انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 22 تیر1404 - 6:32am

پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5  بعدی
 ماهیت PDK ها چیست شب یا روز؟ 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام ودرود خدمت جناب مهندس حمید عزیز و گرانقدر و اساتید محترم
جناب مهندس حمید درخواست از شما دارم برای تقویت این سیستم که بتونه جرقه باتری ۱.۵ ولتی را از ۴ یا ۵ متر سنس کنه،خواهشمندم اگر امکان داره یک نگاهی به این طرح بکنید و برای تقویت بیشتر نظر ارزشمندتون را بفرمایید.
ایا با تغییر مقاومت های ۱۲ کیلو به ۵ کیلو یا کمتر، به نظر شما سنس قوی تر میشه؟
درضمن خازنی که روی فیبر ۱.۵ نانو هست کنار فریت با علامت c* را حذف کردم و خازن 3n3 هم به 6n8 تغییر دادم با این وجود ایا خودم ناخواسته قدرت را کم کردم؟ یعنی خازن c* تاثیری زیادی روی برد سیستم داره ؟
با احترام @};-

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

سه شنبه 17 تیر1404 - 10:31am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
هر وقت برای فرکانسهایی که برای طلا و نقره قید کردین یک مقاله علمی یا محاسبه یا ارتباطی در علم فیزیک پیدا کردین میتونین توقع محاسبه در جاهای دیگه مدار رو هم داشته باشین! وگرنه اگر اینها شانسی یا فقط بر اساس آزمون و خطا بدست اومدن سایر مسائل هم باید بهمین شکل باشه. این نمیشه یک قسمت مدار شانسی کار بکنه و سایر قسمتها حساب و کتاب داشته باشه. اصلا الکترونیک بعنوان یک شاخه علمی و مهندسی این مدلی نیست. نگاهی به دستگاههای مختلف اطرافتون بکنین متوجه میشین سراسر علمی هستن. در واقع مدار الکترونیک مجری قوانین علم فیزیک هست. وقتی قانون فیزیکی داستان مشخص نیست یا شاید هنوز کشف نشده (!) طراحی مدار بر اساس مهندسی الکترونیک هم معنایی نداره. نتیجه این مدل مدارات ترکیبی از علم و شبه علم همین میشه که تا سالها باید گرفتارش باشین و آخرش هم معلوم نیست در عمل چه جوابی میده. تستهای موردی هم ملاک نیستن چون بسته به عوامل مختلف ممکنه برای یک هدف تست جواب بده ولی برای بسیاری اهداف دیگه جوابی بدست نیاد.

سه شنبه 17 تیر1404 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
هر وقت برای فرکانسهایی که برای طلا و نقره قید کردین یک مقاله علمی یا محاسبه یا ارتباطی در علم فیزیک پیدا کردین میتونین توقع محاسبه در جاهای دیگه مدار رو هم داشته باشین! وگرنه اگر اینها شانسی یا فقط بر اساس آزمون و خطا بدست اومدن سایر مسائل هم باید بهمین شکل باشه. این نمیشه یک قسمت مدار شانسی کار بکنه و سایر قسمتها حساب و کتاب داشته باشه. اصلا الکترونیک بعنوان یک شاخه علمی و مهندسی این مدلی نیست. نگاهی به دستگاههای مختلف اطرافتون بکنین متوجه میشین سراسر علمی هستن. در واقع مدار الکترونیک مجری قوانین علم فیزیک هست. وقتی قانون فیزیکی داستان مشخص نیست یا شاید هنوز کشف نشده (!) طراحی مدار بر اساس مهندسی الکترونیک هم معنایی نداره. نتیجه این مدل مدارات ترکیبی از علم و شبه علم همین میشه که تا سالها باید گرفتارش باشین و آخرش هم معلوم نیست در عمل چه جوابی میده. تستهای موردی هم ملاک نیستن چون بسته به عوامل مختلف ممکنه برای یک هدف تست جواب بده ولی برای بسیاری اهداف دیگه جوابی بدست نیاد.

سلام مجدد جناب مهندس حمید عزیز ببخشید انقدر مزاحم شما میشم ،بینهایت سپاسگزارم که وقت گرانبهای خودتون را برای ما میزارید،آره واقعا همینطور هست که میفرمایید دقیقا بر مبنای علم بزرگ و بینهایت الکترونیک هست یک علم بی انتها .
حقیقتا خیلی پیچیده شده هر چی میرم جلوتر بیشتر به این سیستم شک میکنم تمام استدلال هامو زیر سوال برده هنوز هم خودم نفهمیدم که چرا گفته فرکانس طلا نقره بر چه مبنای علمی قابل تشخیص هست،من ک خودم ندیدم بخاطر همین هم اومدم جای تست طلا درست کردم و منتظرم یونیزه بشه تا خودم ببینم آیا این فرکانس و این سیستمی که خود اقای مورگان گفتند قادر به تشخیص با این فرکانس فقط برای طلا و نقره هست ایا حقیقت داره ؟ یا نه؟!!!و یک حس اشنا یهم میگه همه را فرستاده دنبال نخود سیاه و این تفکیکش که گفته دیگه نهایت دروغه واقعا حالمو گرفته،انگار فریک زدم روی این سیستم باور کنید روزی ۳ بار هم میرم پای سیستم و دستکاریش میکنم و برمیگردم،هزاران سوال و شک تردید ذهنمو گرفته،
اره دقیقا این مبنای فیزیکی و علم فیزیک هست که ریشه این سوال و جواب هاست و بقولا اونها خودشونم اکثرا نمیدونن با چه چیزی سر و کار دارن که به عنوان پدیده یا فنومنون ازش یاد میکنن، اینهارو به یک سمت ترازو میزاریم و سمت دیگه توجیه علمی این تفکیک بگذریم از فریت و سیم پیچ
ریشه کار یکی هست پس مردم را به سخره گرفته و عمدا هم دنبال نخود سیاه میفرسته،همچنین بگذریم از هزینه های مسیر اشتباه،
این مدار حداقل چند متر برد داره و خوبه که آقای مورگان هم تاییدش کردن،اما این هم نمیتونه شک وتردیدهارو پایان بده،حالاچرا خودشون مداری منتشر نکردن خدامیدونه،
حالا نظر من در مورد این سیستم هیچ انتظاری برای تفکیک نباید ازش داشته باشیم چون بی فایدست فلذا چندین بار هم در چند تاپیک در موردش زیاد صحبت شده.
حالا با تقویت کردنش میتونه سیستم خوبی باشه.
و و و...
#-o
ببخشید انقدر مزاحمتون میشم جناب مهندس بعد از خدا به جز شما کسی را نداریم، هر کی هم بتونه با کنایه لیچارد بار میکنه
خلاصه هنوز تا به جواب نرسه و چندین جا تست را پاس نکنه هیچ فایده ای نداره و همون نخود سیاهه هست
و در مورد برد بیشتر با خازن ۱۰ نانو به جای خازن c* که جایگزین کردم،حدود ۳۰ سانت به برد جرقه باتری اضافه شد الان از ۱ متر سنس داره
آیا خازن ۲۲ نانو یا ۴۷ نانو هم میشه بزارم برای تست؟
و آیا ترانزیستور 2n2222 مناسب تر هست برای افزایش سنس بیشتر؟
و برای تست ۳ جا طلا چال کردم هم در محیط شهری هم در دشت و هم در کوه که منتظرم تا فعال بشن توی عمق ۱۰ سانتی ورق طلا ۱۰×۱۰ گزاشتم با اب نمک هم بهشون زدم

سه شنبه 17 تیر1404 - 10:49pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
ادعاهایی که در مورد کارکرد اینگونه مدارات مطرح میشه دلایل مختلفی داره. یک دلیل میتونه جلب توجه دیگران و ایجاد وجهه یا کسب سود شخصی باشه. یک دلیل هم شاید فرستادن دیگران دنبال نخود سیاه باشه که فقط از یک ذهن و روان بیمار بر میاد! دلیل دیگه هم میتونه این باشه که اون شخص واقعا به زعم خودش و تحت شرایط خاص تستی که در یک مکان داشته به نتایجی رسیده که اون رو عنوان میکنه ولی همونطور که عرض کردم نتیجه اینجور تستهای موردی قابل تعمیم به سایر اهداف در سایر مکانها نیست و بهمین دلیل دیگران به اون جواب نمیرسن.
عرض کردم هیچ رابطه علمی بین این فرکانسها و خواص فیزیکی طلا یا نقره وجود نداره که ثابت شده باشه. لذا اگر واقعا از این فرکانسها جواب خاصی گرفته باشن میتونه تحت شرایط خاص اون هدف و اون مکان حاصل شده باشه یا اینکه اصلا یک برداشت ذهنیتی در اثر تست اشتباه باشه. حتی گاهی خود مدار ممکنه با فرکانس خاصی بهتر کار بکنه که این موضوع دیگری هست. در هر صورت حتی در فلزیابهای وی ال اف هم چنین چیزی وجود نداره که مثلا فلان فرکانس فلان فلز رو بهتر سنس بکنه. در واقع در فلزیابی فقط رنج و محدوده فرکانس تا حدی روی قدرت و حساسیت سنس فلزات کوچک و بزرگ تاثیر داره و اصلا بحث فرکانس دقیق مطرح نیست.
در مبحث فرانکو زیاد بحث داشتیم اینجا هم تکرار میکنم. بد نیست از خودتون بپرسین چرا همه اینگونه مدارات یون یاب یا شاید هم پدیده یاب(!) اینقدر به جرقه حساس هستن و حتی تست اونها رو هم با جرقه بررسی میکنن؟! آیا غیر از این هست که تمام این مدارات در واقع نوعی جرقه یاب هستن؟ اگر فقط همین مساله ساده رو پپذیرین خیلی مسائل مشخص تر میشه. جرقه مورد نظر همون سیگنال حاصل از تخلیه الکتریکی بار یون فلز در زمین هست که به اطراف منتشر میشه. طبیعتا ادعای تفکیک در این مورد بی معنی هست! چون این جرقه بخودی خود یا مثلا در هوا که اتفاق نمیفته. زمین نقش اساسی در این فرایند داره. پس چرا به دلخواه خودمون باید فقط جنس فلز رو در ماهیت و شکل این جرقه دخیل بدونیم ولی جنس انواع مختلف خاک درش تاثیر نداشته باشه؟! در واقع تفکیک در یون یابی حتی اگر ممکن هم باشه به مجموع عوامل محیطی ربط داره که جنس و شرایط خاک یکی از مهمترین اونهاست و بر خلاف آرزوهای ما نوع فلز درش تاثیر کمتری داره. طبیعتا طبق یک فرمول ساده ریاضی هم نمیشه با داشتن صرفا یک پارامتر ؛ معادله دو یا چند مجهولی رو حل کرد! پس تفکیک بهمین سادگی غیر ممکن هست. حالا هر کسی چنین ادعایی بکنه فقط میتونه برای یک مکان و یک هدف خاص صدق بکنه. در صورتی میتونین بگین فلان دستگاه با فلان شرایط یا تنظیمات مثلا فقط طلا رو میزنه یا طلا رو تفکیک میکنه که حداقل 3 مدل طلای مختلف در 3 مکان متفاوت توسط دستگاه بعنوان طلا سنس بشن و سایر اهداف مثل مس و آلومینیوم و آهن در همون شرایط سنس نشن یا بعنوان فلز دیگری تفکیک بشن. این مشابه تستی هست که بارها در مورد تفکیک فلزیاب هم مطرح کردم و اصولا هیچ نوع دستگاه کاوشی در دنیا که امکان سنس زیر خاک رو داشته باشه از پس اون بر نمیاد. حالا میخواد فلزیاب باشه یا یون یاب یا هر نوع دستگاه دیگری که در دنیای کاوش قابل استفاده هست. مساله دیگری که موضوع تفکیک رو عملا بی معنی میکنه آلیاژی بودن اکثر فلزات هست. مثلا طلای رایج امروزی فقط 75 درصدش طلاست و 25 درصد مس و نقره و حتی سایر فلزات درش هست. طلای قدیم هم اکثرا بهمین صورت بوده و حتی اغلب عیار پایین تری داشته. این نمیشه ما صرفا دوست داشته باشیم بخش طلا سنس بشه ولی مابقی تاثیری روی دستگاه نداشته باشه. دستگاه طبق دلخواه ما کار نمیکنه. اگر طلا تاثیر میذاره پس مس و نقره و غیره هم تاثیر دارن و حتی گاهی دستگاه اونها رو بیشتر در نظر میگیره.
در خصوص ماهیت مساله تولید یون قبلا مفصل توضیح دادم. یون چیزی جز اتم بار دار نیست. این بار الکتریکی بخودی خود و از هیچ منتقل نمیشه! طبق یک فرایند الکتروشیمیایی یک اتم الکترون خودش رو به اتم دیگری میده. لذا خودش تبدیل به یون مثبت و دیگری یون منفی میشه. یک فلز خالص و تنها نمیتونه چنین کاری انجام بده. همونطور که دو الکترود باطری هم همیشه از دو فلز متفاوت در نظر گرفته میشن. اصولا هم یون مثل باطری یا آهنربا لزوما دو قطبی هست. همونطور که باطری حتما باید هم قطب منفی داشته باشه و هم مثبت یا آهنربا همیشه هم قطب شمال داره و هم جنوب ؛ در مورد یون هم همیشه باید مثبت و منفی با هم تولید بشن. لذا وجود صرفا یون مثبت یا صرفا یون منفی در یک محدوده بی معنی هست. اگر یون مثبتی تولید بشه حتما یون منفی هم تولید شده و در همون حوالی حضور داره. چون یک فلز بتنهایی قادر به این کار نیست باید حداقل دو فلز وجود داشته باشن که یکی از اونها یون مثبت و دیگری یون منفی تولید بکنه. حالا یا بصورت ترکیبی یا آلیاژ و یا بصورت جدا و نزدیک به هم. بهمین دلیل بارها عرض کردم فلز خالص در مکانی که هیچ ذرات فلزی دیگری وجود نداره نمیتونه یون تولید بکنه. حالا میخواد مس خالص باشه یا طلای خالص. در مورد طلا نکته ای که هست اینه که طلا بدلیل پایداری بسیار زیاد خیلی کمتر وارد این فرایند ها میشه. در واقع جوابی که دوستان در تست یون یابی طلا میگیرن مربوط به ناخالصی اون هست نه خود طلا! مثلا طلای با عیار 18 دارای 75 درصد طلا و 25 درصد ناخالصی هست که معمولا در طلاسازی اون رو بصورت ترکیبی از مس و نقره در نظر میگیرن. این بخش مس و نقره بمراتب بیشتر از بخش طلا وارد فرایند میشه. لذا اگر تست رو با طلای 24 انجام بدین کلا هیچ جوابی بدست نمیاد و من این موضوع رو شخصا بررسی کردم. بهترین راه تست اون هم این هست که مقداری کم مثلا در حد زیر 1 گرم شمش طلای 24 خریداری کنین و بدین براتون بصورت ورقه خیلی نازک در بیارن تا سطح تماس زیادی پیدا بکنه و بعد اون رو بعنوان هدف تست استفاده کنین. ضمن اینکه شرایط تولید یون چیزی مشابه پیل ولتاست. فکر نمیکنم نمک تاثیر خوبی داشته باشه! محیط باید اسیدی باشه و لذا باید از اسید استفاده کنین. با این حال متاسفانه شرایط زمین و جنس خاک هم بسیار تعیین کنندست و گاهی با وجود همه عوامل باز هم یونی تولید نمیشه که بخواین دستگاه رو تست کنین. لذا در حالت کلی عرض کردم بهترین یون یاب دنیا هم وسیله مطمئنی برای کاوش نیست! چون بسیاری از اهداف خوب که خیلی از اونها حتی با یک فلزیاب ساده قابل سنس هستن ؛ توسط هیچ یون یابی سنس نمیشن چون بدلیل نامساعد بودن عوامل محیطی یون تولید نمیکنن.

چهارشنبه 18 تیر1404 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
قبلا گفتم بیشتر دقت کن دیگ بقیش به خودت مربوطه..!
درمورد دفن فلزات هم اول علامت بزن تاریخ بزن رو کاغذ بزار کنار هدف .بعد فیلم بگیر یا عکس .علامت بزن گم نکنی .
نقره هم دفن کن

چهارشنبه 18 تیر1404 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
ادعاهایی که در مورد کارکرد اینگونه مدارات مطرح میشه دلایل مختلفی داره. یک دلیل میتونه جلب توجه دیگران و ایجاد وجهه یا کسب سود شخصی باشه. یک دلیل هم شاید فرستادن دیگران دنبال نخود سیاه باشه که فقط از یک ذهن و روان بیمار بر میاد! دلیل دیگه هم میتونه این باشه که اون شخص واقعا به زعم خودش و تحت شرایط خاص تستی که در یک مکان داشته به نتایجی رسیده که اون رو عنوان میکنه ولی همونطور که عرض کردم نتیجه اینجور تستهای موردی قابل تعمیم به سایر اهداف در سایر مکانها نیست و بهمین دلیل دیگران به اون جواب نمیرسن.
عرض کردم هیچ رابطه علمی بین این فرکانسها و خواص فیزیکی طلا یا نقره وجود نداره که ثابت شده باشه. لذا اگر واقعا از این فرکانسها جواب خاصی گرفته باشن میتونه تحت شرایط خاص اون هدف و اون مکان حاصل شده باشه یا اینکه اصلا یک برداشت ذهنیتی در اثر تست اشتباه باشه. حتی گاهی خود مدار ممکنه با فرکانس خاصی بهتر کار بکنه که این موضوع دیگری هست. در هر صورت حتی در فلزیابهای وی ال اف هم چنین چیزی وجود نداره که مثلا فلان فرکانس فلان فلز رو بهتر سنس بکنه. در واقع در فلزیابی فقط رنج و محدوده فرکانس تا حدی روی قدرت و حساسیت سنس فلزات کوچک و بزرگ تاثیر داره و اصلا بحث فرکانس دقیق مطرح نیست.
در مبحث فرانکو زیاد بحث داشتیم اینجا هم تکرار میکنم. بد نیست از خودتون بپرسین چرا همه اینگونه مدارات یون یاب یا شاید هم پدیده یاب(!) اینقدر به جرقه حساس هستن و حتی تست اونها رو هم با جرقه بررسی میکنن؟! آیا غیر از این هست که تمام این مدارات در واقع نوعی جرقه یاب هستن؟ اگر فقط همین مساله ساده رو پپذیرین خیلی مسائل مشخص تر میشه. جرقه مورد نظر همون سیگنال حاصل از تخلیه الکتریکی بار یون فلز در زمین هست که به اطراف منتشر میشه. طبیعتا ادعای تفکیک در این مورد بی معنی هست! چون این جرقه بخودی خود یا مثلا در هوا که اتفاق نمیفته. زمین نقش اساسی در این فرایند داره. پس چرا به دلخواه خودمون باید فقط جنس فلز رو در ماهیت و شکل این جرقه دخیل بدونیم ولی جنس انواع مختلف خاک درش تاثیر نداشته باشه؟! در واقع تفکیک در یون یابی حتی اگر ممکن هم باشه به مجموع عوامل محیطی ربط داره که جنس و شرایط خاک یکی از مهمترین اونهاست و بر خلاف آرزوهای ما نوع فلز درش تاثیر کمتری داره. طبیعتا طبق یک فرمول ساده ریاضی هم نمیشه با داشتن صرفا یک پارامتر ؛ معادله دو یا چند مجهولی رو حل کرد! پس تفکیک بهمین سادگی غیر ممکن هست. حالا هر کسی چنین ادعایی بکنه فقط میتونه برای یک مکان و یک هدف خاص صدق بکنه. در صورتی میتونین بگین فلان دستگاه با فلان شرایط یا تنظیمات مثلا فقط طلا رو میزنه یا طلا رو تفکیک میکنه که حداقل 3 مدل طلای مختلف در 3 مکان متفاوت توسط دستگاه بعنوان طلا سنس بشن و سایر اهداف مثل مس و آلومینیوم و آهن در همون شرایط سنس نشن یا بعنوان فلز دیگری تفکیک بشن. این مشابه تستی هست که بارها در مورد تفکیک فلزیاب هم مطرح کردم و اصولا هیچ نوع دستگاه کاوشی در دنیا که امکان سنس زیر خاک رو داشته باشه از پس اون بر نمیاد. حالا میخواد فلزیاب باشه یا یون یاب یا هر نوع دستگاه دیگری که در دنیای کاوش قابل استفاده هست. مساله دیگری که موضوع تفکیک رو عملا بی معنی میکنه آلیاژی بودن اکثر فلزات هست. مثلا طلای رایج امروزی فقط 75 درصدش طلاست و 25 درصد مس و نقره و حتی سایر فلزات درش هست. طلای قدیم هم اکثرا بهمین صورت بوده و حتی اغلب عیار پایین تری داشته. این نمیشه ما صرفا دوست داشته باشیم بخش طلا سنس بشه ولی مابقی تاثیری روی دستگاه نداشته باشه. دستگاه طبق دلخواه ما کار نمیکنه. اگر طلا تاثیر میذاره پس مس و نقره و غیره هم تاثیر دارن و حتی گاهی دستگاه اونها رو بیشتر در نظر میگیره.
در خصوص ماهیت مساله تولید یون قبلا مفصل توضیح دادم. یون چیزی جز اتم بار دار نیست. این بار الکتریکی بخودی خود و از هیچ منتقل نمیشه! طبق یک فرایند الکتروشیمیایی یک اتم الکترون خودش رو به اتم دیگری میده. لذا خودش تبدیل به یون مثبت و دیگری یون منفی میشه. یک فلز خالص و تنها نمیتونه چنین کاری انجام بده. همونطور که دو الکترود باطری هم همیشه از دو فلز متفاوت در نظر گرفته میشن. اصولا هم یون مثل باطری یا آهنربا لزوما دو قطبی هست. همونطور که باطری حتما باید هم قطب منفی داشته باشه و هم مثبت یا آهنربا همیشه هم قطب شمال داره و هم جنوب ؛ در مورد یون هم همیشه باید مثبت و منفی با هم تولید بشن. لذا وجود صرفا یون مثبت یا صرفا یون منفی در یک محدوده بی معنی هست. اگر یون مثبتی تولید بشه حتما یون منفی هم تولید شده و در همون حوالی حضور داره. چون یک فلز بتنهایی قادر به این کار نیست باید حداقل دو فلز وجود داشته باشن که یکی از اونها یون مثبت و دیگری یون منفی تولید بکنه. حالا یا بصورت ترکیبی یا آلیاژ و یا بصورت جدا و نزدیک به هم. بهمین دلیل بارها عرض کردم فلز خالص در مکانی که هیچ ذرات فلزی دیگری وجود نداره نمیتونه یون تولید بکنه. حالا میخواد مس خالص باشه یا طلای خالص. در مورد طلا نکته ای که هست اینه که طلا بدلیل پایداری بسیار زیاد خیلی کمتر وارد این فرایند ها میشه. در واقع جوابی که دوستان در تست یون یابی طلا میگیرن مربوط به ناخالصی اون هست نه خود طلا! مثلا طلای با عیار 18 دارای 75 درصد طلا و 25 درصد ناخالصی هست که معمولا در طلاسازی اون رو بصورت ترکیبی از مس و نقره در نظر میگیرن. این بخش مس و نقره بمراتب بیشتر از بخش طلا وارد فرایند میشه. لذا اگر تست رو با طلای 24 انجام بدین کلا هیچ جوابی بدست نمیاد و من این موضوع رو شخصا بررسی کردم. بهترین راه تست اون هم این هست که مقداری کم مثلا در حد زیر 1 گرم شمش طلای 24 خریداری کنین و بدین براتون بصورت ورقه خیلی نازک در بیارن تا سطح تماس زیادی پیدا بکنه و بعد اون رو بعنوان هدف تست استفاده کنین. ضمن اینکه شرایط تولید یون چیزی مشابه پیل ولتاست. فکر نمیکنم نمک تاثیر خوبی داشته باشه! محیط باید اسیدی باشه و لذا باید از اسید استفاده کنین. با این حال متاسفانه شرایط زمین و جنس خاک هم بسیار تعیین کنندست و گاهی با وجود همه عوامل باز هم یونی تولید نمیشه که بخواین دستگاه رو تست کنین. لذا در حالت کلی عرض کردم بهترین یون یاب دنیا هم وسیله مطمئنی برای کاوش نیست! چون بسیاری از اهداف خوب که خیلی از اونها حتی با یک فلزیاب ساده قابل سنس هستن ؛ توسط هیچ یون یابی سنس نمیشن چون بدلیل نامساعد بودن عوامل محیطی یون تولید نمیکنن.

تشکر ویژه ازشما حناب مهندس حمید بزرگوار قلمتان مانا
واقعا نمیدونم چطور از شما قدردانی و تشکر کنم که وقت گرانبهای خودتون را برای بنده حقیر گزاشتین،تماما بی نقص و گویا و بدون پیچ و خم فرمودید و راه را برایمان باز کردید،متوجه شدم که چی هست و در شک بودم برای یونیاب چرا باید تفکیک وجود داشته باشه چون در تاپیک فرانکو خیلی در مورد پدیده یا یون فلز بحث شده که همینطور که فرمودید مطالعشون کرده بودم و الان دیگه مطمئا شدم .
برای ورق طلا هم از ورق طلای ۲۴ عیار خالص خارجی استفاده کردم که برگه طلافروشی هم داشت و موقع چالکردنش سیم مسی قلع اندود هم گزاشتم روش وسط و کنارهاش گزاشتم چند تیکه کوچک تا جای شکی نمونه،اما خود نمک هم یون سدیم و کلر هست که گفتم شاید بهتر کمک کنه؛
خب یک راه حل هم به ذهنم رسید که برای تقویت pdk بیام سراغ فرانکو چون قوی تر و بهتر هست. یعنی بعد از تست اون pdkها و بررسی رفتارشون برم سراغ فرانکو،
تا حالا با شاید همه دستگاه ها کار کردم به جز تصویری ها که علاقه ای بهشون ندارم، اما از وقتی با فرانکو کارکردم فهمیدم میشه موقعیت های بیشماری را پیدا کرد، حالا چرا؟چون در اکثر نقاط شرایط یونیزه شدن هست خلاصه خودتون ماشاالله استاد هستید،
خودم فکر میکنم اگه از لوپ برای فرانکو استفاده کنیم بردش کیلومتری میشه در بحث فرکانس های رادیوی توی تاپیک فرانکو مفصلا صحبت شده که این ۵۰ درصد کار هست و ۵۰ درصد بقیه میشه تنظیم و دستکاری فرانکو در بخش کریستال و سلف و انتن و خازن ها که من متاسفانه علم و تجهیزات خوبی ندارم و این کارمو چند ماه یا سال میتونه عقب بندازه، ولی اگه بشه عالیه ،این pdk ها را ساختم چون میخواستم رفتارشونو تست کنم برای اینکه ریز هم بگیره در حد ۱ گرم،
اما هدف اصلیم استفاده از لوپ در فرانکو هست که اون هم چون خیلی قوی هست بعید میدونم بشه توی رنج کیلوهرتزی بشه بیارمش و بدون نویز و امواج مزاحم بتونه کار کنه که این خودش برای شروع نیاز به یک پول زیاد و وقت آزاد زیادی نیاز داره که فعلا در توان من نیست شروع این پروژه جدید
واقعا خودش یک اختراع دیگه محسوب میشه و به تنهایی خیلی زمانبره حد اقل یک تیم فوق تخصص باید همراهی کنه تا به نتیجه برسه وگرنه بقولا با شانس و اقبال وآزمون و خطا شاید اصلا نباید شروعش کرد.
واقعا نمیدونم چطوری از شما تشکر کنم جناب مهندس خدا حفظتون کنه دست شمارا میبوسم :x

آخرین بار توسط iran zamin در پنج شنبه 18 تیر1404 - 12:22am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 18 تیر1404 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
قبلا گفتم بیشتر دقت کن دیگ بقیش به خودت مربوطه..!
درمورد دفن فلزات هم اول علامت بزن تاریخ بزن رو کاغذ بزار کنار هدف .بعد فیلم بگیر یا عکس .علامت بزن گم نکنی .
نقره هم دفن کن

درود استاد ببرستان چشم عزیز دل فدای شما بشم استاد گرانقدر و بامحبت
والا حقیقتا دیگه حوصله ساخت و تست و اینهارو ندارم
انشاالله هر کس تونست بسازه و نتیجه را بزاره ببینیم بقیش را میسپارم به علاقمندان و اساتید بزرگوار امیدوارم به نتیجه برسه

پنج شنبه 18 تیر1404 - 12:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بنده گفتم چندین سال وقت میطلبه اول راه پنچر شدی.
بنده زمستون میرم سمت pdk3
ترکیبی از dch85و فرستنده ...
هر سیستمی ک میفروشن اخر کار نیست و اخر کارو خودت باید انجام بدی
شاد باشین.

پنج شنبه 18 تیر1404 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

babrestan نوشته است:
بنده گفتم چندین سال وقت میطلبه اول راه پنچر شدی.
بنده زمستون میرم سمت pdk3
ترکیبی از dch85و فرستنده ...
هر سیستمی ک میفروشن اخر کار نیست و اخر کارو خودت باید انجام بدی
شاد باشین.

درود استاد آره حقیقتا :)) ولی خیلی کار و مشغله دارم این مدت هم از کارم عقب افتادم به نظرم روی لوپ برای فرانکو کار کنید
Pdk 3 به جای فرستنده یک گیرنده دیگه هم داره که tda7000 هست یک چیپ گیرنده برای موج fm و am که در pdk 3 از fm این چیپ استفاده شده اگر فرستنده بزارین دیگه یونیاب نیست و همه چیز یاب میشه :D
البته بنظر من فرانکو قدرت خیلی بیشتری داره که شاید بهتر باشه وقت روی فرانکو بزارین برای لوپ
دمت گرم استاد خیلی کارت درسته انشاالله منم کم و بیش هر روز که وقت آزاد داشته باشم پای سیستم میشینم
ممنونم استاد و همچنین شاد و پیروز باشید

پنج شنبه 19 تیر1404 - 8:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فرانکو با شرایط فعلی خوب نیست مگه کلا داستانو بفهمی و کار کنی و در اخر بازم ب فرستنده نیازه و باز هم باید ازمایش بشه
ولی اینها ازمایش خودشونو پس دادن
سیستمهای قبلی درک و کشف شده ک حالا میخام اونو انجام بدم
ترجیح میدم فقط تو این مورد مسیریو برم ک یکی قبلا جواب درستی گرفته.
ی برد dch و ی فرستنده tda و ی برد دیگم داره چیز خاصی نیست :D
شاد باشی

پنج شنبه 19 تیر1404 - 3:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 42 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 41 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure