saedkashi نوشته است:
دوست عزیز در ضمن تغییر رنج عددی انتگرال بسته به نویزی که میگیره هستش اگر دستگاه زیاد نویز تاثیر بذاره رنج تغییر انتگرال زیاده،اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن من فکر میکنم تغییرات کم انتگرال من برا خوب بودن و پیچیدن لوپم هست که با چوب درست نکردم با ورق پلکسی که دادم با لیزر طراحی کردن در ۳ لایه درست کردم و چسب کاری کردم که هم سبک بود هم محکم و موقع پیچیدن سیم همه با یک فاصله مشخص و به نظم پیچیده شد،اندازه اتصال سوکت تا برد هم ۱ سانته خیلی کم و با عایق که نویز کمتر بگیره و همچنین برد بنده بر عکس درست شده که مهندس جان در جریانن و ایسی میکرو و ۳۵۷ زیر برد و جدا از بقیه هستش و کار دیگری که کردم ار سوکت برای ایسی استفاده نکردم که خیلی تاثیر داشت و ایسی ۳۵۷ مستقیم لحیم کاری شده،اساتید نظر بدن
همه این کارایی که شما میگین رو منم انجام دادم برام حتی از امریکا مستقیما میکرو و خازن و ۱۵۷ و چیزای دیگه فرستادن.لازم باشه عکسشون هم میفرستم.
مثلا خازن ۲.۲ میکرو و ۱۰۰ میکرو سری نظامی m39003/01 برام فرستادن.
یا اینکه lf157AH دقت کن پسوند A داره که از همه سری ها پارامترهاش بهتره.
یا میکرو سری PN برام فرستادن.
در مورد لوپ هم باید بگم که منم با پلکسی دارم برش دادن با چسب خیلی با دقت و نظم خاصی پیچیدم و اتصال سوکت هم از سیم، های ولتاژ استفاده کردم که عایقش تا ۲۰ کیلو ولت هست و سوکت هم پلاستیکی نظامی درجه یک استفاده کردم.سیم رابط جنس عالی استفاده کردم.
شاید بالغ بر ۱۰ تا مدار برا خودم ساختم و هر بلایی دلت بخاد سر مدار آوردم از قطعات بالا پایین زدن تا هرچی دلت بخاد منتهی به اون بردی که شما گفتی با اون ثبات حتی روی حساسیت ۱۹ هم نرسیدم.میشه لطف کنی یه فیلم از تغییر از عدد انتگرالت با عکس ۳۵۷ رو قرار بدی ممنون