انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 24 اردیبهشت1404 - 8:12pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 555 , 556 , 557 , 558 , 559 , 560 , 561 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
درود
دوستان میکروی دستگاه رو اگر بدیم بیرن با دستگاه پروگرامر بزرگ بخوان برنامه بزنن , چه نکاتی رو به اون آقا, باید بگیم که میکرو خراب نشه ؟
اگر ممکنه تو یه فایل کامل با تصویر توضیح بدید , چون فقط این طرف ماهواره باهاش پروگرام میکنه ,و ناشیه !
نکته بعدی ال سی دی مدار تو شهر ما نیست , آیا از ال سی دی هایی که روی فاکس یا بعضی لوازم هست میشه استفاده کرد؟
با تشکر

قسمت !

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 2:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
rot نوشته است:
درود
دوستان میکروی دستگاه رو اگر بدیم بیرن با دستگاه پروگرامر بزرگ بخوان برنامه بزنن , چه نکاتی رو به اون آقا, باید بگیم که میکرو خراب نشه ؟
اگر ممکنه تو یه فایل کامل با تصویر توضیح بدید , چون فقط این طرف ماهواره باهاش پروگرام میکنه ,و ناشیه !
نکته بعدی ال سی دی مدار تو شهر ما نیست , آیا از ال سی دی هایی که روی فاکس یا بعضی لوازم هست میشه استفاده کرد؟
با تشکر

داداش یه پروگرامر 25 تومنه یکی بخر خودت پروگرام کن کاری نداره با صرفه تره :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 2:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
دوستان لطفا ناراحت نشین، این نتایج تست من بود چون با اخرین ورژن نمیتونم کارکنم . ازتمام ورژنهای قبلی فقط1.38 برای من خوب بود، هم عمق زنی وهم ثبات بر روی زمین خیس ، ، حالا نمیدونم برای من مثل دیگران باورژن جدید روی زمین داد وفریاد میکنه.
این فایل 1.38.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 3:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که احساس میکنن دستگاه یه بار متراژ بالا میزنه بعد کم میشه YMWHISTLE
مثلا اگه دفعه اول 150میزنه بعد 145یا....
باید هر چند ثانیه یک بار بالانس کنید تا قدرت دستگاه رفرش بشه :|
اینم یک تجربه ;)
دوستانی که هر تجربه ای دارن ولو کم در مورد FPI لطفا بگن تا دیگران هم استفاده ببرن O:-)
فراموش نکنید
زکات علم آموختن آن به دیگران است
@};- @};- @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:07pm
مدیر کل
مدیر کل

m.m.s عزیز فکر نمیکنین اگر قرار بود هر چند ثانیه دستگاه رو بالانس کنیم دیگه فایده ای نداشت؟! این چجور زکات علمی بود شما پرداختین؟! :D نکته ای که شما میفرمایین مربوط به حالت فعال بودن تنظیم گراند هست. در این صورت پس از سنس فلز باید در حد 2-3 ثانیه مکث کنین و بعد مجددا تست رو انجام بدین تا در هنگام نبود فلز دستگاه مجددا خودش رو با سرعت نسبت به محیط تطبیق بده. البته تا زمانیکه مدار کاملا گرم نشده باشه روی درجات حساسیت بالا این مسائل بیشتر پیش میاد.

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

tamashah نوشته است:
دوستان لطفا ناراحت نشین، این نتایج تست من بود چون با اخرین ورژن نمیتونم کارکنم . ازتمام ورژنهای قبلی فقط1.38 برای من خوب بود، هم عمق زنی وهم ثبات بر روی زمین خیس ، ، حالا نمیدونم برای من مثل دیگران باورژن جدید روی زمین داد وفریاد میکنه.
این فایل 1.38.

درسته صدا نمیده ولی نتیجه همون نتیجه ی ورژن اخریه . فرقی نمیکنه

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
m.m.s عزیز فکر نمیکنین اگر قرار بود هر چند ثانیه دستگاه رو بالانس کنیم دیگه فایده ای نداشت؟! این چجور زکات علمی بود شما پرداختین؟! :D نکته ای که شما میفرمایین مربوط به حالت فعال بودن تنظیم گراند هست. در این صورت پس از سنس فلز باید در حد 2-3 ثانیه مکث کنین و بعد مجددا تست رو انجام بدین تا در هنگام نبود فلز دستگاه مجددا خودش رو با سرعت نسبت به محیط تطبیق بده. البته تا زمانیکه مدار کاملا گرم نشده باشه روی درجات حساسیت بالا این مسائل بیشتر پیش میاد.

مهندس جان چرا میزنی عزیزم :x
بله منظورم 2یا 3 ثانیه نبود که برادر :D
در حد 30یا40ثانیه
@};- @};- @};- @};- @};-

کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 6:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان ال ای دی و دستگاه وای فای میتونه نویز بندازه روی مدار؟
دکلهای وایرلس با فرکانس 2.4 و 5.8 چطور؟

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازم برف!!!!!!!! ~X( ~X(
ظاهرا قرار نیست امسال زمین خشک بشه!!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید و سایر دوستان خسته نباشید.یک نکته که به نطرم رسید اگر در محیط مملو از نویز کار میکنید برای ثبات علاوه بر فرمایشات اقا حمید میتونید سنس رو تا حد 14 یا 15 پایین بیارید زیاد تو عمق زنی تفاوت نمیکنه اما ثبات خوب میشه. اقا حمید در مورد ادعای دوستمون که سینی استیل 70 سانتی رو از فاصله 2مترو نیم با لوپ 45 زدن ایا واقعا شدنیه. با این حساب باید همون سینی رو با لوپ 1در1 تو 3مترونیم الی 4 بزنن که خیلی برد خوبیه.در مورد تست کنار دکلهای برق دستگاه رو بدون لوپ روشن کردم هیچ مشکلی نداشت اما با وصل لوپ ارور باطری میده و حتی کاملا جعبه دستگاه رو هم شیلد کردم ولی نشد.

پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 555 , 556 , 557 , 558 , 559 , 560 , 561 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: abd , Google , Majestic12 , VoltEricson و 211 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure