انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 10 اردیبهشت1404 - 4:11am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1474 , 1475 , 1476 , 1477 , 1478 , 1479 , 1480 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
faraj نوشته است:
سلام بر همگی دوستان و مهندس حمید
دوستان من مدارو بستم و با لوپ ۱.۵ که ازمایش کردم با هشت دور سیم نمره ۱.۵ که دارای ۴۲۰ میکرو هانری و حدود ۰.۸ اهم دیلی رو ۶ شناسایی کرده
و سیستم تشخیص فلز هم نداره
ایسی ۳۵۷ را از جام جام در پاساژ امجد گرفتم و گفت که نشنال اصلیه
به نظر دوستان و مهندس حمید اشکال از کجا باشه
خازنها و مقاومتها کلا جنس خوب هستند
با ماسفت ۱۱ ان کا ۱۰۰ هم همین طور بود

ظرفیت بالا و اهم پائین ،
سیم هم مقداری ضخیم است و دیلی هم پائینه .
اینطوری لوپ خوبی درنمیاد . تازگیها دوستان از سیمهای ضخیم استفاده میکنند ، درست است که اهم پائین قدرت میدان را بیشتر میکند ، اما بر روند تفکیک و سایر جزئیات تاثیر میگذارد .
اگر کلا تفکیک ندارد باید با آیسیهای دیگری تست کنید . حتی اگر آیسی فعلی ، ظاهرا اصل باشه :(
ماسفت قبلی را نفرمودید .
سعی کنید اول با 840 - 20n60 و ماسفتهایی که تفکیکشون مطمئنا جواب داده ، تفکیک با لوپ کوچکتر و بعد تفکیک با این لوپ را تست کنید .
تنظیمات و اعداد سه گانه را نیز بفرمائید که مهندس بررسی کنند .

لا اله الا هو

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سنه دژ نوشته است:
خازنهای عدسی بزرگ را میتوانید از روی بردهای قدیمی و رادیو ها بدارید .
برای خازنهای نویز گیر فکر نمیکنم اثر مثبتی در مدار داشته باشند
اما برای خازنهای دیگر شاید .
این نوع خازنها در مدارات فرکانس بالا، مثل یونیابها مهم هستند که ولتاژ بالایی مورد نیاز است و مقدار خازن هم باید پائین باشه . مثل 1000 ولت
ممنون دوست عزیز @};- @};- @};-

سه شنبه 3 آذر1394 - 8:42pm
مدیر کل
مدیر کل

سنه دژ نوشته است:
faraj نوشته است:
سلام بر همگی دوستان و مهندس حمید
دوستان من مدارو بستم و با لوپ ۱.۵ که ازمایش کردم با هشت دور سیم نمره ۱.۵ که دارای ۴۲۰ میکرو هانری و حدود ۰.۸ اهم دیلی رو ۶ شناسایی کرده
و سیستم تشخیص فلز هم نداره
ایسی ۳۵۷ را از جام جام در پاساژ امجد گرفتم و گفت که نشنال اصلیه
به نظر دوستان و مهندس حمید اشکال از کجا باشه
خازنها و مقاومتها کلا جنس خوب هستند
با ماسفت ۱۱ ان کا ۱۰۰ هم همین طور بود

ظرفیت بالا و اهم پائین ،
سیم هم مقداری ضخیم است و دیلی هم پائینه .
اینطوری لوپ خوبی درنمیاد . تازگیها دوستان از سیمهای ضخیم استفاده میکنند ، درست است که اهم پائین قدرت میدان را بیشتر میکند ، اما بر روند تفکیک و سایر جزئیات تاثیر میگذارد .
اگر کلا تفکیک ندارد باید با آیسیهای دیگری تست کنید . حتی اگر آیسی فعلی ، ظاهرا اصل باشه :(
ماسفت قبلی را نفرمودید .
سعی کنید اول با 840 - 20n60 و ماسفتهایی که تفکیکشون مطمئنا جواب داده ، تفکیک با لوپ کوچکتر و بعد تفکیک با این لوپ را تست کنید .
تنظیمات و اعداد سه گانه را نیز بفرمائید که مهندس بررسی کنند .

دیلی 6 معمولا به علت ایراد در پروگرام میکرو هست. با احتمال کمتر هم ممکنه مدار ایرادی داشته باشه. وگرنه ما لوپی نداریم که دیلی 6 داشته باشه!
ظرفیت 420 و اهم 0.8 هر دو مشخصات خوبی برای لوپ هستن. بارها عرض کردیم مختصات لوپ تا این حد دقیق تاثیر محسوسی در عملکرد دستگاه نداره.
در مورد اهم پایین لوپ هم حداقل برای لوپهای بزرگ این فاکتور مثبتی هست و به برد بیشتر کمک میکنه. تجربه دوستان تا اینجا اینطور بوده. نه ظرفیت و نه مقاومت لوپ بطور مستقیم روی تفکیک تاثیر زیادی ندارن.

سه شنبه 3 آذر1394 - 9:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ببخشید مهندس که قبل شما جواب دادم
دیلی 6 هم برای بنده عجیب بود و علتش رو نمیدونستم X_X
اما در مورد لوپ ، فکر میکردم که هر چه بهتر ساخته بشه ، به دقت تفکیک کمک میکنه .
ظرفیت و مقاومت را نمیدانم ، ولی به منظم بودن و طرز قرارگرفتن سیمها ، مثلا در لوپ تخت ( بدون اثر خازنی ) امیدوار هستم . و لوپهای کوچکتر و منظم تر را به لوپهای بزرگتر و نامنظم ، در دقت تفکیک ، تاثیر گذار میدانم .
همینطور است که بنده فکر میکنم ؟

لا اله الا هو

سه شنبه 3 آذر1394 - 11:44pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
بله بیشتر تفاوت سر میزان ظرفیت خازنی هست که از حدی کم و زیاد شدنش میتونه عملکرد بخش تفکیک رو تحت تاثیر قرار بده. در این زمینه گاهی نوع کابل اتصال و کانکتور لوپ از خود لوپ مهمتر هستن!
جناب سنه دژ بنده امیدوارم شما هم این مدار رو بسازین تا بتونیم از نظرات شما بهتر و بیشتر استفاده کنیم.

چهارشنبه 3 آذر1394 - 12:15am
استاد
استاد
آواتار کاربر

اختیار دارید مهندس
بنده هم به لطف شما و از روی علاقه ،مدار رو ساختم . اما فکر نمیکنم دست به کلنگ بشم ، فقط از روی علاقه به طبیعت و تاریخ ، بیشتر روی کوه ها دیده میشم :D
به الکترونیک نیز علاقمند هستم ، اما در حد تشخیص خازن و مقامت =))
هنوز برای مدار ، لوپ دلخواهم رو نساختم و اگر بسازم ، مطمئنا زیاد بشکل لوپهای دوستان نخواهد بود .
چند بار برای آزمایش رفتم بیرون . با لوپ معمولی 50 ، خیلی راحت حفره های حدود 40 سانتیمتر را زیر سنگها تشخیص میدم و مسیر حفره هم نشون میده
تا حالا حفره ی خاک رو بررسی نکردم ، فکر کنم باید برم قبرستون X_X آخه طرفای ما خاک کم گیر میاد :D
اینجا اگه کسی بخواد کار کنه باید واقعا استاد باشه و گرنه هیچ :ymhug:
استاد اینجا داریم با زمینهای سخت و پراملاح و سنگلاخ و متنوع ،و پرفراز و نشیب و پردرخت و پر سنگهای معدنی و پرسفال و آثار قدیمی و ... در شرایط سرد و مرطوب و پر برف و باران ، دست و پنجه نرم میکنیم . ینعی جدا از تنوع خاک و سنگ و زمین ، توی فصل گرما شرایط شهرهای گرمسیری و خاکهای خشک رو داره و توی فصل سرما شرایط شمال رو داره .
کل تنظیمات قابل تغیری که شما با مهارت در اختیار اپراتور گذاشته اید ، اینجا کاربرد داره و ندانستن چگونگی حتی یک مورد از آنها مساوی شکست است .
متاسفانه اینجا مثل بقیه ی ایران عزیز ، مشکل نبود قطعات خوب ، پابرجاست و گاهی به وسایل قدیمی و بردهای خارجی دیگر ، برای تامین قطعات ، با هویه حمله میکنیم :-w
فعلا تنها فرقی که مدار بنده میتونه با بقیه داشته باشه اینه که اندازه ش طبق دلخواه بنده کوچک هست و فکر کنم رکورد دار باشه . حدود 13 سانتیمتر طول و 8 سانتیمتر عرض ، با 5 سانتیمتر ارتفاع . البته 5 سل باتری لیتیوم و شارژر دلخواه نیز تو باکس جا دادم . هنوز چند سانتیمتر مکعب دیگر هم فضا خالی مونده ~X(
برای همینه که از باکسهای بزرگی که دوستان ساختن ، بدم میاد
متاسفانه فعلا عکسی از مدار ندارم که بزارم . ( نمیزاره ازش عکس بگیرم :-w ) داخلشم که چیزی برای گفتن نداره . با اجازه تون یه ولوم 1 سانتیمتری خارجی رو گذاشتم سر راه صدا و یه کلید اضافی گذاشتم سر راه LCD که در مواقع ضروری بتونم سریع خاموش کنم . آخه اینجا شبا شلوغه و کوه به کوه نمیرسه ، آدم به آدم میرسه . بنده هم نمیخوام به جای انجام آزمایش به حمل کلنگ متهم بشم :D خدا رو شکر وقت این کارها رو ندارم اما اگر کمکی از دستم بربیاد ، در خدمت دوستان هستم @};-

لا اله الا هو

چهارشنبه 3 آذر1394 - 1:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

وااااااااااای چقدر دل شما پر بود جناب سنه دژ ، سنی آلله !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 4 آذر1394 - 9:21am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام آقا مهدی . ارادت داریم @};-
بنده خصلتا کم حرف هستم ، چیکار میشه کرد #:-s
خواستم دوستان بدونن که کار در زمین با شرایط سخت یعنی چه :D بلکه کمتر از دست یک تکه سفال در خاک نرم و یکدست، ناله سر کنند .
اینجا تو جاهای استراتژیک ، اینقدر نسل به نسل ، روی ارتفاعات زندگی کردن و همونجا مردن ، بجای خاک باید بگیم ترکیب سفال و استخوان @-)
ما که فقط نگاه کردیم و اندیشیدیم . کسی بخواد اون زیر هم ببینه ، عقل کل میخواهد و گاو نر و مرد کهن

لا اله الا هو

چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:07am

سلام حدمت مهندس حمید و سایر دوستان عزیز
دوستان دستگاه بنده درس کار میکرد و همه چیز مرتب بود تا اینگه دو روز پیش پس از روشن کردن دستگاه متوجه این شدم که همش در حال سنس هست و به هیچ وجه ساکت نمیشه یعنی تا لوپ رو به دستگاه وصل میکنیدستگاه شروع به سنس میکنه به نظر شما ممکن هست کدام قطعه ایراد پیدا کرده باشد که دستگاه با همچین حالتی مواجه شده است؟

چهارشنبه 4 آذر1394 - 12:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر مهندس حمید و دوستان عزیز.
مدار من همین الان یهویی:
منم ساختم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 4 آذر1394 - 3:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1474 , 1475 , 1476 , 1477 , 1478 , 1479 , 1480 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: asadof و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure