اختیار دارید مهندس
بنده هم به لطف شما و از روی علاقه ،مدار رو ساختم . اما فکر نمیکنم دست به کلنگ بشم ، فقط از روی علاقه به طبیعت و تاریخ ، بیشتر روی کوه ها دیده میشم
به الکترونیک نیز علاقمند هستم ، اما در حد تشخیص خازن و مقامت
هنوز برای مدار ، لوپ دلخواهم رو نساختم و اگر بسازم ، مطمئنا زیاد بشکل لوپهای دوستان نخواهد بود .
چند بار برای آزمایش رفتم بیرون . با لوپ معمولی 50 ، خیلی راحت حفره های حدود 40 سانتیمتر را زیر سنگها تشخیص میدم و مسیر حفره هم نشون میده
تا حالا حفره ی خاک رو بررسی نکردم ، فکر کنم باید برم قبرستون

آخه طرفای ما خاک کم گیر میاد
اینجا اگه کسی بخواد کار کنه باید واقعا استاد باشه و گرنه هیچ
استاد اینجا داریم با زمینهای سخت و پراملاح و سنگلاخ و متنوع ،و پرفراز و نشیب و پردرخت و پر سنگهای معدنی و پرسفال و آثار قدیمی و ... در شرایط سرد و مرطوب و پر برف و باران ، دست و پنجه نرم میکنیم . ینعی جدا از تنوع خاک و سنگ و زمین ، توی فصل گرما شرایط شهرهای گرمسیری و خاکهای خشک رو داره و توی فصل سرما شرایط شمال رو داره .
کل تنظیمات قابل تغیری که شما با مهارت در اختیار اپراتور گذاشته اید ، اینجا کاربرد داره و ندانستن چگونگی حتی یک مورد از آنها مساوی شکست است .
متاسفانه اینجا مثل بقیه ی ایران عزیز ، مشکل نبود قطعات خوب ، پابرجاست و گاهی به وسایل قدیمی و بردهای خارجی دیگر ، برای تامین قطعات ، با هویه حمله میکنیم
فعلا تنها فرقی که مدار بنده میتونه با بقیه داشته باشه اینه که اندازه ش طبق دلخواه بنده کوچک هست و فکر کنم رکورد دار باشه . حدود 13 سانتیمتر طول و 8 سانتیمتر عرض ، با 5 سانتیمتر ارتفاع . البته 5 سل باتری لیتیوم و شارژر دلخواه نیز تو باکس جا دادم . هنوز چند سانتیمتر مکعب دیگر هم فضا خالی مونده
برای همینه که از باکسهای بزرگی که دوستان ساختن ، بدم میاد
متاسفانه فعلا عکسی از مدار ندارم که بزارم . ( نمیزاره ازش عکس بگیرم

) داخلشم که چیزی برای گفتن نداره . با اجازه تون یه ولوم 1 سانتیمتری خارجی رو گذاشتم سر راه صدا و یه کلید اضافی گذاشتم سر راه LCD که در مواقع ضروری بتونم سریع خاموش کنم . آخه اینجا شبا شلوغه و کوه به کوه نمیرسه ، آدم به آدم میرسه . بنده هم نمیخوام به جای انجام آزمایش به حمل کلنگ متهم بشم

خدا رو شکر وقت این کارها رو ندارم اما اگر کمکی از دستم بربیاد ، در خدمت دوستان هستم