحم شما میشم ،بینهایت سپاسگزارم که وقت گرانبهای خودتون را برای ما میزارید،آره واقعا همینطور هست که میفرمایید دقیقا بر مبنای علم بزرگ و بینهایت الکترونیک هست یک علم بی انتها .
حقیقتا خیلی پیچیده شده هر چی میرم جلوتر بیشتر به این سیستم شک میکنم تمام استدلال هامو زیر سوال برده هنوز هم خودم نفهمیدم که چرا گفته فرکانس طلا نقره بر چه مبنای علمی قابل تشخیص هست،من ک خودم ندیدم بخاطر همین هم اومدم جای تست طلا درست کردم و منتظرم یونیزه بشه تا خودم ببینم آیا این فرکانس و این سیستمی که خود اقای مورگان گفتند قادر به تشخیص با این فرکانس فقط برای طلا و نقره هست ایا حقیقت داره ؟ یا نه؟!!!و یک حس اشنا یهم میگه همه را فرستاده دنبال نخود سیاه و این تفکیکش که گفته دیگه نهایت دروغه واقعا حالمو گرفته،انگار فریک زدم روی این سیستم باور کنید روزی ۳ بار هم میرم پای سیستم و دستکاریش میکنم و برمیگردم،هزاران سوال و شک تردید ذهنمو گرفته،
اره دقیقا این مبنای فیزیکی و علم فیزیک هست که ریشه این سوال و جواب هاست و بقولا اونها خودشونم اکثرا نمیدونن با چه چیزی سر و کار دارن که به عنوان پدیده یا فنومنون ازش یاد میکنن، اینهارو به یک سمت ترازو میزاریم و سمت دیگه توجیه علمی این تفکیک بگذریم از فریت و سیم پیچ
ریشه کار یکی هست پس مردم را به سخره گرفته و عمدا هم دنبال نخود سیاه میفرسته،همچنین بگذریم از هزینه های مسیر اشتباه،
این مدار حداقل چند متر برد داره و خوبه که آقای مورگان هم تاییدش کردن،اما این هم نمیتونه شک وتردیدهارو پایان بده،حالاچرا خودشون مداری منتشر نکردن خدامیدونه،
حالا نظر من در مورد این سیستم هیچ انتظاری برای تفکیک نباید ازش داشته باشیم چون بی فایدست فلذا چندین بار هم در چند تاپیک در موردش زیاد صحبت شده.
حالا با تقویت کردنش میتونه سیستم خوبی باشه.
و و و...
ببخشید انقدر مزاحمتون میشم جناب مهندس بعد از خدا به جز شما کسی را نداریم، هر کی هم بتونه با کنایه لیچارد بار میکنه
خلاصه هنوز تا به جواب نرسه و چندین جا تست را پاس نکنه هیچ فایده ای نداره و همون نخود سیاهه هست
و در مورد برد بیشتر با خازن ۱۰ نانو به جای خازن c* که جایگزین کردم،حدود ۳۰ سانت به برد جرقه باتری اضافه شد الان از ۱ متر سنس داره
آیا خازن ۲۲ نانو یا ۴۷ نانو هم میشه بزارم برای تست؟
و آیا ترانزیستور 2n2222 مناسب تر هست برای افزایش سنس بیشتر؟
و برای تست ۳ جا طلا چال کردم هم در محیط شهری هم در دشت و هم در کوه که منتظرم تا فعال بشن توی عمق ۱۰ سانتی ورق طلا ۱۰×۱۰ گزاشتم با اب نمک هم بهشون زدم