سلام دوستان و خسته نباشید
در مورد میتر منفی تجربه عملی خودم رو عرض میکنم : بجز ایراد در مدار و بالانس کردن روی فلز و سطوح ناهموار و چاله خوشبختانه میتر منفی نداشتم!
یک مورد مهم که دوستان بهش توجه نمیکنن لوپ کاوش هستش!
خیلی از دوستان یه لوپ 60 میسازن و انتظار دارن همه نیازهاشونو براورده کنه

و مهمتر از اون وزن این لوپها هستش که هنگام کاوش باعث خستگی دست میشه و نمیتونن تعادلش رو حفظ کنن!در خوشبینانه ترین حالت با لنگری که دسته لوپ ایجاد میکنه وزنی حدود سه کیلو گرم رو یک دستی باید حمل کنیم و چون دست به حالت نیمه باز هستش تمام فشار روی مچ و آرنج پیاده میشه که این بعد از نیم ساعت باعث خستگیه شدید دست میشه
چرا توی طراحی از شرکتای معتبر الگو نگیریم؟
لورنز یه لوپ دبل دی یه لوپ مونو یه فریم 1 در 1 یه فریم 2 در 2.
سری جی پی مینلب یه لوپ مونو یه لوپ دبل دی.
فکر میکنید نمیتونن مثلا لوپ 60 یا 80 بسازن؟
اونها فقط به سبک بودن لوپ و راحتی اپراتور هنگام کاوش فکر میکنن!که مهمترین اصل در کاوش هستش!
مثلا اپراتور اگه قرار باشه هنگام کاوش بخاطر خستگی هی لوپ رو این دست اون دست کنه که نمیشه!یا هنگام کاوش هی حواسش باشه باکس دستگاه تو شعاع لوپ قرار نگیره که نمیشه!یا هی حواسش باشه که لوپ کفششو نزن یا موبایلشو نزنه و ... که نمیشه!
ما اگه میخوایم منطقه وسیعی رو کاوش کنیم یا منطقه ای که نا هموار و موانع داره حتما باید از فریم 2 در 2 استفاده کنیم!چون هم سریعتر انجام میشه و هم بخاطر سطح بالانس که 40 سانت هستش راحتتر میتونیم موانع رو رد کنیم!
پیشنهاد میکنم یه لوپ 40 برای توی چاله یه فریم 1 در 1 برای کاوش معمولی و فریم 2 در 2 برای مناطق وسیع و نا هموار تهیه کنید.
موفق باشید