انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 4:59am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 548 , 549 , 550 , 551 , 552 , 553 , 554 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز مقاومتهای یک درصد دیگه امروزه رایج بازار هستن و اگر به قطعه فروشی های تهران مراجعه کنین یا حتی بسیاری از قطعه فروشیهای اینترنتی که دوستان اشاره کردن ؛ میتونین 1 درصد بگیرین. با این حال وقتی بنده از لفظ "ترجیحا" برای این قضیه در لیست قطعات استفاده میکنم باید دقت کنین معنیش چیه! :D ترجیحا دقیقا به همین معنیه که بهتره یک درصد باشن ولی اگر نبودن هم اتفاق خیلی بدی نمیفته! فقط ثبات و دقت مدارتون اندکی پایین میاد. شاید فرقش در عمل اصلا محسوس هم نباشه.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

badboy نوشته است:
مهندس جان من گشتم اکثر مقاومت های 5 درصد خطا دارن چی کار کنم به نظرتون هم چهره الکتریک و هم میکرو الکتریک با 5 درثد خطا بودن

مقاومت 1 کیلو اهم - 1/4 وات - 5 درصد | بسته 10 تایی

منظورش نیم درصده؟

...................................
:-? :-? :-? http://iran-micro.com/-c-273_316.html
مقاومت ها همه یک درصدند!!!!!!!!!!

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مشکل حل شد از هر دوی شما بزرگواران ممنونم

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان اگه مقاومت مثلا ده متر سیم 0.2 باشه متراژ دوبرابر بشه مقاومت هم همونطور دو برابر میشه؟

سه شنبه 4 فروردین1394 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

lalash نوشته است:
دوستان اگه مقاومت مثلا ده متر سیم 0.2 باشه متراژ دوبرابر بشه مقاومت هم همونطور دو برابر میشه؟

.........................................
اره مقاومت هم تقریبا همان دو برابر میشه .
دوستان به یک نکته دقت کنید. با توجه به صحبت های مهندس عزیز برای مقاومت کابل رابط مشکوک شدم و حرف مهندس کاملا درسته . اهمتر های چینی دقت خوبی برای مقاومت های زیر 1 اهم و دهم و صدم اهم ندارند. از اهمتر وکتور88 استفاده میکردم ، از اهمتر هیوکی ژاپنی هم استفاده کردم مقدار دهم و صدم های مقاومت با هم فرق دارند.
بنابراین اصلاح می کنم :در صورتیکه مغزی و شیلد با هم سری بشه مقاومت حدود 1.80 متر از کابل کرمان و کابل میکروفن max که با اهمتر دیجیتال هیوکی گرفتم 0.2 اهم است و مقاومت های دو کابل با هم برابرند ولی کابل میکروفن max ژاپنی دو سه واحد دیلی کمتری نشان میده.
مقاومت همین کابل را با وکتور 88 گرفته بودم 0.4 اهم بود !!! با تشکر

سه شنبه 4 فروردین1394 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امیری جان من هم کابل max رو متری 4 تومن خریدم ، چون این کابل اساسا برای میکروفن طراحی شده دارای نخ ضد کشش و روکش بسیار نرم هست که خاصیت حرکت و مانور بالایی داره و در طول زمان دیر تر خراب میشه ، من هم احساس میکنم از کابلهای کواکسیال موجود در بازار عملکرد بهتری داره .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

سه شنبه 4 فروردین1394 - 11:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا حمید عزیز.طبق تستی که انجام دادم دستگاه در نزدیکی دکلهای برق فشار قوی تا حتی فاصله 300 متری نویز داشت و بیخودی بوق اخطار اتمام باطری میزد که با فاصله گرفتن بیشتر از دکلها تقریبا حل شد در هنگام کارکرد مجاور دکل دستگاه علاوه بر ایراد ذکر شده عدد نمایش قدرت سیگنال در هر ثانیه 2 بار خود به خود تغییر میکرد.اما سنس داشتم.یک تجربه راجع به گراند اینکه با قرار دادن تنظیم گراند روی اعداد 1تا5 با بالا و پایین شدن لوپ هنگام حرکت حتی به طور اندک بالانس به هم میخورد و باید دوباره دکمه بالانس رو میزدم که خسته کننده بود اما با خاموش کردن گراند و بدست اوردن قلق کاری در حمل لوپ نتیجه خیلی خوب بود و تونستم بدنه یک ماشین رو از فاصله 4متر و نیم با لوپ 1در1 سنس کامل کنم با فرکانس200 وعرض پالس 160 و دیلی اتومات 22 ودستی 30 و گراند خاموش و سنس17.اما باز اندکی تغییرات میتر نمایشگر با نزدیک شدن دست به بدنه دستگاه وجود دارد که هنگام بالانس صفر میشود اما وقتی دستم رو از دستگاه فاصله میدم تا عدد 10 تا 15 به نمایش در میاد.واقعا از زحمتی که بابت این طرح کشیدید تشکر میکنم و برای بر طرف شدن ایراداتم ازتون کمک میخام .ممنون

سه شنبه 4 فروردین1394 - 11:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام، ایا پایا ای سی 357 اصلی داره ؟ و حضوری تک فروشی میده...

سه شنبه 4 فروردین1394 - 11:57pm

سلام داداش.
میگم ما فلزیاب پالسیتون رو ساختیم.
لوپی که استفاده کردیم لوپ 35 با اهم 2.4 بود برا اولین بار که روشن کردیم الحمدلله تو یک متر یه صفحه مسی 20*30 رو میزد.
اومدیم یه لوپ 50 با اهم 1.2 رو به دستگاه زدیم بعد چند ثانیه اخطار باطری داد و اون لوپ قبلی رو هم که دوباره بهش زدیم هم اخطار باطری هم اخطار لوپ میده.
به نظرتون کدوم قطعه سوخته؟؟؟؟؟؟؟؟

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 12:07am
مدیر کل
مدیر کل

googeh نوشته است:
سلام اقا حمید عزیز.طبق تستی که انجام دادم دستگاه در نزدیکی دکلهای برق فشار قوی تا حتی فاصله 300 متری نویز داشت و بیخودی بوق اخطار اتمام باطری میزد که با فاصله گرفتن بیشتر از دکلها تقریبا حل شد در هنگام کارکرد مجاور دکل دستگاه علاوه بر ایراد ذکر شده عدد نمایش قدرت سیگنال در هر ثانیه 2 بار خود به خود تغییر میکرد.اما سنس داشتم.یک تجربه راجع به گراند اینکه با قرار دادن تنظیم گراند روی اعداد 1تا5 با بالا و پایین شدن لوپ هنگام حرکت حتی به طور اندک بالانس به هم میخورد و باید دوباره دکمه بالانس رو میزدم که خسته کننده بود اما با خاموش کردن گراند و بدست اوردن قلق کاری در حمل لوپ نتیجه خیلی خوب بود و تونستم بدنه یک ماشین رو از فاصله 4متر و نیم با لوپ 1در1 سنس کامل کنم با فرکانس200 وعرض پالس 160 و دیلی اتومات 22 ودستی 30 و گراند خاموش و سنس17.اما باز اندکی تغییرات میتر نمایشگر با نزدیک شدن دست به بدنه دستگاه وجود دارد که هنگام بالانس صفر میشود اما وقتی دستم رو از دستگاه فاصله میدم تا عدد 10 تا 15 به نمایش در میاد.واقعا از زحمتی که بابت این طرح کشیدید تشکر میکنم و برای بر طرف شدن ایراداتم ازتون کمک میخام .ممنون

خسته نباشین. ممنون از شما.
این چندمین موردی هست که مساله اخطار باطری در چنین شرایطی توسط دوستان گزارش میشه! بنظر من مشکل خاصی وجود داره. چون واقعا بعید هست بخاطر ایجاد نویز روی لوپ اخطار باطری نمایش داده بشه. لذا باید بدون لوپ هم در همون شرایط تست کنین و اگر باز هم چنین اتفاقی رخ داد دیگه باید گفت نویز روی خود مدار میفته و باید مدارتون رو توسط فویل الومینیوم شیلد کنین.
نویزی هم که اشاره کردین راه زیادی نداره جز اینکه ممکنه بتونین با تغییر فرکانس رفعش کنین. همینطور شیلد کردن لوپ در اون شرایط کمی تاثیر خواهد داشت.
تنظیم گراند در صورتی درست کار میکنه که سایر تنظیمات هم مناسب باشن و بخصوص درجه حساسیت رو در حدی که بالانس بر هم نخوره پایین بیارین. در اون صورت جواب خیلی خوبی میده.
نتیجه تست برد شما هم بسیار خوب بوده. چون با لوپ 1 در 1 به برد 4.5 برابر سایز لوپ رسیدین که با توجه به کیفیت پایین تر لوپ 1 در 1 نسبت به لوپ عنکبوتی نتیجه خیلی خوبی محسوب میشه.
با نزدیک شدن دست بهیچ وجه نباید روی حساسیت 17 چنین اتفاقی بیفته! ممکنه در جعبه کردن یا سیمکشی لوپ اشتباهی کرده باشین.

چهارشنبه 4 فروردین1394 - 12:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 548 , 549 , 550 , 551 , 552 , 553 , 554 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mojtaba617 و 293 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure