نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
درود دوستان میکروی دستگاه رو اگر بدیم بیرن با دستگاه پروگرامر بزرگ بخوان برنامه بزنن , چه نکاتی رو به اون آقا, باید بگیم که میکرو خراب نشه ؟ اگر ممکنه تو یه فایل کامل با تصویر توضیح بدید , چون فقط این طرف ماهواره باهاش پروگرام میکنه ,و ناشیه ! نکته بعدی ال سی دی مدار تو شهر ما نیست , آیا از ال سی دی هایی که روی فاکس یا بعضی لوازم هست میشه استفاده کرد؟ با تشکر
قسمت !
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 2:05pm |
|
 |
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
rot نوشته است: درود دوستان میکروی دستگاه رو اگر بدیم بیرن با دستگاه پروگرامر بزرگ بخوان برنامه بزنن , چه نکاتی رو به اون آقا, باید بگیم که میکرو خراب نشه ؟ اگر ممکنه تو یه فایل کامل با تصویر توضیح بدید , چون فقط این طرف ماهواره باهاش پروگرام میکنه ,و ناشیه ! نکته بعدی ال سی دی مدار تو شهر ما نیست , آیا از ال سی دی هایی که روی فاکس یا بعضی لوازم هست میشه استفاده کرد؟ با تشکر داداش یه پروگرامر 25 تومنه یکی بخر خودت پروگرام کن کاری نداره با صرفه تره 
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 2:13pm |
|
 |
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
دوستان لطفا ناراحت نشین، این نتایج تست من بود چون با اخرین ورژن نمیتونم کارکنم . ازتمام ورژنهای قبلی فقط1.38 برای من خوب بود، هم عمق زنی وهم ثبات بر روی زمین خیس ، ، حالا نمیدونم برای من مثل دیگران باورژن جدید روی زمین داد وفریاد میکنه. این فایل 1.38.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 3:57pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
دوستانی که احساس میکنن دستگاه یه بار متراژ بالا میزنه بعد کم میشه مثلا اگه دفعه اول 150میزنه بعد 145یا.... باید هر چند ثانیه یک بار بالانس کنید تا قدرت دستگاه رفرش بشه اینم یک تجربه دوستانی که هر تجربه ای دارن ولو کم در مورد FPI لطفا بگن تا دیگران هم استفاده ببرن فراموش نکنید زکات علم آموختن آن به دیگران است 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:07pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
m.m.s عزیز فکر نمیکنین اگر قرار بود هر چند ثانیه دستگاه رو بالانس کنیم دیگه فایده ای نداشت؟! این چجور زکات علمی بود شما پرداختین؟!  نکته ای که شما میفرمایین مربوط به حالت فعال بودن تنظیم گراند هست. در این صورت پس از سنس فلز باید در حد 2-3 ثانیه مکث کنین و بعد مجددا تست رو انجام بدین تا در هنگام نبود فلز دستگاه مجددا خودش رو با سرعت نسبت به محیط تطبیق بده. البته تا زمانیکه مدار کاملا گرم نشده باشه روی درجات حساسیت بالا این مسائل بیشتر پیش میاد.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:15pm |
|
 |
lalash
کاربر فعال
|
tamashah نوشته است: دوستان لطفا ناراحت نشین، این نتایج تست من بود چون با اخرین ورژن نمیتونم کارکنم . ازتمام ورژنهای قبلی فقط1.38 برای من خوب بود، هم عمق زنی وهم ثبات بر روی زمین خیس ، ، حالا نمیدونم برای من مثل دیگران باورژن جدید روی زمین داد وفریاد میکنه. این فایل 1.38. درسته صدا نمیده ولی نتیجه همون نتیجه ی ورژن اخریه . فرقی نمیکنه
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 5:46pm |
|
 |
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: m.m.s عزیز فکر نمیکنین اگر قرار بود هر چند ثانیه دستگاه رو بالانس کنیم دیگه فایده ای نداشت؟! این چجور زکات علمی بود شما پرداختین؟!  نکته ای که شما میفرمایین مربوط به حالت فعال بودن تنظیم گراند هست. در این صورت پس از سنس فلز باید در حد 2-3 ثانیه مکث کنین و بعد مجددا تست رو انجام بدین تا در هنگام نبود فلز دستگاه مجددا خودش رو با سرعت نسبت به محیط تطبیق بده. البته تا زمانیکه مدار کاملا گرم نشده باشه روی درجات حساسیت بالا این مسائل بیشتر پیش میاد. مهندس جان چرا میزنی عزیزم بله منظورم 2یا 3 ثانیه نبود که برادر در حد 30یا40ثانیه 
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 6:27pm |
|
 |
lalash
کاربر فعال
|
دوستان ال ای دی و دستگاه وای فای میتونه نویز بندازه روی مدار؟ دکلهای وایرلس با فرکانس 2.4 و 5.8 چطور؟
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 6:32pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
بازم برف!!!!!!!! ظاهرا قرار نیست امسال زمین خشک بشه!!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:11pm |
|
 |
googeh
کاربر فعال
|
اقا حمید و سایر دوستان خسته نباشید.یک نکته که به نطرم رسید اگر در محیط مملو از نویز کار میکنید برای ثبات علاوه بر فرمایشات اقا حمید میتونید سنس رو تا حد 14 یا 15 پایین بیارید زیاد تو عمق زنی تفاوت نمیکنه اما ثبات خوب میشه. اقا حمید در مورد ادعای دوستمون که سینی استیل 70 سانتی رو از فاصله 2مترو نیم با لوپ 45 زدن ایا واقعا شدنیه. با این حساب باید همون سینی رو با لوپ 1در1 تو 3مترونیم الی 4 بزنن که خیلی برد خوبیه.در مورد تست کنار دکلهای برق دستگاه رو بدون لوپ روشن کردم هیچ مشکلی نداشت اما با وصل لوپ ارور باطری میده و حتی کاملا جعبه دستگاه رو هم شیلد کردم ولی نشد.
|
پنج شنبه 6 فروردین1394 - 7:22pm |
|
 |
|