انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 23 اردیبهشت1404 - 1:08am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2684 , 2685 , 2686 , 2687 , 2688 , 2689 , 2690 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز در ضمن تغییر رنج عددی انتگرال بسته به نویزی که میگیره هستش اگر دستگاه زیاد نویز تاثیر بذاره رنج تغییر انتگرال زیاده،اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن من فکر میکنم تغییرات کم انتگرال من برا خوب بودن و پیچیدن لوپم هست که با چوب درست نکردم با ورق پلکسی که دادم با لیزر طراحی کردن در ۳ لایه درست کردم و چسب کاری کردم که هم سبک بود هم محکم و موقع پیچیدن سیم همه با یک فاصله مشخص و به نظم پیچیده شد،اندازه اتصال سوکت تا برد هم ۱ سانته خیلی کم و با عایق که نویز کمتر بگیره و همچنین برد بنده بر عکس درست شده که مهندس جان در جریانن و ایسی میکرو و ۳۵۷ زیر برد و جدا از بقیه هستش و کار دیگری که کردم ار سوکت برای ایسی استفاده نکردم که خیلی تاثیر داشت و ایسی ۳۵۷ مستقیم لحیم کاری شده،اساتید نظر بدن

جمعه 5 دی1399 - 10:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان زیر سنگی که دستگاه زدم رو باز دیشب رفتیم دستگاه زدم و دقیقتر کاوش کردم که در مرکز میتر به ۱۵۰ رسید و شعاع ۳۰ در ۱ متر بود ،حذف اهن من روی درجه ۱۷ بود که گذاشتم به مثبت ۱۵ رسید که برا نقره و سکه مثبت ۵ بود بنظرتون چجوریه؟امروز میریم برا کندن

جمعه 5 دی1399 - 10:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

saedkashi نوشته است:
دوست عزیز در ضمن تغییر رنج عددی انتگرال بسته به نویزی که میگیره هستش اگر دستگاه زیاد نویز تاثیر بذاره رنج تغییر انتگرال زیاده،اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن من فکر میکنم تغییرات کم انتگرال من برا خوب بودن و پیچیدن لوپم هست که با چوب درست نکردم با ورق پلکسی که دادم با لیزر طراحی کردن در ۳ لایه درست کردم و چسب کاری کردم که هم سبک بود هم محکم و موقع پیچیدن سیم همه با یک فاصله مشخص و به نظم پیچیده شد،اندازه اتصال سوکت تا برد هم ۱ سانته خیلی کم و با عایق که نویز کمتر بگیره و همچنین برد بنده بر عکس درست شده که مهندس جان در جریانن و ایسی میکرو و ۳۵۷ زیر برد و جدا از بقیه هستش و کار دیگری که کردم ار سوکت برای ایسی استفاده نکردم که خیلی تاثیر داشت و ایسی ۳۵۷ مستقیم لحیم کاری شده،اساتید نظر بدن

همه این کارایی که شما میگین رو منم انجام دادم برام حتی از امریکا مستقیما میکرو و خازن و ۱۵۷ و چیزای دیگه فرستادن.لازم باشه عکسشون هم میفرستم.
مثلا خازن ۲.۲ میکرو و ۱۰۰ میکرو سری نظامی m39003/01 برام فرستادن.
یا اینکه lf157AH دقت کن پسوند A داره که از همه سری ها پارامترهاش بهتره.
یا میکرو سری PN برام فرستادن.
در مورد لوپ هم باید بگم که منم با پلکسی دارم برش دادن با چسب خیلی با دقت و نظم خاصی پیچیدم و اتصال سوکت هم از سیم، های ولتاژ استفاده کردم که عایقش تا ۲۰ کیلو ولت هست و سوکت هم پلاستیکی نظامی درجه یک استفاده کردم.سیم رابط جنس عالی استفاده کردم.
شاید بالغ بر ۱۰ تا مدار برا خودم ساختم و هر بلایی دلت بخاد سر مدار آوردم از قطعات بالا پایین زدن تا هرچی دلت بخاد منتهی به اون بردی که شما گفتی با اون ثبات حتی روی حساسیت ۱۹ هم نرسیدم.میشه لطف کنی یه فیلم از تغییر از عدد انتگرالت با عکس ۳۵۷ رو قرار بدی ممنون

جمعه 5 دی1399 - 12:18pm
مدیر کل
مدیر کل

saedkashi نوشته است:
مهندس جان زیر سنگی که دستگاه زدم رو باز دیشب رفتیم دستگاه زدم و دقیقتر کاوش کردم که در مرکز میتر به ۱۵۰ رسید و شعاع ۳۰ در ۱ متر بود ،حذف اهن من روی درجه ۱۷ بود که گذاشتم به مثبت ۱۵ رسید که برا نقره و سکه مثبت ۵ بود بنظرتون چجوریه؟امروز میریم برا کندن

خسته نباشین.
نظر من همون هست. بهرحال قبل حفاری دقیق تر از این نمیشه تشخیصی داد.

جمعه 5 دی1399 - 4:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

saedkashi نوشته است:
مهندس جان امروز دستگاه رو تو هوای ازاد و بیرون تست برد زدم برام عجیب بود یه در اهنی رو با لوپ ۴۵ در۳۳۰ و با لوپ ۶۰ در ۴۳۰ زدم یه سکه ۵۰۰ تومنی رو توی ۶۰ با لوپ ۴۵ و ۹۰ با لوپ ۶۰ زدم ایدی و فرو سکه هر دو ۴۱ بود برا اهن فرو ۵۵ بود برا هر دو لوپ ها ،یه انگشتر نقره فرو ۴۵ و ایدی ۷۰ بود که تعجب کردم ایدی بالا داشت به نظر شما برا یه سکه طلا یا نقره زیر خاک چقدر میتونه باشه فرو؟
سوال دومم اینه من اون مکان رو که زدم میتر به ۱۵۰ تا ۲۰۰ رسید در مرکز ،برا در اهنی تست زدم میتر ۲۰۰ در فاصله ۲۱۰ بود با این اعداد عمق اون پست قبلیم چقدر میتونه باشه؟

با عرض سلام خسته نباشی دوست عزیز درست متوجه شدم من شما با لوپ 60 و حساسیت 12 سکه 500 تومن رو از 90 سانت سنس داشتن تازه این در صورتی هست که بهترین اندازه واسه لوپ جهت سنس سکه با قطر دو و نیم سانت یا 500 تومن طبق فرمایش اساتید و آون قانون یک بیستم قاعدتا لوپ 50 باید باشه آقا آگه اینطور باشه دستگاهتان به مراتب یک سرو گردن از همه فلزجو های انجمن بالاتره و دیدن داره آگه میشه از این سنس بی نظیر فیلم هر چند مختصر بزارید استفاده کنیم با تشکر

جمعه 5 دی1399 - 10:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به دوستان و اساتید،من اوایل که دستگاه رو ساختم با مقاومت اشتباه که برد رو کم میکنه برد عادی داشتم عین دیگران واسه همین شک نکردم که مقاومتم اشتباه باشه وقتی به اشتباهم پی بردم دیدم بردم انقدر بالاست که خودم تعجب کردم و گزارش دادم و در تستهایی که داشتم به این پی بردم که بخاطر این مدل ۳۵۷ هستش که استفاده میکنم تاکید میکنم فقط این مدل و مارک نه مدل دیگه چون مدل دیگه فلزی رو هم دارم ولی اصلا این برد رو نداشتم ،نخیر با حساسیت ۱۲ توی ۹۰ نبود با حساسیت ۱۲ توی ۸۰ بود که برد میشه توی نود حساسیت ۱۷
اینم از عکسای ۳۵۷و ۸۴۰ برای دو تا از بردها اینارو استفاده کردم و این جوابو گرفتم حتما بتونم یه فیلم از برد و انتگرال هم میذارم
در ضمن در پایان کارتون حتما برد رو با اسپری تمیز کننده و یک مسواک کاملا تمیز کنید این توی کیفیت و نویز تاثیر میذاره بخاطر روغن لحیم بین نقطه ها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 5 دی1399 - 1:09am
کاربر فعال
کاربر فعال

saedkashi نوشته است:
با سلام به دوستان و اساتید،من اوایل که دستگاه رو ساختم با مقاومت اشتباه که برد رو کم میکنه برد عادی داشتم عین دیگران واسه همین شک نکردم که مقاومتم اشتباه باشه وقتی به اشتباهم پی بردم دیدم بردم انقدر بالاست که خودم تعجب کردم و گزارش دادم و در تستهایی که داشتم به این پی بردم که بخاطر این مدل ۳۵۷ هستش که استفاده میکنم تاکید میکنم فقط این مدل و مارک نه مدل دیگه چون مدل دیگه فلزی رو هم دارم ولی اصلا این برد رو نداشتم ،نخیر با حساسیت ۱۲ توی ۹۰ نبود با حساسیت ۱۲ توی ۸۰ بود که برد میشه توی نود حساسیت ۱۷
اینم از عکسای ۳۵۷و ۸۴۰ برای دو تا از بردها اینارو استفاده کردم و این جوابو گرفتم حتما بتونم یه فیلم از برد و انتگرال هم میذارم
در ضمن در پایان کارتون حتما برد رو با اسپری تمیز کننده و یک مسواک کاملا تمیز کنید این توی کیفیت و نویز تاثیر میذاره بخاطر روغن لحیم بین نقطه ها

ممنون دوست عزیز لطف کردی از فرستادن عکس ها.
بیزحمت عکس کامل از مدارت هم بفرست ممنون.
فیلم انتگرال هم بفرستی ممنون میشم

شنبه 5 دی1399 - 1:47am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز
مهندس جان مدار من وقتی دارم تست میگیرم اعداد سه گانش دقیقا همونایی هستن که فرمودین همینجوری میمونه اعداد ولی بعضا میبینی رفتم تنظیمات عوض کردم موقع برگشت میبینم اعداد حدود ۵۰ عدد اومدن پایین.
یا مثلا دستگاه خاموشه با همون شرایط قبلی لوپ که حتی دست هم به لوپ نزدم میبینم بله همون ۵۰ عدد کمه هست مثلا ۲۵۶ برا عدد اولی.یه موقع هم روشن میکنم میبینم درسته ۳۰۱ هست از چی میتونه باشه؟؟؟

شنبه 5 دی1399 - 1:52am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز با تغییرات تنظیمات مخصوصا پالس اعداد سگانه تغییر میکنه و گاهی هم دیلی اتومات با افزایش پالس بالا میره و خاموش و روشن که میگی نسبت به گرند اگه روشن باشه یا در محیط خانه وقتی رفرش میکنه نسبت به فلزات اطرف باز تغییر داره

آخرین بار توسط saedkashi در شنبه 5 دی1399 - 2:08am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 5 دی1399 - 1:58am
مدیر کل
مدیر کل

babayi.sajjad نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
مهندس جان مدار من وقتی دارم تست میگیرم اعداد سه گانش دقیقا همونایی هستن که فرمودین همینجوری میمونه اعداد ولی بعضا میبینی رفتم تنظیمات عوض کردم موقع برگشت میبینم اعداد حدود ۵۰ عدد اومدن پایین.
یا مثلا دستگاه خاموشه با همون شرایط قبلی لوپ که حتی دست هم به لوپ نزدم میبینم بله همون ۵۰ عدد کمه هست مثلا ۲۵۶ برا عدد اولی.یه موقع هم روشن میکنم میبینم درسته ۳۰۱ هست از چی میتونه باشه؟؟؟

مساله مهمی نیست بخصوص عدد اول با تغییر تنظیمات ممکنه تا حدود 50 واحد تغییر بکنه. گاهی هم تغییر دیلی اتوماتیک هنگام بالانس سبب میشه اعداد در یک رنج بالاتر یا پایین تر قرار بگیرن. همینطور در اثر تغییرات حرارتی هم ممکنه اعداد کمی تغییر کنن. در هر صورت این موضوع در حدی که عرض کردم اهمیتی نداره.

شنبه 5 دی1399 - 2:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2684 , 2685 , 2686 , 2687 , 2688 , 2689 , 2690 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Imbaloch369 , mrj2022 و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure