انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 12:47am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1439 , 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
در مورد میتر منفی تجربه عملی خودم رو عرض میکنم : بجز ایراد در مدار و بالانس کردن روی فلز و سطوح ناهموار و چاله خوشبختانه میتر منفی نداشتم! :YMPEACE:
یک مورد مهم که دوستان بهش توجه نمیکنن لوپ کاوش هستش!
خیلی از دوستان یه لوپ 60 میسازن و انتظار دارن همه نیازهاشونو براورده کنه [-X و مهمتر از اون وزن این لوپها هستش که هنگام کاوش باعث خستگی دست میشه و نمیتونن تعادلش رو حفظ کنن!در خوشبینانه ترین حالت با لنگری که دسته لوپ ایجاد میکنه وزنی حدود سه کیلو گرم رو یک دستی باید حمل کنیم و چون دست به حالت نیمه باز هستش تمام فشار روی مچ و آرنج پیاده میشه که این بعد از نیم ساعت باعث خستگیه شدید دست میشه #-o
چرا توی طراحی از شرکتای معتبر الگو نگیریم؟
لورنز یه لوپ دبل دی یه لوپ مونو یه فریم 1 در 1 یه فریم 2 در 2.
سری جی پی مینلب یه لوپ مونو یه لوپ دبل دی.
فکر میکنید نمیتونن مثلا لوپ 60 یا 80 بسازن؟
اونها فقط به سبک بودن لوپ و راحتی اپراتور هنگام کاوش فکر میکنن!که مهمترین اصل در کاوش هستش!
مثلا اپراتور اگه قرار باشه هنگام کاوش بخاطر خستگی هی لوپ رو این دست اون دست کنه که نمیشه!یا هنگام کاوش هی حواسش باشه باکس دستگاه تو شعاع لوپ قرار نگیره که نمیشه!یا هی حواسش باشه که لوپ کفششو نزن یا موبایلشو نزنه و ... که نمیشه!
ما اگه میخوایم منطقه وسیعی رو کاوش کنیم یا منطقه ای که نا هموار و موانع داره حتما باید از فریم 2 در 2 استفاده کنیم!چون هم سریعتر انجام میشه و هم بخاطر سطح بالانس که 40 سانت هستش راحتتر میتونیم موانع رو رد کنیم!
پیشنهاد میکنم یه لوپ 40 برای توی چاله یه فریم 1 در 1 برای کاوش معمولی و فریم 2 در 2 برای مناطق وسیع و نا هموار تهیه کنید.
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 آبان1394 - 12:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

عجیبه بعضی ها چقدر نمک نشناس هستند واقعا مهندس تحملشش زیاده
طرف اومده سه صفحه ضعف گفته و تو یکی از ضعف هاش نوشته تغییرات ذخیره نمیشه!!!! خب خیلی تابلوه که داره الکی میگه تغییرات با زدن کلید اوکی ذخیره میشه وقتی طرف با منو حتی کار هم نکرده که بفهمه تغییرات چگونه ذخیره میشن پس معلومه بیرون واسه کاوش نرفته و داره دروغ میگه یا یکی دیگه نمیفهمه میتر منفی یعنی چی و ازش گلایه میکنه خوب بود اگه مهندس این میتر منفی رو که برای اپراتور مثل یک زنگ هشدار دهنده هست اصلا نمیذاشت و اپراتور هم اصلا پی به ایرادات اپراتوریش نمیبردو به خیال خودش دستگاهش عالی بود؟!!

جمعه 15 آبان1394 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید
سپاسگزاری مرا بابت به اشتراک گذاشتن این طرح برای عموم و به رایگان پذیرا باشید
بنده یک سوال دارم
یک لوپ 60 عنکبوتی با قطر داخلی 46 و با 19 دور سیم 1*1 افشان درست کردم که وقتی به دستگاه میزنم اونو با دیلی 18 میشناسه
داخل منزل که بزرگ هم هست اعداد سه گانه به ترتیب 135 و 350 و 550
و در حیاط هم اعداد سه گانه 170و380و580 هست
یک سینی اتیل به اندازه خود 60 سانتی رو در حدود 230 سنس میکنه
تفکیک هم از 10 شروع میشه و حدود 25 بهترین برد تفکیک رو داراست
یک سکه 100 تومانی قدیمی رو در حدود 40 سانتی سنس داره
میخوام بدونم که پایین بودن اعداد سه گانه چقدر باعث افت برد موثر خواهد بود؟
آیا با توجه به پایین بودن اعداد سه گانه در زیر خاک هم همین برد در هوا رو خواهم داشت؟
پایین بودن اعداد سه گانه باعث بیشتر خارج شدن از بالانس رو منجر میشه؟
احتمال زیاد پایین بودن اعداد به دلیل تقلبی بودن lf357 است
با سپاس استاد بزرگوار

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

جمعه 15 آبان1394 - 3:46pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. ممنون از شما.
پایین بودن اعداد میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نامناسب بودن کانکتور و کابل ارتباطی لوپ و کیفیت پایین خود لوپ و حتی خطای قطعات اطراف ایسی 357 باشه. بخصوص که هر 3 عدد شما پایین هست و این منجر به افت برد قابل ملاحظه ای میشه. لذا اون سینی که باید تا حد 3 متر قابل سنس باشه در 230 سانت سنس شده. البته افت برد در خاک تا این اندازه نیست چون در این شرایط بطور خودکار حساسیت به زمین کمتر شده و در عوض میتونین با درجه حساسیت بالاتری کاوش کنین. اما برای زمین هایی که شرایط مطلوبی دارن قطعا افت برد قابل ملاحظه خواهد بود. در خصوص درجه حذف آهن هم توجه کنین اولا وقتی مثلا روی درجه 10 عمل حذف شروع میشه دیگه نباید زیاد این درجه رو افزایش بدین وگرنه سایر فلزات هم حذف میشن. در ثانی این درجه هیچ ارتباطی به برد فلزیاب یا حتی برد تفکیک نداره. پس سعی کنین حداکثر 1-2 درجه بیشتر از حداقل درجه ای که حذف شروع میشه قرار بدین. پایین بودن اعداد 3 گانه همونطور که به افت برد منجر میشه به افزایش ثبات هم منجر میشه! پس در این مورد مشکلی نیست.

جمعه 15 آبان1394 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
مهندس جان ایا تو این فلزیاب با پایین اوردن فرکانس مثلا روی 100 هرتز تو تفکیک مشکل پیش نمیاد؟ خودتون میدونید که تو فرکانس بالا راحتر میشه نوع فلز رو مشخص کرد. چون هرچه فرکانس بالاتر بره نوع واکنش پسماند مغناطیسی هر فلز با فلز دیگه فرق می کنه و اختلاف این پسماند ها بیشتر هستش در نتیجه تو تفکیک خوب عمل میکنه ولی در فرکانس پایین مثلا 80 هرتز پسماند فلز اهن با طلا دارای اختلاف بسیار جزیی هست و از نظر منحنی بسیار به هم نزدیک هستند. و تو تفکیک دقیق به مشکل بر میخوره! ایا تو تفکیک از این روش پیروی میکنه؟ ممنون از پاسخ شما @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

آخرین بار توسط asadof در جمعه 15 آبان1394 - 4:38pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 آبان1394 - 4:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حمید خان و خسته نباشید @};-
امروز فریم 2 در 2 که با کابل 5 در 1/5 ساخته بودم رو واسه تست بردم.
دیلی رو 16 شناسایی کرد!تنظیمات رو هم تغییر دادم دیلی تغییری نکرد!اعدادم 265 685 790 بود.
سینی 50 سانتی همراهم بود ولی به دلیل نداشتن وسیله ای که ارتفاع داشته باشه نتونستیم نهایت سنس رو اندازه بگیریم!ولی تا 2/5 متر که دست دوستم میرسید (البته حدودا 2/5 چون دستاش رو بالا گرفته بود)با میتر بالا سنس شد.
ولی یه بیل رو(تقریبا 23 در 29 که یه لایه زرد رنگ روش بود) بین 180 تا 2 متر میزنه.
حذف آهن روی 17 و 18 عمل میکنه ولی اعداد تفکیک درست نیست!عدد تفکیک بین 80 تا 99 بود ولی FE درست عمل میکرد.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

آخرین بار توسط kdj در جمعه 15 آبان1394 - 4:47pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 آبان1394 - 4:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
دیلی رو 16 شناسایی کرد!تنظیمات رو هم تغییر دادم دیلی تغییری نکرد!اعدادم 265 685 790 بود.
سینی 50 سانتی همراهم بود ولی به دلیل نداشتن وسیله ای که ارتفاع داشته باشه نتونستیم نهایت سنس رو اندازه بگیریم!ولی تا 2/5 متر که دست دوستم میرسید (البته حدودا 2/5 چون دستاش رو بالا گرفته بود)با میتر بالا سنس شد.
ولی یه بیل رو(تقریبا 30 در 40) بین 180 تا 2 متر میزنه.
حذف آهن روی 17 و 18 عمل میکنه ولی اعداد تفکیک درست نیست!عدد تفکیک بین 80 تا 99 بود ولی FE درست عمل میکرد.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

با فریم 2*2 باید اون سینی رو تو 4 متر بزنه چون با لوپ 60 معمولی تا 2متر30 راحت میزنه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 15 آبان1394 - 4:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون دوست من @};-
عرض کردم نهایت دستمون که میرسید اینقدر بود وگرنه تو همون 2/5 من 200 تا میتر داشتم

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 آبان1394 - 4:50pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
ولی یه بیل رو(تقریبا 30 در 40) بین 180 تا 2 متر میزنه.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

خواهش میکنم.
لوپ 2 متری در بهترین شرایط باید سینی 50 سانتی رو حدود 4 متر بزنه. بهرحال چون نتونستین اندازه بگیرین نمیشه نظری داد. ولی سر بیل رو هم نهایتا تا 2.5 متر باید بزنه.
با توجه به اینکه اعداد شما تقریبا خوب و درسته و حذف آهن هم داره درست کار میکنه بنظر من دلیلی نداره عدد تفکیک ایراد داشته باشه! توجه کنین امکان نداره آهن حذف بشه ولی عدد تفکیک 80 یا بیشتر داشته باشه. با چنین عدد تفکیکی هدف هرگز به عنوان آهن شناخته نمیشه. لذا برای سر بیل قطعا عدد تفکیک پایین تر هست. ولی برای سینی استیل با توجه به بزرگ بودنش طبیعیه. کلا لوپ بزرگ چون بیشتر اهداف بزرگ رو هم سنس میکنه اعداد تفکیک بالایی رو هم نشون میده که تا حدی طبیعی هست. شما سعی کنین فلزی مثل فیبر مسی 15 در 15 رو که با این لوپ قابل سنس هست رو تست کنین. عدد تفکیکش باید بین 40 تا 50 باشه.

جمعه 15 آبان1394 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام به دوستان عزیز واقا حمید یه سوال خدمت دوستان واقا حمید داشتم چند عامل باعث میشه که دستگاه کویل ارور بده عیب کار میتونه از کجا باشه

جمعه 15 آبان1394 - 4:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1439 , 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure